@PetitPilote
- 1974
Geweldig goede uitvalsbasis om Venetië te bezoeken. De ploeg ontvangt je hartelijk op het terrein waar vele schaduwrijke plekken zijn, zeer verzorgde sanitairs, een fijne en eenvoudige eetplaats met lekkere regionale gerechtjes, een winkeltje met groenten uit de regio. Dagelijks is er een shuttledienst om je naar de waterbus te brengen (5 minuten). Kortom: een aanrader voor wie niet graag op de grote megacampings wil staan.
Een schitterende ontvangst, door een heel fijne ploeg, op een toplocatie. Goede ruime plaatsen voor onder meer campers van 7,5 a 8 meter. Verder ook de keuze om de grote glampingtenten te huren, of chalets. Het is voornamelijk de ongedwongenheid waarmee je onthaald wordt. we komen hier zeker terug!
Een fantastisch mooie plaats met geweldig uitzicht op de heuvels met wijnvelden! Makkelijk bereikbaar en ruimte genoeg voor een grote camper. Ongemoeid op een idyllische plaats.. Hiervoor doen we het!
Geweldig mooie plaats om gerust twee nachten te blijven staan. We stonden er alleen en hadden zelfs vanuit de camper een geweldig zicht, welke kant je ook opkijkt. Het dorp is op alle vlakken zeer mooi verzorgd, en ook de bar iets verderop is verrassend modern. Een bezoekje aan de toren voelt plezierig aan door de Disney-achtige muziek. De routes die van deze plaats uit vertrekken blijven adembenemend mooi!
Zeer geschikte camping met kinderen! Heel mooie en verzorgde sanitairs, mooie plaatsen tussen de kurkbomen die genoeg schaduw bieden. Heel fijn restaurant aan het strand, heel bohemian.. Zijn hier langer dan bedoeld gebleven omdat de kinderen het héél fijn vonden. Het bezoeken waard: dorpje Cervione, dat op ongeveer 500 meter hoogte gelegen is. wat een uitzicht en een prettige gastvrijheid in één van de bars met uitzicht op de zee.
Helemaal in orde, deze camping. perfect voor campers van om en bij de 7,5 meter. Goed onderhouden sanitair, rustige en ruime plaatsen, heel vriendelijke ontvangst, mooi en vernieuwd zwembad. Ligging: wat hoger gelegen tussen de wijnvelden, op een boogscheut (14km) van Carcassonne.