@PetervanderHeij
Mei 2026
Eind mei 2026. Camping halfvol. Daardoor voldoende ruimte. Bij volle camping zal plaats van ca. 7x4 meter benauwd zijn met te weinig privacy. Personeel heel vriendelijk. We voelden ons welkom. Meteen vanaf camping de zee in! Camping grenst aan de fietsroute langs de kust. Het was warm en pico bello.
Kleine camping. Goede voorzieningen. Vriendelijke ontvangst met kopje koffie. Goed Chinees restaurant in het dorp op loopafstand.
Ongetwijfeld mooi uitzichtspunt. Wij hebben het niet gehaald met onze buscamper. Eindeloze rijen fietsers die ook langs de smalle grindweg omhoog willen. Inhalen is risicovol. Zijn omgekeerd toen dat eindelijk een keer mogelijk was. Die ene ster slaat op de route naar de top. Verder niets gezien.
Super camping met heel veel ruimte, rondom zicht op de bergen, vriendelijke ontvangst. Bij mooi weer, zeg ik daarbij. Wij troffen het. Bleven dag langer om te genieten van uitzicht en rust. Sanitair ligt niet centraal, moet je even voor lopen. Daarom 1 ster minder. Ach, ik maak er toch maar vijf van! We waren immers heel tevreden.
Prima camping. Voldoende ruimte. NOK 435 voor camper metv2cpersonen inclusief elektra en douche. in Andalsnes is de gondel naar boven 7 min.) zeer de moeite waard. Kosten 50 euro p.p., dus wel beetje prijzig.
21 mei 2025. We hebben zelden een camperplaats bezocht waar alles zo perfect was geregeld. De zorg straalt er vanaf. Ruime plekken, keurig sanitair, eenvoudige check-in procedure aan aanmeldzuil. Mooie fietstocht langs Veluwemeer naar Elburg gemaakt. Jeannette en Peter
2022
Mooi uitzicht op kleine haven. Alleen stroom, geen andere voorzieningen. Betaling 200 NOK in envelop. Dit lijkt de enige camperplaats in de haven te zijn.
25 06 22. Faciliteiten en ligging prima. Geen vrije keus van staanplaats. Prijs 2 personen 2 nachten NOK 1330 incl 160 voor stroom. Exclusief douche voor 30 NOK. per munt. Bij aanmelding krijg je een kaart die all inclusieve suggereert. Over douches wordt niets gezegd. zo hoort het niet, vind ik. Doet afbreuk aan kwaliteitsimago van de camping.
Op 20 juni om 14.00 uur alleen nog plaatsje op modderig terrein. Het regende.. Wel veel camperplekken maar allemaal vol of gereserveerd. Alternatief lijkt er niet te zijn in Stavanger. Dus 400 NOK voor camper met 2 personen en stroom. Centrum per fiets ongeveer 10 minuten.
Op 20 juni 2022 overvol om 13.00 uur. Redelijkerwijs niet geschikt voor campers. Weinig manoeuvreerruimte. parkeervakken te klein voor camper langer dan 6 meter. Dus geen sterren.