@Piernapoli
- 2016
- Hobby Prestige 640 ET First Edition
- 2025
- Buscamper
Zeer mooie camperplaats, over de prijs valt niets te zeggen, die ken je op voorhand. Zeer proper sanitair met zalig warm water. We stonden helemaal alleen. Ideaal om Vianden te bezoeken
Zeer mooi gelegen camping. Zeer ruime plaatsen zelf te kiezen. Sanitair verouderd maar proper en heerlijke warme douches. Het lijkt bijna of we hier alleen in een bos staan. Weinig volk eind oktober.
Sitecode: 20324
Mooie camping met luxueuze faciliteiten. Gelukkig was de ondergrond droog want anders sta je wel in de modder. Je kan een tafel reserveren in het restaurant van het hotel, want de camping heeft ook een hotel. Zeer vriendelijke mensen en lekker eten. Niet goedkoop, maar dat bepaalt voor mij niet hoeveel sterren een camping krijgt want dat weet je meestal op voorhand.
Als je rust zoekt in een typisch Frans dorpje moet je hier zijn. Water en stroom indien nodig betalend. Winkel op 3Km, ideaal voor op doorreis
prachtige plek, zeer rustig, bakkerij en restaurants op minder dan 1Km.
Zeer aangename camping, zeer vriendelijke mensen, topsanitair, geen douches met muntjes maar heerlijk warm water en zolang je wilt. Wifi werkt fantastisch. Jammer genoeg waren de restaurants gesloten, maar op 1,5Km een restaurant waar je echt goed kan eten.
Prachtige lokatie, in alle rust temidden van de wijnranken, een plekje om te onthouden
Mooi aan het meer gelegen, zeer vriendelijk personeel, MAAR die trein! Sommigen noemen het charmant, sta maar eens op 10m van de spoorweg waar elk uur een luid toetterende trein langskomt. Na een biertje en een pasta (zeer weinig keuze) zijn we naar de Spitzingsee gereden waar het prachtig is en zalig rustig, welsiswaar zonder sanitair. (publieke wc op 600m)
Wat ons betreft een prachtige lokatie aan de Spitzingsee. Het kost inderdaad 25€ en er is geen sanitair (op 600m wel een publieke wc), maar je staat er zo mooi en rustig en je kan er mooie wandelingen maken. Volgens sommigen is de eigenaar zeer onvriendelijk, maar daar hebben we niets van gemerkt.
Toplokatie voor onderweg, reserveren aangeraden. Het kan er druk zijn wanneer er veel gasten naar het restaurant komen maar 's nachts heel rustig, en je er lekker eten. Elektriciteit voorzien en gratis. Ideale plaats om te wandelen of te fietsen.
Zeer mooie en rustige camperplaats. Ruime plaatsen: 3 campers toegestaan terwijl er plaats is voor 6. Harde propere ondergrond. Sanitair toegankelijk tijdens openingsuren.
Sitecode: 19592
Rustig gelegen gezellige minicamping. Mooie afgescheiden staanplaatsen, proper sanitair, goede wifi. Één opmerking : bij het toekomen aanmelden bij het 1ste huis.