@Petra-en-Rob-van-Heumen

Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Sitecode: 19568

CP is nog gesloten op 19-3-2022. Sanistation is wel in gebruik inclusief toilet. Mooie plek in het seizoen. Wij zijn 4 km oostelijk in Turquant gaan staan, ook een prima plek.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De CP wordt momenteel, half maart 2022, opnieuw ingericht. Halfverharding met gras. Toegangspartij en weg door het dorp naar de CP is in aanleg. Er zijn wel diverse bomen gekapt, zodat er geen schaduw meer is.

Prima plek met mooi uitzicht. Cp is wel scheef, behoorlijk hoge blokken zijn nodig om vlak te staan. Om er te komen reden wij de SP 277, ca 25 a 30 km van de SS 407. Een vreselijk slechte weg met verzakkingen tot wel 40 cm. Haast niet te rijden. iets westelijker ligt er een weg zonder nummer door regionaal park Galipolli. Korter en beter van kwaliteit.

Wij waren hier op 23 september 2021. Verlaten camping, alleen een groep schoolkinderen in kleine tentjes. Zwembad was gesloten, evenals bar en restaurant. Zonder elektra betaalden we € 17,50 per nacht. Was niet zo een geweldige ervaring als voorgaande schrijvers.

Pracht camping. We werden zeer vriendelijk ontvangen, sanitair gebouwen zijn zeer mooi vernieuwd, plaatsen zijn ruim, prima zwembad met uitzicht op de baai van Koroni. Wi-Fi code werd bij de ontvangst zonder vragen gegeven, verder uitleg hoe je makkelijk naar Koroni loopt, informatie over de taveerne, bar en wasmachine. We gingen voor 2 nachten maar het werden er 3. We komen hier zeker nog een keer terug.

Pracht strand en in het weekend erg druk met Grieken die voor 2 of 3 u komen. Ze wisselen elkaar continu af. De taveerne achter het strand is eenvoudig maar levert prima eten.

Prima camping. Wij stonden hier 13 en 14 augustus. De camping was niet vol. Alle voorzieningen aanwezig. Tegenover de camping is een hotel met zwembad. Hier kan je voor € 7.- de hele dag zwemmen. Ook ligbedden en parasols te huur.

11 sept 2020; Wij waren in oktober 2018 ook op deze prachtplek. Toen wel 20 campers nu maar 8. Er komt nu elke dag, tegen de middag een auto langs, die brood, fruit, groente en diverse andere dingen verkoopt. Een SRV man in het klein. Erg makkelijk als je een paar dagen hier staat.

07 sept 2020, Werkelijk prachtplek. We stonden achter het kerkje op de oude ferry steiger. Heerlijk om te zwemmen en een mooie trap om er weer uit te komen.

1-9-2020; De CP is door de eigenaar, opslagbedrijf voor boten, gesloten middels een grondwal en verboden inrij borden. Wij, als eigenwijze Nederlanders, er toch op gereden. na enige uren werden wij door de eigenaar weg gestuurd. 2,5 km zuidelijker, aan de zuidkant van Olympiaki is een prima P-plaats en een weg langs het strand waar je kan staan.

Pracht GRIEKS plekje met 4 campers en 2 caravans. We werden wel gewaarschuwd door een andere camperaar dat de politie af en toe willekeurig een boete van € 300 komt geven. Erg on-Grieks!

camperplek is gesloten middels hoogte beperkingen van ca 2.m. alleen nog toegankelijk voor luxe auto's.

26-8-2020; Pracht plekje in kleine baai. Erg stil net als de rest van Griekenland in Coronatijd. De middenstand heeft het moeilijk, net als in NL, te weinig toeristen.

13 augustus 2020, prima plek aan het strand. alle restaurantjes geopend. Toilet gelegenheid niet geweldig.

20-8-2020; Wat een mooie camperplek. Schitterend uitzicht op het meer met pelikanen. Zeer rustig ondanks de vakantietijd.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Camperplek aan het strand onder de bomen. Net een camping en dat voor € 6.

Sitecode: 19996

Prima kamperen. Geld meer dan waard. Diner besteld in de camper op te eten. Prima maal voor 2 personen voor 120 Dirham.

Sitecode: 20964

Hassan krijgt dollartekens in zijn ogen. Voor de zeer armoedige camping die het nu al voor het 3e jaar is, betaal je 70 Dirham. Wil je ook nog water voor je camper, dan komt er nog 20 Dirham bij. Hij is te veel door de Franse overwinteraars die hier zitten. Voor deze de laatste keer.

Sitecode: 20020

Erg vies allemaal. Zandgrond die erg stuift, toiletten smerig en koude douches. Komen we niet meer terug.

We staan ​​hier op 9-10-2018, restaurant is gesloten, maar streng douches doen het niet. Echt een prachtplek, geen andere campers.

Prachtig plekje. In the village is the piertje of the haven the crane, where je prima je watertank kan vullen.

Pracht plek. Er staan ​​op 31-8 ca 25 campers op diverse plaatsen langs het strand. Geen politie en geen boetes.

Sitecode: 19241

Wij hebben op 28-8 op de camperplaats gestaan ​​voor € 10. Na het betalen kregen we te horen dat we geen gebruik van toilet van douche mochten maken. Volgende dag wel grijs water en toilet geloosd en vers water ingenomen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Pracht camping langs de N 20. Prachtig aangelegd met zeer ruime plaatsen. Sanitair zeer goed. Brood op de camping. Eind april erg stil, zwembad en restaurant nog gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Sitecode: 20954

Leuke kleine camping, ca 6 plaatsen. Sanitair OK. Open keuken die gebruikt kan worden incl. bbq. Plaats met elektra 80 Dh per dag.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prachtige tussenstop op weg naar Marokko. Vriendelijke ontvangst. Heerlijk rustig tussen de wijnstokken.

Prijs was op 4-9-2017 € 12,50 zonder elektra en voor de douche moet men nog € 2,- p.p. betalen. Totaal komt deze camping op ca € 20,- per nacht. Hiervoor sta je op een scheef en ongelijk terrein met een sanitair gebouw uit de tijd van Stalin.

Petra en Rob van Heumen. Wij waren hier op 10 augustus 2017. We betaalden 70 Zloty ( € 17,50) per 24 u. Niet goedkoop voor alleen een parkeerplaats, maar je bent in 10 minuten op de grote markt, met hierom heen alle mooie bezienswaardigheden van deze mooie stad.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Sitecode: 19555

Weinig schaduw meer. Alle grote bomen zijn gekapt. Prijs met elektra € 10.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Op de rotsen, 23-5-16, lekker rustig. Toegangsweg is een beetje smal, verder prima stek.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Na 6 km en 29 haarspeldbochten waren we boven. De camperservice helaas nog gesloten. (20-5-16). Pracht plek met mooie uitzichten en wandelmogelijkheden.

Wij waren hier in september 2015. Prima camping voor € 14. Alle voorzieningen en een verwarmd zwembad. Vriendelijke eigenaar die behulpzaam is met wandelroutes in de omgeving. Petra en Rob van Heumen.

Wij waren hier in september 2015. Prachtige camping met alle voorzieningen, inclusief zwembad. In de buurt mooie wandelroutes die jevan de eigenaren meekrijgt met tekst en uitleg. Brood wordt om 8.30 u bezorgt. Echt een aanrader. Petra en Rob van Heumen.

Een pracht camperplaats aan het water. Wij stonden hier op 18 juni 2015, samen met een Spaanse camperaar.

Camping met 80 % vaste plaatsen. We waren hier op 6 en 7 juni, tijdens de sportauto race van Covilha. Het circuit loopt langs de camping en is goed te volgen. Veel enthousiaste Portugesen die kwamen kijken. Kwaliteit van de camping is redelijk, zwembadje, vanwege de temperatuur, zeer aangenaam.