@Phaser_One
Lid van Campercontact sinds 2026
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
We verbleven hier één nacht in augustus. De eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het uitzicht is fantastisch. We stonden geparkeerd vlak onder de receptie. De sanitaire voorzieningen waren schoon en goed onderhouden. Water en afvalverwerking waren geen probleem. Het eten in het restaurant was erg goed en voldeed aan de verwachtingen. Een echte aanrader.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
We verbleven hier in augustus. Een erg fijne camping. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. De eigenaren zijn erg vriendelijk en eerlijk (we verbleven er 3 nachten en konden de kortingscode niet gebruiken, maar we hoefden niet te betalen voor de wasmachine. Dat is eerlijk!). Het uitzicht is fantastisch. De huishond is leuk ;-). Een echte aanrader. Ja, het ligt naast een weg, maar 's nachts is er nauwelijks verkeer.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een prachtig aangelegde camping. Zeer vriendelijke eigenaren. Schone en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Water en afvalverwerking waren probleemloos beschikbaar. We verbleven er één nacht. Het uitzicht is fenomenaal. De zelfgemaakte broodjes waren heerlijk. Een echte aanrader.
Sitecode: 19206
Grote, goed ingerichte camping. De sanitaire voorzieningen waren schoon en goed onderhouden. Water en afvalverwerking waren probleemloos beschikbaar. We verbleven er één nacht.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Gemakkelijk inchecken (PayPal). De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en de afvalverwerking/watervoorziening is eenvoudig. Een echte aanrader.