@Pi314
Heerlijke camping. Iedereen zeer behulpzaam. Leuk Italiaans restaurant. Helaas geen voorzieningen voor solo reizigers...
Prachtige plek. Mooi gemaakt. Bar om de hoek.
Prima plek voor een rondleiding en om wijn te proeven. Camperplaats met elektriciteit. Voor €20 een overnachting inclusief een fles wijn. Wat wil je nog meer?
Prima plek. Betalen kan ook bij "town hall".
Sitecode: 2045
Prima plek. Ondertussen zijn er wc's. Simpel maar doeltreffend.
Net een fata morgana. Alles perfect. Alsof iemand teveel geld heeft. Een 9 omdat het voor mij te perfect is en daardoor een beetje saai.
Heel mooi. Weinig regels en veel gezelligheid. Ik heb een lekker plekje bij de veel te koude Soča. Gisteren de lokale forel (trout) gegeten. Simpel maar heerlijk. Naast mij vertrekken gemotoriseerde paragliders. Jammer dat ik verschrikkelijke hoogtevrees heb.
Heerlijke camping. Ik heb boven gestaan. Drukte viel mee. Basic maar prima sanitair. Straks even de bar proberen....
Prima plek. Veel plaatsen zonder voorzieningen. Supermarkt is handig. Op wandelafstand van het meer.
Prima plek. Kwam om 21.30u aan en was de enige. Ik heb geen stroom nodig dus weet niet hoe dat gaat.
Helemaal prima. WC's bij het museum. Lekkere yoghurt en 's morgens een heerlijk kopje koffie.
En heerlijke koffie!
Echt prima. Mooie plek. Alles gratis. Lekkere wijn, kaas en yoghurt gekocht. Wc's zijn bij het museum. Beter dan bij mij thuis.
Helemaal prima. De website gaf aan dat het vol was. Maar er was plek genoeg.
Prima plek. Gratis twee nachten gestaan. De slagboom stond open. Vlak aan zee.
Ik vind het prima hier. Mooie camping aan zee. De toiletgebouwen zijn zo nieuw dat ze nog niet helemaal klaar zijn. Een uurtje in de bus en je bent midden in Barcelona.