@Petrans
Een deel is ( nog) gratis een ander deel kost 10 euro( inclusief stroom) Om op het betaalde deel te komen moet je een QR-code scannen en dan aanvinken op welke plek je wilt staan. Daarna vul je je gegevens in. Betaling via je creditcard. je krijgt via de mail een code toegestuurd. Mooie grote plekken. Toegang tot het toiletgebouw. Grijs water afvoeren en wc legen. Op het gratis gedeelte staat ook al een toiletgebouw, dat is nog niet toegankelijk
Prachtige kleine camping. Eén gedeelte met huisjes en een apart gedeelte voor campers, caravans en tenten. Heerlijk rustig! goed sanitair. bakker op loopafstand ( wel een flinke klim) Fietsen in de omgeving. En hele aardige eigenaren! Wij mochten zelf een plekje kiezen.
Een prachtige, goed verzorgde plek. Acht verharde plaatsen, de rest is op gras. Warm water om de afwas te doen. Geweldig mooie omgeving om te fietsen. ‘s Nachts lekker rustig. Wat een geluk dat er zulke mooie plekken zijn voor zo’n 14 euro.
Wat een fijne plek om te zijn. De dame die de zaak beheert is heel vriendelijk en behulpzaam. ‘s Nachts is het heerlijk rustig. brood ‘s morgens bij de receptie af te halen. Douche lekker warm, schoon en voldoende ruimte om je om te kleden. Een heel mooi dorpje met kasteel om te bezoeken en een prachtige omgeving. Wij hebben heerlijk gefietst.
We hebben hier een nacht gestaan. Keurig verzorgde plek. Alles wat je als camperreiziger nodig hebt is aanwezig. We zagen dat je hier in de buurt ook kunt fietsen. Betaling op de kleinste van de twee plekken ‘s morgens om 9:00 uur bij de receptie.
Het was even zoeken. De camperplaats is nog vrij nieuw. Maar wat een vriendelijke ontvangst! Wat een behulpzame mensen. De plek ziet er heel netjes uit. Er zijn volop plannen voor drinkwater, douche en wc. De poort is nu bruin, maar zal nog geschilderd worden. Ook zal er nog een bordje geplaatst worden.
Wat een mooie camping. Alles ziet er tiptop uit. We werden heel vriendelijk ontvangen. Hele aardige en behulpzame eigenaren. Brood te bestellen aan de balie. Er zijn speciale plekken voor de camper. Mooi sanitair met echt warm water. Je kunt afval gescheiden inleveren. In de omgeving kun je fantastisch fietsen.
Een prachtige, goed verzorgde plek. De bus naar het centrum van Troyes is vlakbij. Troyes is een prachtig stadje! ‘s Nachts is het heel stil. De behulpzame beheerder hielp mensen bij het inchecken. Wij kwamen om 16.00 uur aan en hadden de laatste plek te pakken. Op vrijdagmiddag was het al eerder helemaal bezet.
Een fijne camping. We mochten zelf een plek kiezen. Broodservice. Heerlijke douches. prachtige fietsomgeving. Een mooi kasteel.
Een heerlijke, Franse camping. Vriendelijke ontvangst. Broodservice.Het beloofde heel warm te worden, dus wij kozen voor een schaduwrijke plek. Vanuit de camping hebben we een paar fietstochten gemaakt ( aanrader: de Komootapp)
Zeer vriendelijke ontvangst. Hebben nu - in het naseizoen- zelf een plek uit kunnen zoeken. Rustge camping. Fijne sanitairruimte , lekker warm water. Broodservice bij de receptie. Mooi dorpje. Fijne fietsomgeving. Helemaal goed voor ons!
Een prachtige plek om te staan. Aan de Seine. Vriendelijke eigenaren. Broodjesservice. Prachtig fietsgebied. Wat wel erg jammer was, was de geuroverlast van de stortplek, niet de hele tijd, maar toch.
Wat een heerlijke, ontspannen sfeer op deze camperplek. We staan in de boomgaard en genieten van de rust. Het sanitair is prima in orde. We hebben heerlijk warm water voor afwas en douche. Zutphen is prachtig en de omgeving leent zich voor fijne fietstochten. Wij hebben genoten en komen terug!
Sitecode: 20248
Wat een fijne camping. Wij komen hier graag in het voorjaar. Vriendelijke ontvangst. Behulpzame eigenaren. Prachtige, grote plek voor de camper. Brood te bestellen op de camping. Supermarkt in de buurt. Heerlijk warm water in de douche en voor de afwas. Hele grote en gezellige markt in het stadje op dinsdagochtend. Fantastische omgeving om te fietsen.
Sitecode: 1956
Vandaag, 10-4-2024 was de camping helemaal verlaten. Buurtgenoten zeiden dat de camping niet geopend is. Jammer!
Sitecode: 20838
Mooie plek, wij betaalden voor 8 nachten €216,90. ( aanbieding) Hele aardige ontvangst. Heerlijk rustige plek, fantastisch eiland om te fietsen. Na dat fietsen hebben we lekker warm kunnen douchen. Wij genieten al jaren, juist in de winter, van Texel en van deze camping.
We staan op een fijne plek. Rustig en een veilig gevoel, omdat het terrein afgesloten wordt. De ontvangst was prima. We werden vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en konden daarna op het terrein. De douches zijn prima, het water was heerlijk warm. Wel was het jammer dat je in deze tijd van het jaar amper water kunt pakken. ( voor de camper en voor de wc) Zelfs het vullen van de waterfles was lastig: het moest allemaal bij een wasbak.
Wat een heerlijke plek! Vriendelijke ontvangst. Prachtige camping. schoon sanitair. Fantastische omgeving om te wandelen en te fietsen.
Wat een prachtige en rustige plek! We staan in een soort park van een voormalige abdij. Je kunt brood bestellen voor de volgende dag. Er is een oud toiletgebruik, maar het sanitair in het hoofdgebouw ziet er echt goed uit. We zijn vriendelijk ontvangen( ‘s morgens tussen 9.00 en 10.00 uur en ‘s middags vanaf 16.00 uur is er iemand op de receptie)
Vriendelijke ontvangst. Prachtige plekken voor camper, caravan of tent. Rustig. Goed sanitair. Broodservice. Absoluut niet duur. Supermarkt in naburig stadje. Prachtige omgeving om te fietsen. Een aanrader.
Wat een heerlijke plek. Bij de haven, waar het leuk zitten is. De camping is rustig. Heerlijk warm water bij douches en de afwasplek. Storten en vuilnis net buiten de camping. we hebben heerlijk gefietst.
Een rustige camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Mevrouw spreekt ook Engels. Een mooie plek om te staan. Broodservice niet op maandag. Contant betalen. We hebben fijn gefietst in de omgeving.
Een fantastische plek! We kijken uit op de brug en op de Loire. Kost nu €13,50 per nacht. Alles ziet er keurig uit. In deze omgeving kun je, net als op andere plekken langs de Loire echt heel mooi fietsen. Raadpleeg daarvoor ook de routes van Komoot.
We hebben hier twee dagen gestaan. De camping was gesloten, maar de camperplaats was open. Een mooie plek en alles wat wij nodig hadden bij de hand. Wat een gastvrije mensen! Supervriendelijk en behulpzaam zonder gedoe. Daar komen wij graag voor terug!
Een rustige camping bij het kasteel. Twee keer per dag zijn er mensen van de gemeente om te poetsen, te maaien en om het kantoor te bemensen. Je kunt zelf een plekje zoeken. Warm water bij douche en afwasgelegenheid.Grijs water kun je iets verderop in het dorp lozen. Mooie fietsomgeving.
Een hele fijne camping. Vriendelijke ontvangst. tussen 12.00 u en 14.00 u gesloten. Sanitair is netjes. Op het eind van de dag is het water lauw. Je kunt langs het riviertje naar het centrum lopen. Veel fietsmogelijkheden. Supermarkt in de buurt.
Vriendelijke ontvangst. Er wordt ook Engels gesproken. Gesloten tussen 12.00u en 14.00 u. Sanitair is netjes. Info over de kosten klopt. Heel veel huisjes met vaste gasten. Wij werden daartussen geplaatst met de camper. We zagen tenten tussen de vaste plekken. Afvalbakken op een plek buiten de camping. Was voor ons ver lopen. Mooi fietspad naar Pont l’Évêque. Camping doet een beetje vervallen aan.
Fantastische plek. Schoon, netjes ingericht. De vriendelijke eigenaresse is er ‘s morgens voor het bestelde brood en ‘s avonds. Je kunt bellen of een berichtje sturen,dan geeft zij je vanaf een afstand toegang tot stroom als je dat wilt. Wij hebben heerlijk gefietst vanaf deze plek.
Leuke camping. wij staan achteraan, lekker rustig. verschillende fietspaden/ voie vertes naar St Rémy de Provence, Arles en Pont du Gard. Grote supermarkt op fietsafstand. Wij hebben een aantal dagen heerlijk gefietst.
Vandaag stonden wij voor de camping. Totaal vervallen, is geen camping meer. HELAAS!
Zo is een camperplaats bedoeld. Alles wat je nodig hebt is er. Wat je al bij je hebt in de camper hoeft er niet te zijn. Het is tenslotte een camperplaats en geen camping. Fantastische fietsomgeving. Zo wil ik altijd wel weg met de camper. Complimenten voor de beheerder.
Wow wow wow! vijf sterren is te weinig. Alles klopt, complimenten voor deze fantastische plek.
Sitecode: 92095
Wat een rustige plek. We staan op een groot grasveld. Mogen zelf een plek kiezen. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Camperplek is nog in ontwikkeling. Wij komen terug! Prachtige fietsomgeving!
Mooie plek. De eigenaren hebben een fantastisch mooie plek voor campers gemaakt. Alles ziet er netjes uit. Mooie plekken. Vanuit de camperplaats kun je heerlijk gaan fietsen.
Sitecode: 20838
Wij staan graag in de winter op een camping bij zee. Dan sta je hier echt prachtig in de duinen. Fantastische fiets- en wandelomgeving! Leuke dorpjes. De camping ziet er prachtig uit. Goed verzorgd sanitair met lekker warme douches. Mooie plekken voor de camper op de camping, maar ook voor de camping. Wij komen hier graag weer terug .
Wij zijn in de herfstvakantie op deze camping. Zeer schappelijke prijs, verharde plek met een zitplaats op het gras. Mooie omgeving. Superlekkere douche! Dat is nu in het najaar wel heel fijn. We hebben heerlijk gefietst. Let op, niet alle pontjes zijn nog in de vaart in oktober.
We hebben hier 3 dagen gestaan. We mochten zelf een plek uitkiezen. De plaatsen zijn ruim. Douches met voldoende warm water. Bakker in het dorp op 1 km afstand. Veel wandel- en fietsgelegenheid. Heerlijk rustig. Wij betaalden € 19,80 per nacht, inclusief stroom.
Mooie plaats om te staan. Niet druk. We mochten zelf een plek kiezen. Camper, twee personen en mèt elektriciteit is in juli €21,60 per nacht.
Vriendelijke ontvangst. Zelf een plek mogen zoeken. Dat is voor ons het echte kampeergevoel! Sanitair is netjes. We konden heerlijk douchen. Prachtige wandeling naar de vuurtoren.
Heerlijk rustig gekampeerd. De douches zijn heerlijk. De camping staat aardig vol. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. We hebben fantastisch gefietst in de omgeving!
Wat een fantastische plek! Netjes, rustig. Stroom werd gedeeld. Mooie fietsomgeving. Voie Verte( een fietspad zonder auto’s) in de buurt.
Zeer vriendelijke ontvangst. We staan op het gras. Heel rustig. Lekker warm water voor de afwas.mooie omgeving.
Wat jammer dat wij op 11-2-2018 voor een gesloten poort stonden. Dagje Alkmaar ging niet door. Telefonisch contact niet mogelijk
Begin 2017 Wat een prachtige camping! Vriendelijke ontvangst.Prima plek om met de camper te staan. Prima voorzieningen. De douche is geweldig! We hebben heerlijk gewandeld en gefietst en komen zeker terug in deze prachtige omgeving op deze geweldige camping