@PetraMellink
Lid van Campercontact sinds 2026
Wat een prachtige plek om te verblijven. 300 SEK inclusief elektriciteit en alle geweldige faciliteiten (wasmachine, droogkast, barbecuehut, fietsenstalling, volledig uitgeruste keuken) en alles is schoon. Je kunt er een boot huren 😀 Ja, er zijn maar 6 ligplaatsen, maar op 1 km afstand is een prachtig veld in het bos waar je voor 100 SEK kunt parkeren en toch gebruik kunt maken van de faciliteiten van de ligplaats in de haven. Het lijkt door dezelfde mensen beheerd te worden. We hebben er erg genoten.
Sitecode: 20920
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel bij de receptie. Schone, moderne en verwarmde faciliteiten. Leuke plek en verse broodjes beschikbaar voor het ontbijt.
Fijne camping met uitstekende voorzieningen. Ruime staanplaatsen. Het geluid van de weg valt mee.
Verharde parkeerplaats met elektriciteit. Let op: als je voor 13.00 uur aankomt, worden er automatisch kosten voor 2 dagen in rekening gebracht! Het staat wel op een bord, maar wij hadden het gemist. Het was niet duidelijk aangegeven. We hadden fietsen meegenomen en waren binnen 10 minuten in het centrum. Je kunt er gebruikmaken van een toilet, afvalwater lozen en vers water tappen, maar er zijn verder geen voorzieningen.
Als je op zoek bent naar een mooie plek met uitzicht, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij stonden aan het water. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar schoon. Je kunt er je toilet gebruiken en schoon water laden, maar er is geen afvoer voor grijs water.
Voor een camper met elektriciteit betaal je nu 530 NOK. Maar je hebt wel veel ruimte, een prachtig uitzicht op zee en met een beetje geluk de middernachtzon. Goede voorzieningen. Een golfbaan in de buurt en je kunt er paardrijden. We hebben 's nachts over het eiland gefietst. De wegen zijn erg rustig.
We hadden van tevoren gebeld omdat we niet zeker wisten of het vol zou zijn, aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Maar we hoefden ons geen zorgen te maken, er waren slechts 3 kampeerders. Ruime plek met uitzicht op het water. Mooi, rustig en schoon. 300 NOK per nacht, wasmachine/droger voor 50 NOK. De perfecte plek voor ons.
We verbleven er één nacht. Hoewel het park vol was, was het geen probleem om een andere plek voor ons te vinden en we konden ook gebruikmaken van de stroomvoorziening. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben ook lekker gegeten in het restaurant. De douche en het toilet waren eenvoudig maar schoon. We zouden er graag nog eens verblijven als we in de buurt zijn.