@PetraenJoke
- 2021
Ik ben 4 nachten op deze camperplaats geweest en heb genoten. Bij aankomst kun je zelf een plek uitzoeken en het betalen gaat eenvoudig via QR, contant in enveloppe of pinnen. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon. De omgeving nodigt uit om te fietsen en te wandelen. Diverse dorpjes in de omgeving voor boodschappen of restaurant. Ik kom zeker terug en dan met zijn 2en.
De camping ligt werkelijk prachtig. De plaatsen zijn ruim en overal heb je mooi uitzicht. De eigenaar is super vriendelijk. Het is een mooie uitvalbasis voor zowel wandelen als fietsen. De reden voor 3 sterren zit'm in het sanitair. Wij vinden oud niet erg, zolang het maar schoon is. Dat was het zeker niet. Daarom vonden wij €26,- incl stroom een beetje aan de dure kant
We zijn hier geweest van 1 tot 4 juni. Alle plaatsen hebben een mooi uitzicht op de Deurnesche Peel. Wij hebben vanaf onze plaats reeën gespot en ook kraanvogels gezien en gehoord. Frederik is een vriendelijke gastheer, die aan het begin van de avond even een rondje gasten doet. Sanitair is netjes verzorgd en stijlvol.
We mochten zelf een plek uitzoeken en nadat we waren geinstalleerd reed er een camper weg die vrij uitzicht had over de velden. Meteen de boel ingedraaid en verhuisd. 's Avonds kwam de eigenaresse met twee kindjes en 4 eitjes ons verwelkomen. De volgende ochtend kwam ze weer om excuses aan te bieden voor de loonwerker die om 05.45 al begon. (Nachtje gratis staan was haar aanbod). Omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen Sanitair is top
We zijn hier 4 nachten geweest en hebben het prima gehad. Sanitair is mooi en schoon en voldoende. In, - en uitchecken via een zuil. Er is een kiosk met gekoelde drankjes en kaas. Alles op basis van vertrouwen. Eigenaren zijn vriendelijk. Locatie leent zich perfect voor fietsen en wandelen. Dalfsen op 2 kilometer afstand met leuke horeca, een goede bakker, en een klein centrum met winkeltjes.
Mooi aangelegde camping met verharde camperplekken. Veel ruimte. Sanitair is netjes en schoon. Eigenaresse is vriendelijk en goed bereikbaar. De Lutte is op loopafstand en de omgeving leent zich voor fietsen en wandelen.
Voor 1 nacht is het voldoende. Dichtbij het centrum en bij een supermarkt. De weg is wel wat lawaaiig, maar wij hadden meer last van de kikkers in de vijver. Over all een prima plek voor een overnachting.
We zijn hier 1 nacht op doorreis geweest. Douche en toilet zitten in een sanitairwagen. Het is sober, maar alles functioneerde prima. Eigenaar is vriendelijk en voor vragen kun je er terecht. Hij wees ons op een café om de hoek waar ook brood verkocht wordt. Zijn wij niet geweest. CP ligt prachtig verscholen en de vogels zijn volop aanwezig.
We zijn 1 nacht op deze CP geweest. Gezien het weer was het super dat de ondergrond verhard was. Er is plaats voor 16 campers op het grote terrein. Nu stond 1 camper over dwars, waardoor deze 3 plaatsen in nam. Er is ook een mogelijkheid om je camper zonder elektriciteit te plaatsen. Geheel is netjes en maakt een verzorgde indruk. De toiletten zouden iets netter kunnen. Prima voor 1 of 2 nachten CP ligt prachtig tussen de wijnvelden.
We geven 3 sterren, maar zijn waarschijnlijk bevooroordeeld, omdat het regende en daardoor de plaats erg zompig was. De CP ligt vlakbij het meer van Azur. Mooie omgeving om te wandelen, te fietsen of te watersporten. Wij hebben gegeten bij het restaurant aan waterkant. Deze is van donderdag 18.30 tot en met zondag geopend. Aanbod was divers en prima.
Sitecode: 19801
Netjes aangelegde geasfalteerde camperplaats. Eigenaar Pablo ontvangt je vriendelijk en geeft informatie over de omgeving. Er zijn 5 overdekte plaatsen en het sanitair is schoon. Prima voor 1 nacht voor €11,-
We zijn hier met twee campers, twee nachten geweest. Ontvangst door de eigenaar Xavier was super vriendelijk. Na installeren kregen we uitleg en een welkomstdrankje. In houtoven gebakken brioche en lokaal brood werd aan de camper bezorgd en was heerlijk. De volgende middag kregen we een Portugees dessert. Gemaakt door de vrouw van Xavier. Deze bakte ook het brood. Omgeving is echt prachtig en de rust geweldig
wat een prachtige camperplek en een super vriendelijke ontvangst door Thérèse. Wij hadden bij aankomst een klein probleem met onze camper en Thérèse bracht ons via via in contact met een garage die ons goed geholpen heeft. Heerlijk in het zwembad gepoedeld en genoten van de mooie omgeving. Heerlijke plek !
Prima camperplaats om 1 nachtje te staan. We hebben behoudens wat geschreeuw van voorbij fietsende jeugd tegen 23.30 uur geen last van hen gehad. Service area was voldoende, maar niet super. In het dorpje gegeten bij plaatselijk restaurant. Was prima
Camping El Astral ligt op loopafstand van Tordesillas. Aanrader om te bezoeken. Mooie historische binnenstad stad. Verblijf op de camping was prima. Vriendelijk personeel en schoon sanitair. Restaurant is een must. We hebben daar heerlijk gegeten.
We hebben 3 nachten op de cMping verbleven. Eigenaren Paula en Bobby zijn erg vriendelijke gastvrouw en -heer. Camping wordt tot in de puntjes onderhouden en het sanitair is brandschoon. De omgeving leent zich voor wandelen en fietsen. Uitzicht vanaf de camping is prachtig. We hebben 1 avond het restaurant gegeten. Kleine kaart, maar alles was heerlijk. Veel roofvogels en ooievaars gezien.
Mooi aangelegde camperplaats met mooi en heel schoon sanitair. (ondanks het slechte weer ). In de gemeenschappelijke ruimte was een hoekje waar noodzakelijke boodschappen te koop zijn. Alles op basis van vertrouwen. Aankoop kon worden voldaan in een geldkistje. De eigenaren zijn super vriendelijke en behulpzame mensen. Fietsen konden overdekt gestald worden. Echt een aanrader en wij komen zeker nog een keer terug.
Hele fijne plek om te staan. Eigenaar is super vriendelijk en behulpzaam. Hij wees ons op allerlei wetenswaardigheden in de buurt. O.a een kleine rondwandeling vanaf de camping langs het graf van de Baron von Munchhausen. Sanitair was prima voor elkaar, schoon en heerlijke douches. Op zaterdag kwam de lokale bakker op de camping met allerlei gebak en broodjes. Er is ook een Alpaca boerderij in de buurt, waar gewandeld kan worden met de dieren.
Wij hebben 2 nachten op de Wohnmobil Standplatz gestaan. Voor ons doel, aankomen, de volgende dag een eind fietsen, slapen en weer door, was het prima. Prijs per nacht was €20,- ex stroom. Stroom ging via zuilen a €1,- per kilowatt. Prijs is inclusief gebruik zwembad en sanitair. Douches zijn gratis. Al met al een prima doorreis plek.
Mooi aangelegde camperplek, met 42 plaatsen. Alle plaatsen zijn op een soort grind, met genoeg ruimte om een luifel uit te draaien. De voorzieningen qua schoon en vuil water, lozen cassettetoilet, drinkwater zijn prima. De 3 douches zijn ruim, maar kosten €2,- voor 3 minuten. Iets om rekening mee te houden. Broodjesservice is aanwezig. Het uitzicht is onbetaalbaar. Zeker een aanrader.
Wij vonden het prima allemaal. Plek is groot genoeg en stroom a €1,- per KW komen we overal tegen. Douches waren netjes en er is een wasmachine en een droger. Plek nodigt uit om van alles in de omgeving te doen. Prima uitvalsbasis. Helaas stonden wij er 1,5 dag met regen, maar toen het in de middag droog was met de kabelbaan naar boven, een wandeling gemaakt en genoten van het uitzicht.
Keurig aangelegde camperplaats op gras. Stroom betaald via een zuil, evenals het verblijf, a €6,- aan een kassa automaat. Omgeving nodigt uit voor fietsen en wandelen. Gebruik van sanitair kost @3,50 pppn. Vonden wij gezien de staat van het sanitair ietwat te hoog gewaardeerd. Petra en Joke
Super mooi tegen de berg op 3 terrassen aangelegde camperplaats. Ondanks dat de buren op "luifelafstand", naast ons stonden toch genoeg privacy. Uitzicht over de Edersee was schitterend. Bedenk wel dat als je graag van het sanitair gebruik wilt maken, ieder bezoekje een euro kost en dat de douche extra kost. Was voor ons geen probleem. We posten het meer voor een "nice to know". Vuil water en toilet reinigen bij de uitgang. Ook netjes.
Mooie camperplaats met plaats genoeg voor de camper en de luifel. Eigenaar was erg vriendelijk en kwam oedere informeren of alles in orde was. Sanitair was netjes en goed schoon. In de ontmoetingsruimte is een mogelijk om te koken. Er is een broodjesservice en er staan koelkasten met frisdrank, bier en wijn. Tegen betaling mag hieruit gepakt worden. Evenals ijs uit de vriezer. Verder informatie over wandel- en fietsroutes. Wij komen graag terug.
Erve Kievit is een mooie, landelijk gelegen camperplaats. Sanitair is netjes en voldoende voor de 9 plekken. Plekken liggen schuin, zodat iedereen een mooi uitzicht heeft. De beide eigenaren zijn erg gastvrij en in voor een praatje. Het dorpje Haaksbergen ligt op fietsafstand en in het centrum is alles aanwezig. De omgeving is prachtig en leent zich goed voor fietsen en wandelen.
Sitecode: 91958
Wij stonden 2 nachten op een comfortplaats met vrij uitzicht over de velden. Stroom en water op de plaats. Sanitair was netjes en schoon en ruim voldoende. Wandel- en fietsroutes vanaf de camping. Wij komen zeker nog een keer terug.
We kregen van onze kinderen 1 overnachting en besloten er zelf 3 aan vast te plakken. De eigenaresse is erg behulpzaam en erg enthousiast over de wandel- en fietsmogelijkheden in haar eigen omgeving. We hebben dan ook heerlijk gewandeld en gefietst. De CP is netjes aangelegd en het sanitair is keurig. Aanrader voor mensen die van rust en activiteiten in de natuur houden.
Middenin het boerenlandschap ligt de mooie boerderij met er omheen de plaatsen om te staan. Er is ruimte genoeg voor iedereen. We werden hartelijk ontvangen door eigenaresse. Ze vertelde ons enthousiast over de de mogelijkheden om te wandelen en te fietsen en we kregen een doosje met verse eieren. De camping is op fietsafstand van Ommen, netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien.