@Piada
De staanplaatsen zijn prima, maar de sanitaire voorzieningen laten te wensen over. De douches spoelen niet goed door en alles loopt over, tot aan de toiletten toe. Je moet om de paar seconden op de knop drukken en het water is kokend heet. Bij de afwas is er vaak geen warm water, of slechts lauw. We komen hier niet meer terug.
Een fijne plek op doorreis, water inname en loosplek voor toilet en grijs water. Lekker rustig
Prima plek vlakbij de rivier en op loopafstand van Vichy. Mooie ruime plekken die je zelf kunt kiezen en de prijs is voor 24 uur. Geen sanitair wel lozen en water
Niet slecht, maar we zijn hier al eerder geweest en het gaat echt bergafwaarts. Een paar jaar geleden was de eigenaar elke dag op de camping, maar deze keer zagen we hem helemaal niet. Er waren verschillende mensen met harde muziek, maar niemand die hen corrigeerde. De douches liepen niet goed leeg, maar er wordt elke dag schoongemaakt, dus hopelijk lossen ze dat op.
De camperplaats is prima, zelfs in februari konden we alles legen en water innemen. Het is pal naast een drukke doorgaande weg en daardoor hebben we heel slecht geslapen jammer genoeg. Vandaar maar 3 sterren
Wat een heerlijke plek! Een mooi groen en verzorgd terrein met bloemperken als afscheiding. Er is een nette douche en toilet beschikbaar evenals een afwasruimte en een hele hoop informatie over de omgeving. Fietsen, wandelen en leuke stadjes in overvloed en vlakbij de A. Vogeltuinen. De eigenaren zijn heel vriendelijk en makkelijk benaderbaar en er is een kleine winkel met heerlijke producten. Wij hebben genoten en gaan zeker terugkomen.
We mochten zelf een (grote) plek uitkiezen, met of zonder schaduw. Het zwembad is prachtig met heerlijke ligbedden. Het sanitair is niet geweldig en werd nauwelijks schoongemaakt. Het ene gebouw stonk enorm en had geen wc-brillen, de andere wel maar daar waren verschillende zwaluwnesten en was er veel vogelpoep. Ondanks dat de camping best vol was, was een gedeelte van de douches afgesloten. Het afwaswater was lauw. wij komen niet terug
Het is meer een vakantiepark dan een camping, ik denk 80% verhuur en 20% staanplaatsen. Bij het zwembad zijn een aantal plaatsen met veel schaduw, achteraan de camping zijn plekken met (klein) privé sanitair. Er zijn prachtige zwembaden en het sanitair is netjes en wordt goed schoongehouden. Wij zaten op de hoek van de campingweg waar de hele dag verkeer langskwam, voor ons de reden om na enkele dagen weer verder te gaan.
Een hele mooie camperplaats met een fijn zwembad en goed sanitair. Tien minuten lopen naar het mooie strand en de Spar. in de omgeving is niets te doen dus als je van een gezellige boulevard en terrasjes houdt ben je hier snel klaar.
De camperplaats is heel centraal gelegen en vlakbij het strand maar we werden knettergek van de repeterende jengel muziekjes van het aangrenzende pretpark. ook de 4 baans weg was iets te duidelijk hoorbaar. Jammervan deze leuke plek, wij zijn nabewerking nachten snel verder gegaan.
Er was voldoende beschikbaarheid maar we kregen geen ACSI korting en moesten €41 betalen(ipv €25). We zijn doorgereden. Jammer dat ze korting aanbieden maar het vervolgens niet geven.
Helaas afgesloten door grote betonblokken. Bij parkings aan de boulevard max 2.20 mtr hoogte.
We hebben hier een nacht gestaan maar nauwelijks geslapen. Veel herrie van auto’s en gepraat en ‘s nachts komen alle vissersboten met ronkende motor langs. Verder een mooie plek aan het strand en vlakbij de stad. Geen voorzieningen
We hebben hier gisteravond heerlijk gegeten voor een mooie prijs. Netjes gevraagd of we mochten blijven voor de nacht en dat mocht. Het parkeerterrein is heel groot en rustig, we hebben heerlijk geslapen en vanmorgen in het café koffie gedronken. Er is zelfs een loosplek
Prima plek voor een rustige nacht (of twee) aan de rand van een leuk park. De slagboom stond open en er was geen mogelijkheid om te betalen. Gratis stroom en water, ook een loosplaats. We zijn er via de uitgang ingereden want naast de ingang staat een muur en met een grote camper is het vrijwel onmogelijk om er in te rijden.
Er zijn geen voorzieningen maar het uitzicht maakt alles goed. op loopafstand een prima pizzeria en als je wilt kan je het meer induiken.
Een fijne en stille plek op loopafstand van het stadje. Er is water en een loosplek (ook wc) Wij hebben hier heerlijk geslapen.
Een fijne en rustige plek om te overnachten en op loopafstand van het stadje. Pas op in het weekend want dan komt de locale jeugd daar samen en maakt veel herrie tot diep in de nacht. Geen voorzieningen alleen een paar vuilnisbakken
Prima plek om te overnachten met een prachtig uitzicht en mooie picknick tafels. Niet alle stroompalen blijken te werken maar uiteindelijk lukt het. Je kunt lozen, water innemen en het toilet legen.
We werden heel hartelijk ontvangen door Anne en mochten verschillende wijnen proeven. We hadden een leuk gesprek en kochten een paar flesjes wijn en een pot honing. Je kunt stroom krijgen voor €5 en er is water op je (grote) plek met een flink grasveld om te zitten. Wat zal het hier in de zomer prachtig zijn! Echt een aanrader en we komen zeker nog eens terug.
Prima plek om te overnachten, vlakbij zee en leuk om te wandelen. Er zijn geen voorzieningen maar het is er heerlijk stil. De jaknikker veroorzaakt wel wat geluid maar we vonden het niet storend.
Sitecode: 21950
Een prima plek om te overnachten, heel stil en naast een leuk pad om te wandelen of fietsen. Winkels op loopafstand en alle voorzieningen paraat. In/Uitcheck automatisch.
Een fijne en rustige plek met prachtig uitzicht maar zonder voorzieningen (op een afvalcontainer na) We hebben ongestoord kunnen slapen en je loopt zo het prachtige dorpje in. prima als je op doorreis bent
We hebben hier heerlijk rustig (op zondag) gestaan, geen last van het parkje. Maandagochtend kwam al vroeg het verkeer op gang en werd de parkeerplaats volop door auto’s gebruikt. Let op dat je makkelijk weg kunt rijden want ze zetten overal auto’s neer. Er zit een grote Mercadona tegenover waar je ook kant en klare maaltijden kunt halen.
Waarschijnlijk hebben we niet op de juiste plek gestaan, naast de voorzieningen. We kwamen in het donker aan en hebben nog een rondje gelopen maar konden niet de plekken op de foto vinden. Het was er heerlijk rustig en we voelden ons veilig. voorzieningen betaald maar verder gratis.
Prima plek aan de rivier en vlakbij de stad. De plekken zijn ruim genoeg maar er is geen sanitair of stroom. Wel vuilcontainers, toilet en grijs water lozen en water innemen zonder extra kosten.
We kwamen hier voor een paar dagen en hebben ons verblijf een paar keer verlengd tot bijna drie weken. Het sanitair is prima en wordt goed schoongehouden, de beheerder is vriendelijk en behulpzaam, de plek is heerlijk rustig en op de fiets ben je snel in El Campello met z’n leuke winkeltjes en vele restaurants. De bushalte naar Alicante is voor de deur en langs de kust loopt de tram naar Alicante of naar Benidorm. Een top plek!
Een heerlijke rustige plek tegenover een veld zonnebloemen en met de Moezel aan de andere kant. Inclusief water, stroom en lozen €12. Langs de moezel loopt een mooi wandel/fietspad.
We staan nu met veel plezier op de Bosweide. Een heerlijke en rustige plek met veel mogelijkheden om te wandelen en/of te fietsen. Het sanitair is brandschoon en de eigenaren zijn vriendelijke mensen die graag een praatje maken. Echt een aanrader!