@PetervanWijk
www.oelewagen.nl
- 2013
- Laika Ecovip 305
- 2017
Toffe plek! Gezellig gekletst met Johan en Rita en wat tips gekregen. We hebben gezwommen in de Slingeplas, een fietsknooppuntenroute gefietst, gewandeld, biertjes gedronken bij stadsbrouwerij de Borghman en lekker gegeten bij Bertram en Heerlyckheid in Bredevoort. En dat alles op nog geen 10 min fietsen. Dus niet alleen leuk voor een bezoek aan Obelink :-)
Alles wat geschreven is klopt, fijne ruime plekken. Prima plek om te verblijven. Betalen wijst zich vanzelf via de automaat. Zorg wel voor voldoende kleingeld (0,10 0,20 en 0,50 munten) voor het schoon water en elektriciteit😎.
Er staat nu een bord dat overnachten verboden is. jammer, wel hele mooie plaats.
Werden zeer vriendelijk welkom geheten, fijn om zo te arriveren. Vanwege druk weekeinde toch maar gereserveerd, dit ging op een vriendelijke snelle wijze. Reserveren hoeft niet. Op loopafstand van Bergamo Alto, kregen plattegrond mee met de highlights van Bergamo, hebben op basis hiervan de rondwandeling gemaakt en Bergamo is echt een hele mooie stad. Voorzieningen prima, camperplaats geeft veilig gevoel wat je wellicht niet uit de foto’s afleid.
Eigenlijk is dit een perfecte plek: 12 ruime plaatsen. Alle voorzieningen aanwezig. kosten slechts €7,50 per 24 uur. Stroomverbruik is exclusief en afhankelijk van je verbruik dus wel zo eerlijk. Zelfs bordjes met looproute door het bos naar Idar. Het restaurant naast de CP serveert heerlijk eten en een rondleiding in het steenslijpen museum (ook naast de CP) is zeker de moeite waard. We zijn heel aangenaam verrast hier.
Wat een fijne campsite Meadow Farm, fijne ontvangst, warm en persoonlijk. Alle voorzieningen zijn top, nieuw en zeer schoon. Het uitzicht is geweldig en ach die scheve plekken nemen wij graag voor lief.

De reviews hier doen de camping tekort. Hebben hier 2 nachten gestaan. Heerlijk gegeten in de pub. Gedateerde doucheruimtes maar prima douches. afwasplekken prima, watertappunten in voldoende mate aanwezig. Keuze uit Hardstands en plaatsen op het veld. Hebben prima geslapen.
De camping is geweldig qua ligging, ook de voorzieningen zijn in orde maarrr… de geluidsoverlast ‘s nachts van mede kampeerders is groot: 3 nachten hebben we hier gestaan en iedere nacht was het raak, gebroken/ slapeloze nacht tot gevolg. Dit hebben we in ons camperbestaan nog nooit meegemaakt. Geen toezicht s nachts gezien, geen communicatie over wanneer het stil moet zijn, etc. Voor ons een domper op deze erg mooi aangelegde camping.
Heerlijke plek in geweldige omgeving waar zeer uitgebreid gefietst en gewandeld kan worden. Mooie ruime plekken en alle voorzieningen beschikbaar en erg schoon. Eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het automatisch inchecken verliep prima en is mooi systeem. Komen zeker terug👍🏻

Zeer mooie Camperplaats. Zeer verzorgd, vriendelijke mense. Werkelijk alles klopt. Ondanks dat we niet zo van het reserveren zijn is het in deze onzekere tijden fijn dat het hier wel kan, waar ook gebruik van hebben gemaakt. Komen zeker terug.

Stonden hier tussen kerst en oud en nieuw 2019. Moesten €7,- per dag betalen bij de automaat (kon met creditcard). Alle voorzieningen inclusief. Heerlijk gewandeld. Prima plaats zeker voor dit geld, camping was gesloten. Diekirch heeft klein gezellig centrum.
Vanwege de zon (en magere recensies van andere CP) op deze camping terecht gekomen. Heel vriendelijk personeel, erg hulpvaardig. “Doe maar rustig aan, installeer jezelf en kom dan naar de receptie”. Betalen doe je pas achteraf. Toiletten sanitair douches super schoon. Douchen via een muntje. Stroom vast tarief per bedrag. Plekken prima. Kortom een aanrader, goedkope camping vergeleken met de rest.
Alle reviews kloppen. Mooie nieuwe complete camperplaats met alle voorzieningen. Ruime plaatsen, zeer vriendelijke eigenaren die het ons echt naar de zin willen maken. De nu in aanleg zijnde bloementuin gaat het straks waarschijnlijk allemaal nog mooier maken. Aanwinst voor de omgeving. Hebben er een aantal dagen gestaan waarbij we vooral veel gefietst hebben, wat een mooie omgeving.
Wat een heerlijke plek! Na de drukke kust met te volle terreinen is deze oase van rust perfect. De plekken zijn prima, 1 tarief incl. Alle voorzieningen (75 kuna per persoon per dag). Voorzieningen zijn schoon, nieuw en gastvrije ontvangst. De Camperplaats is maar onderdeel van een leuk activiteiten complex. De katapultschommel zorgt voor hilariteit. Wij vinden dit absolute aanrader.
In Aalborg zijn geen camperplaatsen, dus ben je aangewezen op campings. De camping is qua tarief zeker vergelijkbaar met andere campings, maar wel duurder als een camperplaats. Op de camping spelen ze hier op in door een soort camperplaatsen in te richten, en dit is leuk gedaan. De grotere campers staan in een cirkel, de kleinere op een grindstrook met vlonder. Voorzieningen prima, netjes en achoon.
Wij waren hier in het weekeinde. Geen last van lawaai gehad. Het pasjessysteem werkt goed, al heb je even nodig om de locatie te vinden. Voorzieningen zijn schoon en netjes. Het lozen staat niet aangegeven. Tip: in de haven nabij de veerboot kun je lozen, voor de opstelplaatsen veerboot rechts aanhouden. Dus niet bij de camperplaats.