@PetraS
Camping dicht bij het meer, veel vaste campingplekken. Sanitair wel wat ver van het camper veld maar genoeg en schoon. leuke omgeving om te wandelen en te fietsen. Op de camping kun je eten en eten afhalen. Wij bleven 3 nachten voor €75,- stroom apart te betalen.
Mooie camping, zeer schoon sanitair. vriendelijke eigenaren die goed Engels spreken. Dicht bij een mooi meer. op de camping zijn bootjes etc. te huur. Wij waren voor 2 personen en een hond 260 zloty kwijt.
Zeer vriendelijke beheerders, spreken een woordje engels. Ruime plaatsen. 2 nachten gestaan zonder stroom voor €19,88. Sanitair verouderd.
Voorlopig afgesloten i.v.m. drassig terein
Sitecode: 20873
Wij zijn er voor omgereden!
We stonden hier op een regenachtige doordeweekse dag in ons eentje. Blijkbaar erg druk met mooi weer te zien aan de overvolle vuilnisbak en niet zo “droog” droogtoilet. Mooie plek.
Prijs is SEK300. Wij zijn doorgereden.
Prima plek voor 1 nacht. Wel vrij duur voor wat het is. Stroom is 50 SEK. Douche 20 SEK
Geweldige plek, rustig. Mooi klein haventje. Als je dit zoekt is dit een pareltje.
Helaas is de plek opgeheven en is nu een sportveldje geworden.
Leuke plaats aan haven. 150 sek voor 1 nacht. Eventuele vrijwillige bijdrage voor douche. Toilet etc. schoon.
Prima camping, vriendelijk ontvangst. Voor €33,- met 2 personen 1 nacht gestaan in augustus. mooi schoon sanitair.
Superplek! Met toilet. En even verderop een servicestation met douche.
Mooie plek aan een meer. Speciale plek om te zwemmen met de hond. We hebben niet overnacht maar dat lag zeker niet aan de lokatie.
Zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren, mooie plek aan het meer, schoon sanitair. Met naast de camping een leuke speeltuin dus ook zeer geschikt met kinderen. Zwemmen kan ook in het meer. Goeie WIFI.
Leuk veld met picknicktafels en stroom. Betaling via envelop. Invalide toilet aan andere zijde van het museum open. Douchen en water zijn te verkrijgen bij de sporthal een eind verderop.
Mooie plek voor campers en caravans. Voor ons een rustdag op doorreis dus de omgeving niet verkend. Leuk ook met kinderen, speeltuin en kinderboerderij.
Heerlijk rustig. Na de brug is dit goed te doen voor een nachtje.
Valt niets meer aan toe te voegen. we hebben 3 nachtjes gestaan en het was heerlijk. Super mooie omgeving voor fietstochten en wandelingen. Zeer gastvrij.
Op een super plekje langs de plas gestaan voor €12,50 zonder stroom. wel wat weinig (en wat versleten) toiletten c.q. douches maar verder prima gestaan.
Zeer vriendelijk ontvangst, zeer behulpzaam, mooi sanitair en veel te doen voor kinderen. Leuke camping voor fietstochtjes naar Dwingelerveld en Westerbork.
Super camping in een mooie omgeving
Leuke plek alleen file bij de douches met maar 10 campers . Wifi werkt ondertussen. Harderwijk om de hoek.
Heerlijke plek tussen de paarden. Mooi sanitair en verder alles wat je nodig hebt inclusief gratis eitjes. Leuke omgeving om te fietsen en Nijkerk te bezoeken. Wifi is super.
Fijne rustige camping. Sanitair prima, douche was heerlijk en zonder muntjes. Afwaswater €0,20. Inclusief stroom voor 2 personen en hond waren we €17,20 kwijt. Leuke omgeving om te fietsen, winkels etc. op fietsafstand.
Drie nachten gestaan op een heerlijk schaduwplekje. Weerribben en Giethoorn op fietsafstand. Prima camping
Vriendelijke receptie en het veldje was prima maar voor €12,- en €4,- stroom met behalve water geen voorzieningen erg duur. Omgeving ook niet echt aansprekend aan de rand van een industrieterrein. Door dynamo problemen genoodzaakt hier een nacht te verblijven omdat er in de omgeving geen plekken zijn met stroom. Langs het veld rijdt ook nog een goederentrein.
We zijn maar 1 nachtje gebleven maar niet omdat de camping niet beviel. Leuke omgeving, prettig ontvangst.
Leuke plek, vriendelijke eigenaren. Aanbellen bij tweede deur aan zijkant voor aanmelding en eventueel broodjes ‘s-morgens.
Top plek!
Plek is zeer mooi zeker als het weer erg mee zit in september. Sanitair niet echt schoon wordt misschien in het naseizoen minder bijgehouden? Verder prima.
Schitterende omgeving, geweldig om te wandelen. Met aan de oranje route in het bos een hut met grilplaats om te overnachten. Wij hebben hier overnacht maar of dat ook mocht geen idee. Vrij dicht bij huizen.
Prima plek aan een haventje. Net sanitair en verder alles aanwezig. Winkel en restaurantjes om de hoek. Mooi wandel, fiets en klim gebied.
Nette plek. Douche aan de overzijde helaas niet meer te gebruiken. SAAB museum op loopafstand. Mooie omgeving.
Voor ons was het de eerste keer op een nietcamperplek maar we hebben tijdens deze vakantie nog niet zo lekker geslapen. Wel wat jeugd in de avond die donuts kwamen draaien maar verder heerlijk rustig. Mooi gebied.
Staat vol met caravan van rondreizende mensen met veel kleine kinderen. Win gaan verder.
In september troosteloos en drassig. De hond mag ook het grasveld bij de steiger niet op. Wij zijn verder gereden.
Super plek, wordt elk uur schoongemaakt ook in naseizoen. Mooie fietsroutes, strandje en schitterde natuur. Slecht ontvangst 3G, heerlijk.
Is alleen nog maar een staanplaats zonder voorzieningen omdat er misbruik werd gemaakt van de gratis faciliteiten. Dus geen stroom, toilet en douche 50 kr. Zeer vriendelijke beheerder. Mooie omgeving. Prima plek.
Prima plek voor een nachtje en een bezoekje aan Malmo. Op de fiets langs de kustweg snel te bereiken. Sanitair is heel netjes.
Zeer vriendelijke eigenaar. Sanitair netjes. Inclusief stroom €14,- Heerlijk meer om in te zwemmen, hebben we niet gedaan in september.
Ondanks hoogseizoen geen camper te bekennen, wij zijn ook doorgereden, asfalt trek ons niet zo. Zag er verder netjes uit.
Sanitair prima, ondergrond is inderdaad niet zo fijn.
Sitecode: 20043
Gewoon goed!
Verzorgd sanitair, vriendelijke beheerders. Voor 1 nacht inclusief stroom en met de hond €19,50
Zeer vriendelijke beheerders en mooie verzorgde plek. Aanrader!
Ruime plekken, netjes met gezellig terras.
Mooie rustige plaats tussen de chalets en vakantiehuisjes. Sanitair prima maar misschien wat weinig bij een volle bezetting. Nu maar met z’n tweetjes. 4G is prima te gebruiken helaas geen wifi op het veld. Mooie dorp met mooie fiets en wandel routes. En in Meppel zit je zo op de fiets.
Camperplaats prima, nors mannetje komt de betaling innen. In de nacht veel rumoer. Omgeving is mooi.
In het naseizoen blijkbaar drukker, met 6 campers gestaan afgelopen weekend op ruime plek. Heerlijke schnitzels in het bijbehorende restaurantje voor leuke prijs. Leuk omgeving om te fietsen en zeker om te wandelen over het “Moor”. Sanitair is netjes.
Sitecode: 11970
Plek genoeg op een groot grasveld. Sanitair erg luxe, zelfs mogelijkheid voor sauna en whirlpool of eigen badkamer tegen extra betaling. Zeer vriendelijke eigenaresse.
Mooie plekken, gratis douche en WIFI. Dicht bij Soltau en Lunenburger Heide. Je mag gebruik maken van alles op de camping, plaatsen zijn buiten de slagboom dus geen last van rusttijden.
Vrij kleine plekjes maar verder alles netjes en voorhanden. Wij hebben er 1 nachtje gestaan maar omdat we het niet erg sfeervol vonden weer verder gegaan.
Leuke plek, begin september erg rustig. Mooie omgeving
Uitgebreide cp met zelfs een kinderspeelplaatsje. Mooie omgeving om te wandelen rond het meertje. Vriendelijke beheerders.
Het zag er niet uitnodigend uit. Wij zijn doorgereden.
Prima plek, mooie omgeving en vriendelijke eigenaar. Eigenaar komt elke avond langs voor het geld en met een Johma salade!
Leuke minicamping met apart camperveld. Wordt ook gebruikt als “gewone” kampeerplek en als parkeerplaats als er een feest is. Sanitair etc. Prima in orde. Mooie omgeving.
Ruim, netjes en vriendelijke beheerders.
Leuke cp, zeer vriendelijke beheerders. Sanitair simpel maar schoon! Komen nog plaatsen bij en grintpad wordt aangepast. Langs redelijk drukke weg maar ook langs mooie fietsroute(s). En als je dan je opstapje vergeet wordt er keurig gebeld!! Top!! Bedankt voor de super service.
Rustige camping, veel vaste plekken maar met Hemelvaart veel ruimte op apart groot veld. Sanitair netjes, douche met muntjes. Vriendelijke gastvrouw.
Leuke plek aan het water. Sanitair netjes schoon.
Vriendelijke beheerders en zeer netjes en schoon. Mooie omgeving voor wandel en fietstochtjes.
Uitstekende camperplek met alle faciliteiten te gebruiken van de camping.
Leuke plek voor een nachtje als je geen toilet of douche aan boord hebt. Sanitair gedateerd en niet echt heel schoon. Douche maar overgeslagen.
Op zich een prima plek alleen voor 75 campers nu nog 4 douches en 4 wc's is wel erg karig. En in de file om te kunnen afwassen.
Super mooi sanitair,mooie plekjes. Vriendelijke beheerder. Helaas niet veel in de omgeving.
Sanitair helaas niet afgesloten en daardoor niet erg netjes. Code werkte blijkbaar niet meer. Strand en haventje erg mooi, plek voor campers erg ongezellig naast trailers.
Prima plek om door te trekken naar Denemarken. Veel last gehad van straaljagers.
Top!
Sitecode: 42050
Mooie plek en zeer vriendelijk ontvangst. Sanitair net nieuw, top! En lekker iets eten en drinken!
Netjes en mooie plek. Zeer vriendelijke uitbaters. Top!
Mooie wandel en fietsomgeving. Vriendelijke uitbaters. Smoezelig sanitair en hok doet afbraak aan de rest van de boerderij.