@PetervanderWart
- 2012
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Voor de tweede keer hier geweest. Mooie ruime plaatsen en alle voorzieningen aanwezig. Prima fiets- en wandelomgeving.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

April 2026
Goede locatie voor bezoek aan Sofia. Voorzieningen zijn verouderd maar bruikbaar. Vriendelijke eigenaar en bereidwillig. Lidl om de hoek. We hebben Sofia verkend met Free Sofia Tour; erg leuk.
Toegang naar camping gaat naar beneden over grind en kuilen. Met camper van 7 meter kwamen we moeizaam weer boven Er was niemand aanwezig en zijn maar gaan staan. De plekken zijn onduidelijk; terrein is hellend. Het gras was ook niet gemaaid. Men vroeg € 30,00 maar dat is echt te veel voor wat men aanbiedt. Daar wij volledig selfsupport zijn, hebben we € 15,00 betaald. De Poolse eigenaar hebben we niet gezien. Plekje aan de rivier was wel leuk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Zeer vriendelijke eigenaar die Engels spreekt. Voorzieningen in orde. Rustige locatie. Thermaal bad (37 graden) met zwavel op 300 meter van de camping. Bezoek aan centrum van kuuroord met allerlei kuurbaden op 3 km.
Rustige gratis camperplaats op grasveld naast de parking. Op de parking is een toiletgebouwtje dat om 20.00 sluit. Verder geen voorzieningen Je kan wel gewijd water kopen. De kloosterkerk (Grieks-Orthodox) is prachtig en is een bezoekje meer dan waard. Een donatie wordt op prijs gesteld.
Mooie nieuw aangelegde en rustige camperplaats vlakbij centrum Viana. Interessant kasteel met kerken en aardige pottenbakker (Olaria). Supermarkten op 5 min. loopafstand. We stonden nu gratis; de betaalpaal bij entree en de stroom werkten nog niet half oktober.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden