@Pierre-Guy-Raoul-Namassepamousse
- 1987
- Bürstner
In tegenstelling tot mijn eerdere mening is er drinkwater te betalen met munten naast de benzinepompen.
Geen diensten. Alleen parkeren.
Geen drinkwater. Vuil toilet legen.
familiecamping met mooie grasvelden en bomen voor schaduw. We hadden het genoegen om niet ver van onze camper ooievaars te zien pikken. Mooi, zeer schoon sanitair. De eigenaar is charmant en staat altijd klaar om te helpen of advies te geven. Zeer mooie wasmachine en droger. Het stadscentrum van Zweibrücken ligt op een paar kilometer afstand en is zeer gemakkelijk met de fiets te bereiken. Ik raad aan !
Kleine familiecamping. Vriendelijke eigenaren. Gedeeltelijk schaduwrijke plaatsen. Schoon sanitair, zwembad. 10 minuten van een Lidl en een bushalte om naar de stad, naar de zee of naar Nice te gaan (€ 1,50). Er is ons geen borg gevraagd.
De lozing van afvalwater en toiletten werd als "gratis" aangemerkt. Ik stond op het punt het grijze water uit te gieten toen iemand mij kwam vertellen dat het betaalde: € 7 !!! Geen bord dat dit tarief aangeeft, ik weigerde te betalen en vertrok.
Het lozen van grijs water of toiletten werd als "gratis" aangegeven. Terwijl ik het grijze water aan het lozen was, kwam iemand me vertellen dat het betaalde en vroeg me om 7 € !!! Geen bord met deze prijs, ik weigerde te betalen en vertrok.
Schitterende comfortabele omgeving. Individuele schaduwrijke plaatsen met elektriciteit. Nabijheid van de stad. Perfect.
Sitecode: 1935
Gesloten gebied
Mooie rustige locatie aan het meer. Zwemmen. Vrij plat. Een paar schaduwen aan het einde. Geen service maar het is niet wat we vragen.
Geen warm water in de wastafels. Bij mannen op 4 douches sluiten er twee niet. 500 m van het strand. Schaduw mogelijk.
Grappige plek waar je bij aankomst niets wordt gevraagd. Je schaamt je. Het is een restaurant dat het slachtoffer was van de aanleg van de snelweg. Niemand gaat daarheen. Een maaltijd voor twee (lam of varkensvlees, wijn, dessert) kostte ons 201 kn is goedkoper dan een camping!
Van harte welkom. Strand op 400 m. Wifi correct. Mogelijkheid om kaartjes te nemen voor de shuttleboot naar Dubrovnik 100 kuna A / R per persoon. Ideaal om files in Dubrovnik en parkeren te voorkomen.
Kleine familiecamping. Vriendelijke eigenaar. Spreekt Duits maar niet Engels. Sanitair onberispelijk. Een beetje schaduw van olijfbomen. Goed visrestaurant in de buurt.
Zeer mooie camping. 34 € / 2 personen. Veel ruimte De wifi werkt met tussenpozen. LET OP om de Plitvička Jezera te bezoeken, reserveren bij de receptie maar jezelf goed presenteren bij de ingang aangegeven 1 of 2 om de tickets te nemen. Als je het mis hebt 20 taxi kuna / pers. of 3 km te voet.
Waardeloos. We hebben een omweg gemaakt om deze plek te gebruiken, maar we zijn meteen vertrokken. Deze plaats hoort niet in de app te staan.
Heel duur! 90 € voor 2 dagen voor twee. Eerst moet u, indien mogelijk in de schaduw, een vrije plek vinden tussen 800 locaties voordat u zich kunt registreren. Ver van de zee als je stil wilt zijn. Twee zwembaden met zeewater, restaurants, entertainment ... Sanitair vernieuwd maar douches zijn altijd smal. Legen van chemisch toilet vergrendeld!
Geen plek om een camper te parkeren. Bovendien kwam een persoon na het nemen van een ticket naar de slagboom ons € 25,20 vragen. Het lijkt erop dat hij een boef is!
Gesloten op maandag. Vandaag hebben we maandag de deur gesloten terwijl de site "open vandaag" aangeeft. Je moet waarschijnlijk dineren in het restaurant, maar het is niet gespecificeerd. De plaatsen zijn vrij klein en de bergweg is eindeloos.