@Pevandra
- 2001
Fijn dat er nog betaalbare camperplaatsen zijn. Waarom je met een invalidekaart hier gratis mag staan, snap ik niet. Als je een camper kunt betalen en de hoge belasting, kun je ook wel die €5,00 betalen. Driekwart van de camperaars hier heeft zo'n kaart, terwijl ik vele van deze "invalide" mensen gewoon rond zie lopen, zelfs hun WC dragend. Strengere controle is zeker nodig. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten, en een bezoek aan de stad.
Wat een gedoe zeg met betalen. Eerst een kaart kopen voor €5,00. Die ben je zowiezo kwijt!! Dan geld erop zetten, €11,22. je kunt je vuilnis hier niet meer kwijt!! Ik denk dat ik hier voor het laatst geweest ben. Geldklopperij.
We hebben hier 3 nachten tot volle tevredenheid en met een veilige gevoel gestaan. Toen de beheerders van hun vakantie terugkwamen, meteen kennis gemaakt. Fijne douche en toilet. Jammer dat men de wc niet kan legen en het grijze water. Misschien iets voor de toekomst. dank je wel voor de gastvrijheid. Piet en Maria

Mooie camperplaats langs de Weserradweg. alleen stroomvoirziening werkt niet, maar wij hebben zonnepanelen. Water voor €1,00 10 minuten water tappen op de camperplaats. splinternieuwe toilette achter in de boeken van de grote P-plaats. daar vlakbij wc en grijs water legen. prachtige wandeltuin en mooi slot om te bezichtigen. Waarin ook de info van de omgeving. gras net gemaaid.
Blijft een mooie plek, alleen jammer van die 100% verhoging. wij hebben zelf alles aan boord. En wat nu met de gespaarde vrije dagen omdat we er al vaak gestaan hebben?
Één camperplaats puur sang. Geen voorzieningen, maar die heb je als camperaar zelf aan boord. mooie fiets- en wandelomgeving. Fijn dat er gemeentes zijn waar dit nog kan. Dank je wel Groningen.
Gezellige en behulpzame beheerders. Mooi terrein met kiezels, dus nooit natte moeten. Centrum te voet bereikbaar. Mooie fietsroutes via knooppunten te maken. ziet er verzorgd uit. Wel soms overdag en 's avonds vreselijke boem boem "muziek" op de sportvelden door de jeugd.
camperplaats is weer open.
prachtige camperplaats met volledige verzorging. ligt vlak bij het centrum. bezoek aan het Romeinse deel is zeker aan te bevelen. bijzonder zijn ook de vele pleintjes met terrasje in het centrum.

Wij waren hier op 20 juli 2019. Mooi gratis plek, als je tenminste geen stroom nodig hebt. Die kost € 5,00. Douchen bij het zwembad tegenover de camperplaats voor 20 ct muntje vrij lang. 4 Persoons douches. Ook toilet aanwezig. Bij de kassa wijst men je ook de weg naar het gratis lozen van toilet en grijs water. zeer vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat de plaats een eind buiten het centrum ligt.
Mooie, zuivere plaats niet ver van het centrum en vlak bij de Mainradweg. Er zijn slechts 4 vakken voor campers. Mooi stadje met mooi park.
Hier 2 nachten gestaan. Erg rustig. Mooi klein stadje met enkele terrasjes. Centrum op loopafstand. 's Nachts af en toe een trein op 200 m en overdag vaker. Staan nu met 5 campers hier.
Mooie plek, pal aan de Main. Alleen de Mainradweg er tussen. Ook wc en grijs water lozen. Vers water voor €1,00. Bakker voor koffie en broodjes op 50m. mooie plek om naar Dettelbach en Schweinfurt te fietsen. Mooie Altstadt met handwerkhuizen.
Alleen 3 buscampers kunnen op een erg krappe plek staan. We wilden er gaan staan maar toen we er met de fiets langs kwamen, waren we blij dat we het niet gedaan hadden. En dat voir 8 Euro!!
Mooie camperplek, rustig, alleen overal ver van af. Knooppunten goed bereikbaar. Sanitair is gedateerd. Iedereen heel vriendelijk. De boerderij is een beetje in bedrijf, lakenvelders worden gefokt. Mooi bierenmuseum.