@petervantol
- 2013
- Fiat Knaus Sport TI 650 MB
- 2008
Februari 2026
We zijn hier vorig jaar ook geweest. Als we ergens terugkomen moet daar altijd een hele goede reden voor zijn. Gezellige sfeer, vriendelijke ontvangst, goed georganiseerd en alle faciliteiten. Wel reserveren, dit jaar veel aanbod in deze regio van vertrekkende camperaars uit o.a. Andalusië. Extra pluspunt: de receptioniste denkt met je mee!! Konden slechts een nacht blijven, maar door een afzegging werd dat langer door de alerte dochter!! 😊
Je denkt ‘rijd ik wel goed’? De ligging is namelijk tussen appartementen. Prima CP met alle faciliteiten, €15,- met stroom €20,-. Prettige en vriendelijke NL beheerder 👍. Is behulpzaam en contactueel. Reserveren, ook voor een goede massage, wordt aanbevolen. Linkerzijde (zon) is populair. De Wifi vond ik niet stabiel genoeg. Goede fietsmogelijkheden. Aanbevolen.
We moesten ff wennen…., de faciliteiten zijn basic (o.a. buitendouche geen kop, maar Gardena spuitmond. Wel lekker warm, goede druk. Zelf sanitair schoonmaken was een ‘aparte’ ervaring 🙈. Na paar dagen > meer waardering > de ligging (bijna) aan zee, zonopkomst/-ondergang, ruimte links van de poort met mooi uitzicht, de absolute rust. Een (huur)auto is noodzakelijk. Adrie heeft info op Avier, maakt graag een praatje, maar dringt zich niet op.
We zijn hier op een aanbeveling van een andere camperaar. Prima tip! Vriendelijke ontvangst, mooie, goed georganiseerde en aangelegde CP. Alle faciliteiten, schoon en goede sfeer. Fietsmogelijkheden ruim voldoende, Groenlo dichtbij, ook een connectie met de Duitse fiets knooppunten. Eenzwemvijver met strandje in de buurt. Een plek om terug te komen! De wifi was wisselend, niet stabiel. Maar 5 sterren blijft onze score.
Rust en ruimte. Op dit moment (medio april) is de sanizuil niet in functie, het geheel is met plastic afgetaped. Geen faciliteiten dus.
Al het goede over deze CP én Ronny is al gezegd!! En ze kloppen allemaal. Persoonlijke aandacht, een gezellige sfeer zijn zeker van toegevoegde waarde, daarin onderscheidt deze CP zich in vergelijk met heel veel andere CP’s. De pizzeria bij Repsol tankstation is ook aan te bevelen (ze spreken Duits). Een verbeterpuntje? Met 7 campers kan 1 toilet-/doucheruimte ‘‘s morgens als iets te weinig worden ervaren?! Of…..? niet zeuren, gewoon ff wachten.
Rocky&Nancy zijn niet alleen vriendelijk en gastvrij, maar hun focus is erop gericht het hun campergasten naar de zin te maken 👍. En dat lukt ze!! De locatie zelf is super, een luxe CP met plaats voor 6? campers. ‘s Middags is er gelegenheid om in de ‘Biergarten’ een praatje te maken met de andere gasten onder het genot van een drankje. R&N hebben het goed voor elkaar!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Hola, moest in het begin ff wennen, maar dat duurde kort 😏. Rustige en goede sfeer, de grote campers (8+ meter) staan aan de rechterkant, andere plekken zijn soms wat kleiner, maar is goed te doen. Sanitair is top, wifi is niet betrouwbaar. Fiets vanaf de camping naar rechts tot aan de lange boulevard > rechts voor Peniscola (markt op maandag), links naar Benicarló (kleine markt op woensdag).
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Vorige CC reviews waren aanleiding hier te willen staan. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad.. Christoph en Gabrielle wonen en leven hier zonder luxe 👍, ook op de CP is geen stroom en water, het toilet is een gat in de grond. Een aanbeveling is écht de Paella Marisco, €30,- voor 2 personen. Doen!! Via Verde naar Tortosa is ongeveer 40 minuten fietsen, markt op maandag. Wij hadden wel last van vliegen. Tijd van het jaar? Aanbevolen CP 👍.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Uitstekende plek, direct aan het water. Wel veel vliegen. Toilet+water, geen stroom en wifi. Als je over de brug rijdt, ga dan linksaf. Niet op het harde gedeelte voor de brug gaan staan. Dat is een ontmoetingsplek voor de lokale bevolking (vissen en sociale contacten). Links is plek genoeg, ook schaduwplekken. De Via Verde de Zafan (veel tunnels) is vlakbij en heel mooi fietsen. Neem water en lunch mee, onderweg weinig cafés/restaurants.