@PetervanderGiessen

- Citroen Jumper Tcl-c
- 2021
- Ander
- Buscamper
rustige camping, met grote plekken.we stonden met vrij uitzicht op het veld. camping flink verouderd wordt naar ons idee al jaren nauwelijks aan onderhoud gedaan. douche wel heerlijk warm water. stokbrood bij camping te koop. we stonden hier 5 nachten voor €102,- helaas alleen contant betalen.
Lange smalle camping aan het meer. Weinig maar schoon sanitair voor de aantal plaatsen. Douchen met een douchegordijn daarom weinig privacy. Er is broodjes service en een kleine snackbar. Prima te fietsen naar Schloss Schwerin
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Dit is een gewone parkeerplaats. De parkeervakken zijn te klein voor een camper. We zijn dan ook doorgereden
2021
de camperplaats was niet meer dan een hobbelig,grasveld met een aantal campers en wat tentjes. bij navraag binnen werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan. ik mocht er alleen staan met de camper als ik ook ging vliegen(paragliden) naar mijn idee hoort deze camperplaats niet opgenomen inde nkc app zelfs 1 ster is het niet waard
2019
Verlopen camping. Veelal vaste caravanbewoners. Een enkel tent of camper. Zeer eenvoudig sanitair. Doet denken dat er jarenlang niets is gedaan.