@Piefke2014
Verwijder deze plek eindelijk!!!!! Het hotel is verkocht. Er ontstaat een grote rotonde. Bouwtijd: meer dan 1 jaar!!!!!!
rustige en gezellige plek. Gasthof “zum Adler” met heerlijk eten en heerlijk bier. Maar...... als het regent, is de parkeerplaats lastig te gebruiken. Een lading grind of grind zou nuttig zijn!
Sitecode: 11922
Plaats helemaal te duur! En het constante rijden van auto's langs de mobiele telefoons met luide muziek is absurd. Wij waren hier voor de eerste en laatste keer.
Nergens een bord, parkeerplaats voor bouwmaterialen. Verwaarloosd reden we verder
Wij komen al meerdere jaren naar deze plek. De uitbreiding van de ruimte was succesvol. Douche, toilet, V en E aanwezig. Wat wil je nog meer? Of ga je liever naar de camping????Wat echt vervelend is, zijn de nieuwsgierige auto's die meerdere keren heen en weer rijden, en niet bepaald langzaam. Een echte aanrader: de vissnackbar aan het begin van het plein.
rustige en verzorgde parkeerplaats. Aardige en behulpzame "baas" die goed Duits spreekt. Alles wat een camperaar nodig heeft voor een bescheiden prijs van EUR 20!!!!
rustige parkeerplaats achter het huis. Veel ruimte, op gras. Rustieke herberg in Friese stijl, heel gezellig. Leuke, vriendelijke service en heerlijk eten, met liefde bereid. En perfect getapt bier. Een tussenstop is de moeite waard!!!!!
geweldige plek, schilderachtig, gelegen aan de Elbe. Maar 2,60 euro extra betalen voor het legen van de cassette en alleen op de voorgeschreven tijden is vreemd!!!!
de tariefverhoging is fors. Het bergingsstation verkeert in desolate staat en het geluid van de A2 is storend. Verder is de plaats - een enorm weidegebied - goed onderhouden en zijn de elektriciteitskolommen in orde
de straat op de achtergrond is luidruchtig en storend, er zijn overdag en 's avonds verschillende stroomstoringen.