@PetervanLijnden
- 2019
Wat bijzonder je staat in de binnentuin van de kerk , je krijgt een sleutel van de deur om naar buiten te gaan .het sanitair is oud maar schoon vriendelijk beheerder en schoonmaakster en je bent met de bus zo in de stad Sibiu
Prima plek voor een overnachting we dachten eerst dat we verkeerd zaten maar nee , geen voorzieningen en we hebben ons totaal niet onveilig gevoelt . Wel vlak bij de snelweg dus je bent er zo weer op
Fijne camperplaats zwembad kan je gratis in prima plekken en net sanitair
Wat een fijne camping zwembaden bij inbegrepen ook heerlijke warme kruidenbaden en sauna en restaurants en fijne plaatsen op de camping sanitair ziet er ook goed uit
het klopt dat je voor het mooie sanitair zoals op de foto’s die ik heb toegevoegd niet in zone 1,2 en 3 moet zijn. daar zit het oude sanitair. Nieuwe sanitair is het mooiste wat we ooit hebben gezien op een camping. verder dik tevreden. mooie ruime plekken en over het algemeen schoon sanitair en dat voor 17 euro met ACSI. geen 5 sterren omdat er wel erg hard gereden wordt, ook door personeel. maar verder top tijd gehad hier! zeker een aanrader.

Twijfelde over 3 of 4 sterren. zat er een beetje tussenin maar toch meer naar 4. Vriendelijke eigenaar en prima doorreis camping. echter hadden wij een plek in de schaduw, helemaal links op de camping waar ook de witte stacaravans staan waar wij tegenaan keken. dat was wat minder maar verder prima hoor. Het restaurant is bijna alleen maar junkfood, mijn burger was niet top. salade was wel erg lekker. en het zwembad is kleiner dan op de foto’s.
Zoals veel al aangeven. prima doorreis camping. We hadden niet gereserveerd en kregen het laatste plekje op de camping van mensen die niet op waren komen dagen. zeer ruime plek aan het water. De man bij de receptie was heel erg aardig en vooral ook grappig! Spreekt erg goed Engels. Verder zag het er netjes uit. Geen wc brillen en wc papier maar sanitair was wel netjes.
Fijne en niet dure camping op een vooral super fijne locatie. Plek mochten we zelf uitzoeken en maar 100 meter lopen zat je op het strand. hele leuke omgeving en erg blij met de camping echter maar 4 sterren omdat het sanitair vooral erg krap was. het was op zich wel schoon maar je kan je kont amper keren in de douches en na 10 sec gaat de straal al uit en moet je weer op het knopje drukken en het duurde lang voordat het water warm werd.
Zeker een dikke 5 sterren waard! Beste camping so far! het is een prachtige, nette, schone en verzorgde camping met een super mooi zwembad en fijne en ruime plekken met schaduw. We hadden voor 2 nachten geboekt en direct na aankomst 2 nachten bijgeboekt. We zouden zeker nog langer willen blijven maar we willen ook door om meer te zien van de Costa Brava. Wc brillen, wc papier en zeep bij de toiletten en fijne, schone en vooral ook ruime douches.
rij honderd meter door naar de camping je betaald 14,60 met alles er op en aan stroom douches schone toiletten grote plekken en ook nog schaduw en een vriendelijk ontvangst
fijne camping mooie douche en eten super echt een aanrader de prijs 50 euro 2 personen met camper wat wij gezien de prijzen van Italië en Kroatië normaal vinden
wat een leuke camping , heerlijk gegeten vriendelijke mensen , er was ook een wijnproeverij er is ook nog een pizzeria in de buurt op loop afstand maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. ook een heerlijk zwembad je moet alleen een badmuts dragen tijdens het zwemmen en die krijg je in buikleen
wat een fijne camping super sanitair en een top restaurant en niet duur , veel schaduw en zwembad
een nette camping er rijdt idd een trein langs maar daar storen wij ons niet aan ,wel wat kleinere plekjes en een super goed restaurant goed sanitair heel schoon en terrein wordt keurig onderhouden
Grote plekken op de camperplaats super schoon sanitair vriendelijke eigenaren veel uitwijk mogelijk heden om te fietsen Maastricht, kasteel Elsloo Valkenburg goed bistro/eetcafé wel reserveren en een super ijssalon
Prima plek we waren alleen op de cp maar zeer goed te doen ,we voelde ons zeer veilig en geen last gehad van jeugd of de weg .