@PetrusKoenis
- Pössl Roadcamp R
- 2022
- Ander
- Buscamper
Buscamper. Juni 2026. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Douchegebouw is schoon. Douche met drukknop. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. Terrein is nagenoeg vlak met zon en schaduwrijke plekken. Vanaf de camping diverse wandelroutes. Wij hebben hier drie nachten gestaan.
Buscamper. Juni 2026. Je staanplaats wordt door de beheerder aangewezen. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchegebouw is schoon. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. Terrein is nagenoeg vlak met plekken die zowel zon als schaduw hebben. Op het terrein een kleine supermarkt.
Buscamper. Juni 2026. Vullen schoonwater, lozen vuilwater ,legen chemisch toilet prima geregeld. Mogelijkheid de autoruiten te wassen, de autobanden op te pompen. Broodservice. Warmwater vaat. Douchegebouw schoon. Douche, met handsproeier, is koud/warm instelbaar. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. Terrein is nagenoeg vlak, op gras ; op een enkele verharde plek na. Zowel schaduw als zon plekken. Bij regen is er een ruimte voor (tent)kampeerders
Buscamper. Juni 2026. Je staanplaats wordt door de beheerder aangewezen. Lozen vuilwater en het legen chemisch toilet is geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchegebouw is schoon. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Terrein is vlak met schaduwrijke plekken. Staanplaats is aan de ene kant verhard en aan de andere kant gras. Supermarkten in de nabije omgeving. Wandelingen, vanaf de camping en nabijheid.
Buscamper. Mei 2026. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Douchegebouw is schoon. Douche met drukknop. Zonder oordoppen geslapen. Nagenoeg vlak terrein met plekken op het gras, zowel in de zon als in de schaduw. Hier en daar is vernieuwing/vervanging nodig. Wij hebben hier vier nachten gestaan.
Buscamper. Mei 2026. Vullen schoonwater (met eigen slang), lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchegebouw is schoon. Douche met drukknop. Zonder oordoppen geslapen, maar wel even wennen dat kerkklok ieder uur, tweemaal, het aantal uren luidt. Vlak terrein met zon- en schaduwplekken. De plekken liggen grotendeels tussen de tenten voor verhuur.
Buscamper. Juni 2026. Vullen schoonwater, lozen vuilwater, legen chemisch toilet geen probleem. We hadden het “geluk” dat ‘s-avonds in de naastgelegen sporthal de jaarlijkse show van dansgroepen plaatsvond ; na 23.15 uur zonder oordoppen geslapen. Terrein is vlak, verharde plekken daarnaast gras. Paar bomen die klein beetje schaduw geven. Vanaf deze camperplek een leuke wandeling in de omgeving gemaakt. Betalen met App en toegangspas makkelijk
Buscamper. 24 op 25 mei 2026. Lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Doch tijdens ons verblijf was het schoonwater niet beschikbaar vanwege een mankement. Afvalcontainers bij de ingang. Zonder oordoppen geslapen. Terrein is vlak met plekken in de zon en met schaduw ; verharde en gras plekken. Vanaf de camperplaats hebben wij een wandeling gemaakt langs het riviertje in de buurt. Indien water was geweest, 5 sterren.
Buscamper. April 2026. Vullen schoonwater (met eigen slang), lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Afvalbakken bij de ingang. 6 Ampère stroom. (alle faciliteiten bij de prijs inbegrepen). Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein, steenslag, zonplekken. Vanaf deze camperplaats hebben wij een leuke wandeling in de omgeving gemaakt. Met de Camping-Car-Park app in combinatie met de Camping-Car-Park toegangskaart, is betalen makke
Buscamper. April 2026. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchgebouw is schoon. Douche met drukknop. Wifi aanwezig. Zonder oordoppen geslapen. Terrein met zowel zon als schaduw plekken. Vanaf de camping, en ook in de nabije omgeving, diverse wandelroutes. De camping ligt bij een recreatiemeer.
Buscamper. April 2026. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet is mogelijk. Warmwater voor de vaat. Douchgebouw, achter de bar/receptie, is schoon. Douche met drukknop. Het andere douchegebouw was nog niet open. Zonder oordoppen geslapen. Terrassen camping.
Buscamper. April 2026. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchgebouw, alleen invalidendouches waren open, is schoon. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Terrein vlak met enkele schaduwplekken. Supermarkt met tankstation op 10 minuten wandelen. Diverse wandelroutes, overzicht bij de receptie te lenen. Camping ligt op 10 meter van een meer. Wij h
In oktober 2025 hier voor de vierde keer gestaan. Bevalt ons goed. Wel dien je zelfvoorzienend te zijn ; geen water en lozingsmogelijkheden.
Buscamper. Begin september 2025. Bij het inschrijven ontving ik, zonder erom te vragen, wandelinformatie ; hetgeen ik als zeer prettig ervaar. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchgebouw is schoon. Douchewater (4 minuten – Sek 5,00) is koud/warm instelbaar. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. Terrein ligt in bosgebied. ICA supermarkt en tankstation op circa 1000 meter.
Buscamper. 5 Nachten eind augustus 2025. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Degelijk douchegebouw, is schoon. Douchewater koud/warm instelbaar. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. Terrein met zowel zon- als schaduwplekken. Wandelroutes vanaf de camping alsmede in de nabije omgeving. (vergeet natuurpark Muddus niet).
Buscamper. Augustus 2025. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchegebouw is schoon. Douche met mengkraan. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. Terrein met voldoende schaduwplekken. Vanaf de camping alsmede in de nabije omgeving hebben wij wandelingen gemaakt. Stonden eerder op deze camping en komen er zeker weer. Vinden de kritiek op deze camping onterecht.
Buscamper. Juni 2025. Vullen schoonwater met eigen slang, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchgebouw is schoon. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen ; van het geluid van de A.31 hadden wij geen last. Vlak terrein met zon- en ook wel schaduwplekken.
Buscamper. Juni 2025. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchgebouw is schoon. Douche met drukknop. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. De staanplekken zijn (redelijk) vlak en met bomen die op gezette tijden schaduw geven.
Buscamper. Juni 2025. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Terrein met zowel zon als schaduw plekken. In het dorp een kleine supermarkt waar de dagelijkse boodschappen goed aanwezig zijn. Natuurlijk in de omgeving diverse wandelroutes.
Buscamper. Juni 2025. Vriendelijke beheerder. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchgebouw is schoon. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Terrein met zowel zon als schaduw plekken. Diverse wandelroutes in de omgeving.
Buscamper. Juni 2025. Vriendelijke beheerder. Vullen schoonwater (met eigen slang), lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Douchgebouw is schoon. Douche met drukknop. Zonder oordoppen geslapen. Terrein is vlak met zowel zon als schaduw plekken. Naast de camping een strandje langs de rivier.
Buscamper. April 2025. Aan onze beoordeling van vorig jaar (april 2024) weinig toe te voegen. Alleen dat de weersomstandigheden nu aangenamer waren dan vorig jaar.
Buscamper. 3 nachten April 2025. Vullen schoonwater met eigen slang, lozen vuilwater mogelijk, het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw is schoon. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Vriendelijke beheerders. Zij hebben delen van het terrein opnieuw ingezaaid met gras. Nadeel is wel dat de camping hier en daar een opknapbeurt nodig heeft, doch basisvoorzieningen zijn oké
Sitecode: 19681
Buscamper. September 2024. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw is schoon. Douche koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein met zowel zon als schaduw plekken. Wandelroutes vanaf de camping en in de nabije omgeving (vraag bij de receptie). We hebben hier 5 nachten gestaan.
Buscamper. Augustus 2024. Wij betaalden Skr 295,00 per nacht ; dat is inclusief alle hierna genoemde faciliteiten. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. 10 Ampère stroom. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Ochtendzon. Tegen de bomenrij aan, vooral hogerop op het terrein, halverwege de middag schaduw. Sauna.
Buscamper. Augustus 2024. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche (betalen) koud/warm instelbaar. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. Zowel zon-als schaduwplekken. Vanaf de camping diverse wandelroutes. Vergeet daarbij Skurugata niet.
Buscamper. Augustus 2024. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche koud/warm instelbaar. In de verte geluid van het treinverkeer. Zonder oordoppen geslapen. Terrassencamping met een enkele schaduwplek. Vanaf de camping en in de nabije omgeving, wandelingen. Hier 4 nachten gestaan.
Buscamper. juni 2024. Ik betaalde, met creditcard, € 12,00 per 24 uur. Lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem, gratis. Drinkwater € 0,10 per 10 liter (munten). Elektriciteit mogelijk, € 0,70 per 1 Kwh (munten). Zonder oordoppen geslapen. Met ‘gästekarte’ (ontvang je direct met je betaalbewijs) gratis naar zwembad/douche zo’n 400 meter verderop. Aanrader.
Buscamper. Juni 2024. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Bij lozen vuilwater opletten dat je niemand in de weg staat. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw, 3 mannen- en 3 vrouwendouches, ziet er schoon uit. Douche koud/warm instelbaar. Wifi. Zonder oordoppen geslapen. Terrein vlak met zowel zon- als schaduwplekken. Zowel vanaf de camping als in de omgeving mooie wandelroutes.
Buscamper. Juni 2024. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Goede douche koud/warm instelbaar. Deels wifi beschikbaar. Zonder oordoppen geslapen. Plekken met enige schaduw. Zwitserland stekker. Voor wandelaars/fietsers een goede uitvalbasis.
Nadeel camping tussen 11.00 en 15.00 uur en vanaf 20.00 uur gesloten. Beheerder vriendelijk en behulpzaam. Legen chemisch toilet kost € 3,00 per keer ! ; waarom dat niet gratis is, zoals op alle andere campings, is voor ons een groot vraagteken. Sanitairgebouw schoon uit, mannendouche gedateerd. Zonder oordoppen geslapen ; wel na 07.00 uur geluid voorbijrijdend verkeer. Terrein zowel zon- als schaduwplekken. We hebben hier 2 nachten gestaan.
Buscamper. April 2024. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche met drukknop. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein met zowel zon- als schaduwplekken. Voor de kleintjes een speeltuintje. Zwembad was nu nog niet open. Op 10 autominuten een supermarkt. Diverse wandelroutes, ook vanaf nabijheid camping.
Sitecode: 2058
Buscamper. April 2024. Vullen schoonwater, lozen vuilwater, legen chemisch toilet geen probleem. Sanitairgebouw schoon. Douche met drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein zowel zon als schaduwplekken. Wifi op het terrein. Op 300 meter een supermarkt en binnen 1 km een overdekt winkelcentrum, met daarin ook een grote supermarkt. Restaurant. Speeltuintje. Zwembad was nu nog niet open. Drie nachten gestaan.
Buscamper. Sep 2023. 16 ampère. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche koud gratis en warm Sek 0,50 per 3 minuten. Zonder oordoppen geslapen. Terrein vlak en grotendeels zonplekken. Wandelroutes in de (nabije) omgeving.
Buscamper. Aug/sep 2023. Onbemande camping, betaling via QR code ; ging mij makkelijk af. 10 ampère. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het legen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw dagelijks goed schoongemaakt. Douche, geen muntjes, met drukknop. Zonder oordoppen geslapen. Terrein met voldoende schaduwplekken. Wandelroutes in de (nabije) omgeving. Wij hebben hier 5 nachten gestaan. Aanrader.
Buscamper. Augustus 2023. 16 ampère. Het legen chemisch toilet geen probleem. Vullen schoonwater mogelijk. Lozen vuilwater heb ik bij tankstation gedaan. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche warm/koud instelbaar ; wel mogen de hokjes iets ruimer zijn. Zonder oordoppen geslapen. Terrein : vlak en met hier en daar schaduw ; stonden 7+ meter campers. Mooie wandelingen in de (nabije) omgeving. 5 Nachten gestaan.
Buscamper. Augustus 2023. 10 ampère. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het ledigen chemisch toilet geen probleem. Warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Geweldige douche en geen muntjes. Zonder oordoppen geslapen. Schaduwrijke plekken. Diverse supermarkten in de buurt. Wandelingen in (nabije) omgeving. Aanrader.
Sen.echtpaar met buscamper. Juni 2023. Geen voorzieningen. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein. Vriendelijk beheerders echtpaar. (ook wij kregen twee kippeneieren) Wij hebben hier goed gestaan.
Sen.echtpaar met buscamper. Juni 2023. 10 ampère. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en het ledigen chemisch toilet geen probleem. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche met drukknop, warm/koud instelbaar (betaald : 10 sek (€1,00) per 4 minuten) ; per nacht ontvang je 4 minuten gratis. De douche zelf is krap bemeten. Broodservice. Zonder oordoppen geslapen. Terrein zowel vlakke als redelijk vlakke plekken.
Buscamper. Juni 2023. 10 amp. Lozen vuilwater en het ledigen van het chemisch toilet geen probleem. Vullen schoonwater met eigen slang. warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche drukknop, koud/warm instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein zon en schaduwrijke plakken. De camping is/wordt een glamping camping. toeristische plekken (met stroom) ik schat 10 à 15 plekken. Wij betaalden sek 1320,00 voor drie nachten
Sen.echtpaar met buscamper. Juni 2023. 10 ampère. Vullen van schoonwater, lozen vuilwater en het ledigen van het chemisch toilet geen probleem. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er zeer schoon uit. Douche met warm/koud instelbare knop ; koude douche gratis, warme douche betaald – SEK 10,00 (€ 1,00) voor 3 minuten. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein met hoofdzakelijk zon plekken. Supermarkt en tankstation in Grimslov.
Sen.echtpaar met buscamper. Mei 2023. 10 ampère. Vullen van schoonwater, lozen vuilwater en het ledigen van het chemisch toilet geen probleem. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche met drukknop, warm/koud instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein met zowel zon- als schaduwplekken. Voor camperaars zijn er mooie verharde plekken. Buurtsuper in het dorp op loopafstand. Vanaf camping /omgeving wandelroutes
Sen.echtpaar met buscamper. Mei 2023. 10 ampère. 4G+ , en wifi mogelijk. Vullen van schoonwater, lozen vuilwater en het ledigen van het chemisch toilet gaan makkelijk. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Douche met drukknop, warm/koud instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein met veel schaduwplekken. Supermarkt net over de brug over de rivier de Lot. Vanaf de camping diverse wandelroutes.
Sen.echtpaar met buscamper. Mei 2023. Vuilcontainers. WC. De douche was buiten gebruik. Zonder oordoppen geslapen. Vlak terrein. Bakker op loopafstand in het dorp. € 6,00 / nacht. Achter het tennisveld gratis vuil water en chemisch toilet lozen, en vullen schoon water.
Er staat nergens aangegeven dat hier een cp is. En inderdaad paar plekken gereserveerd voor touringcars.
Sen.echtpaar buscamper. Sept 2022. 10 amp. 4G+ , geen wifi. Zon- en schaduwplekken. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en toilet geen probleem. Warmwater vaat. Sanitairgebouw schoon. Douche drukknop. Vlak schaduw en zon plekken. Op 15 min lopen in het dorp een supermarkt met ruim aanbod. Naast gelegen zwembad is voor campinggasten gratis toegankelijk. Wij stonden 2 jaar geleden ook op deze camping.
Camping ligt in Le Rosier/Val-des-Prés ! buscamper. Eind aug/begin sep 2022. 10 ampère. 4G+ . Vullen schoonwater, lozen vuilwater en toilet geen probleem. Warmwater vaat. Sanitairgebouw schoon uit, doch beginnend achterstallig onderhoud. Douche drukknop, warm/koud. Terrein vlak, zon als schaduw plekken. In elke ‘tente trappeur’ staat een houtkachel.
Sen.echtpaar buscamper. Aug 2022. 10 amp. 4G+ wifi mogelijk. Vullen schoonwater, lozen vuilwater en legen toilet geen probleem. Warmwater voor vaat. Sanitairgebouw schoon. Douche drukknop, warm/koud. Zonder oordoppen geslapen. Mogen stel bomen gesnoeid worden ivm hoogte/breedte camper. Het inparkeren op sommige plekken is iets lastig. Donderdags tot 14.30 uur is de camping alleen bereikbaar via een slecht onderhouden onverhard pad.
Sen.echtpaar buscamper. Aug 2022. Gemoedelijk/vriendelijk beheerders echtpaar. 10 amp 4G+ en gratis wifi. Vullen schoonwater lozen vuilwater legen toilet geen probleem. Warmwater voor vaat. Sanitairgebouw netjes en schoon. Douche drukknop, koud/warm. Zonder oordoppen geslapen. Terrein vlakke plekken, zowel zon als schaduw. Kleine supermarkt in het dorp. Wij komen hier terug.
Buscamper. 7 nachten juni 2022. 10 amp. 4G+ en wifi. Schoonwater en lozen vuilwater geen probleem. Ledigen chem toilet makkelijk. Warmwater vaat. Sanitairgebouw schoon. Douche (extra betalen) lekker warm. Zonder oordoppen geslapen. Licht geaccidenteerd terrein met hoofdzakelijk zonplekken. Op campingterrein klein meertje. Tijdens ons verblijf ganzen. Die liepen in de late namiddag over het campingterrein, kwamen niet dichtbij de camper
Sen.echtpaar buscamper. mei 2022. 10 amp. Vullen water en lozen geen probleem. Ledigen toilet makkelijk. warmwater vaat. Sanitair schoon. Douche warm/koud drukknop, heerlijk warm. Zonder oordoppen geslapen. Tot 3500 kg. Mooi terrascamping met zonplekken. dorp supermarkten. Div. wandel- en fietsroutes. Recreatieruimte. Speciale camperplekken eigen grasveldje, zonder blokken gestaan. Speeltoestellen. Klein openluchtzwembad. 4G+ ; wifi.
Sen.echtpaar buscamper.april 2022. 10 amp. Vullen water en lozen geen probleem. Ledigen toilet makkelijk. Warmwater vaat. Sanitair schoon. Douche warm/koud drukknop, heerlijk warm. Zonder oordoppen geslapen. Terrein zon en schaduw plekken. Zonder blokken gestaan. Supermarkt in Gex. Vanaf camping boswandelingen. Stond camper rond 10 m. Broodservice. Speeltuintje. Open luchtzwembad. Recreatieruimte. 4G+ ; ook wifi.
buscamper 27 aug – 04 sep 2021. zonder erom te vragen ontving wandelmogelijkheden omgeving. 4G+ en wifi op plek. Sanizuil. warmwater voor vaat. Sanitair schoon. Douche warm/koud instelbaar. Zonder oordoppen geslapen. niet op blokken gestaan. Broodservice, kop koffie, frisdrank, fles wijn. een overdekte ontmoetingsruimte is. Speeltuintje
buscamper 19 – 27 aug 2021. 4G+ en wifi op plek. Vullen schoonwater Lozen vuilwater, met eigen slang, makkelijk. chem toilet legen met eigen spoelwater. warmwater vaat. Sanitair schoon. Douche met drukknop. op blokken gestaan. Broodservice, ’s-avonds pizza’s. Speeltuintje.
Sen.echtpaar, buscamper. 15 – 19 aug 2021. 10 ampère. 4G+ en wifi op plek. Vullen schoonwater, eigen slang, Lozen vuilwater, ledigen van het chemisch toilet makkelijk. warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw schoon. Zonder oordoppen geslapen. wij hebben niet op blokken gestaan. Broodservice en ’s-avonds pizza’s/patat. Speeltuintje. Zwembad ; elke ochtend werd water getest. Lac Jonas geen watersport activiteiten. Wel gevist
Sen.echtpaar met buscamper. Periode 04 – 05 september 2021. Vriendelijke medewerkers. 6 ampère. Vullen van schoonwater, met eigen slang, geen probleem. Lozen vuilwater geen probleem. Het ledigen van het chemisch toilet ging makkelijk. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw ziet er schoon uit. Warme douche. Zonder oordoppen geslapen. Mooi veld voor één nacht verblijf. Nagenoeg vlakke kampeerplekken ; wij hebben niet op blokken gestaan (we za
sen.echtpaar buscamper. 29/08-6/9 2020. vullen schoonwater met eigen slang geen probleem. lozen vuil water en chem.toilet, op een centraal punt, makkelijk. warm water vast. sanitairgebouw ziet er schoon uit. zonder oordoppen geslapen. vlak, zon- en schaduwplekken. stonden campers 8 a 9 mtr. broodservice en kleine campingwinkel. dorp grotere supermarkt op 15 loopminuten. genoeg wandel fiets gelegenheid, receptie routes lenen. speeltoestellen.
sen.echtpaar buscamper 20-29 augustus 2020. vullen schoonwater met eigen slang geen probleem. lozen vuil water zou mogelijk zijn. legen chem.toilet makkelijk. warm water vast. sanitairgebouw schoon uit, 2021 komt nieuwe. zwembad overal 1 mtr. zonder oordoppen geslapen. voldoende schaduwplekken. stonden campers 8 a 9 mtr. broodservice. dorp Sparwinkel. verderop grotere supermarkt. genoeg mooie bergwandelingen.
sen.echtpaar met buscamper. 16 - 20 augustus 2020. vullen schoonwater, met eigen slang, en lozen vuil water geen probleem. ledigen chemisch toilet makkelijk. sanitair ziet er schoon uit. warme douche met drukknop. zonder oordoppen geslapen. vlak, zon- en schaduwplekken. broodservice. genoeg wandelingen. 10 loopminuten ligt meer. zwembad, campinggasten korting. ook gratis zwemdeel. bootjes huren, midgetgolf. op camping speeltoestellen+voetbalveld.
10 ampère. Sanizuil voor inname schoonwater, lozen vuilwater en het ledigen van het chemisch toilet. Er is warmwater voor de vaat. Sanitairgebouw is schoon, doch heeft licht achterstallig onderhoud. Douche met drukknop. Vlak terrein met zon en schaduw plekken. Broodservice. In het dorp, op loopafstand, een kleine Vival (Casino) supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen. Wandelroutes in de nabije omgeving. Het campingterrein heeft een gezellige uitstraling. We hebben zonder oordoppen geslapen.