@Pierre1958
- 2016
Mooie plaats, toiletten en douche mooi schoon en worden goed bijgehouden. Weg naar het strand is wel héél erg stijl.
Uitgestorven, parkeerplaats moeilijk te bereiken. Restaurantje lijkt gestopt te zijn. geen voorzieningen.
goede camperplaats met ruime plekken. Gehele terrein verhard met grind wat goed vast ligt. Zeer schone toiletten en douches. zeer de moeite waard voor bezoek aan de stad.
mooie plek, heel hobbelig maar genoeg plekken om toch goed te staan volgens CC een waterpunt, ik heb die niet kunnen vinden. Volgens Klaprosa niet geschikt voor campers langer dan 7mtr, mijn camper is 7,5mtr en geen enkel probleem.
Sitecode: 102092
Als je aankomt rijden denk je in eerste instantie, doorrijden. Eigenaar is supervriendelijk en het kost niet, wel graag een donatie voor verdere opbouw. het uitzicht in vadembenemend aan dit natuurschoon. leuk dorp met apparte huisjes. Let op met de luifel van je camper, sleur geen dakpannen van de huizen.
leuke camping alle voorzieningen aanwezig. van toiletten kunnen niet alle deuren op slot. kan je voor rare verassingen komen. douches lekker warm. WIFI kun je vergeten, die is zo slecht. verder niet verkeerd. Restaurant naast de deur redelijk maar prijzig.
Drukke parkeerplaats eigenlijk geen camperplek.
om stad te bezoeken prima, verder niets. Wij bleven niet om te overnachten.
wat een dure plek is dit zeg, 25€ pp per nacht, ontbijt zit erbij zoals toilet en douche in het hostel. stelt allemaal niks voor, voor de hygiëne ga ik liever in de camper.
Mooie plaats met alle voorzieningen en aardige eigenaren. mooie fietsroutes in de direkte omgeving. echt een plek om lekker te verblijven inalle rust.
mooie camperplaats met alles wat je maar nodig hebt echt een top plek.
Heel net voor de gemeente Kampen, nabij centrum een camperplaats met bijna alle voorzieningen. toilet en douche, we zelf voor verlichting zorgen, ach een zaklamp voldoet voldoende.
nette en rustige camperplaats. wij hebben er nu drie nachten verbleven en het is er heerlijk rustig. 't Harde vlakbij en Elburg is ook heel makkelijk te bereiken. Verder alles aanwezog en netjes, douche helaas maar..... Echt een aanrader.
prima plek, dichtbij de snelweg maar daar hoor je niets van. 10 minutjes fietsen en je staat hartje Harderwijk of aan het Wolderwijd.
Fantastisch, een gratisplek mét elektra. Wel bij de receptie even een voucher halen en klein formuliertje invullen. staat hier super en lekker rustig.
Mooie en rustige camperplaats. wat je nodig hebt is er. Verder geen poespas. Direct aan knooppunten routes.
mooie camperplaats met zeer net en schoon sanitair en uitstekende WIFI. Er is een leuk zitje waar ook tal vann wandel en fietsroutes te leen zijn. Een klein nadeeltje dat het gemaailde gras aan je schoen blijft hangen en je daar je camper mee volsleept ook al doe je de schoenen uit. Verder een prachtplek om te verblijven.
het verslag wat jeanb hieronder schrijft klopt helemaal. vergane glorie alles verspreid. totaal geen samenhang. nu €20,- en vanaf 1-10 €15,- is voor deze plek met deze voorzieningen gewoon veel te duur.
mooie plaats om te staan. aardige man die het stageld komt innen. lekker rustig en toch dicht bij de stad Montignac.
prima plek om de s Tadzjikistan te bezoeken die zeer zeker de moeite waard is. elektra en water zijn in de prijs begrepen, kan misschien wel lange kabel nodig hebben. verder prima.
Wat een mooie locatie zeer zeker ook een bezoek aan de Orchideeën hoeve gebracht. Daar meteen een voucher voor overnachten gevraagd, oppositie blijkt weleens te controleren en moeilijk te doen. helemaal gratis en met wat mazzel ook nog stroom.
mooie plaats, heel rustig gelegen aan doodlopende straat en rechtstreeks uitzicht op de aanlegsteigers. Beetje erg veel wind tijdens het verblijf maar hier kan de plek niks aan doen. Komen hier zeker nog eens terug.
momenteel gesloten, parkeren op de personenauto parkeerplaats. uitkijktoren en wandelroutes zijn mooi
Supermooi plaats voor de rustzoekers, hier is het. Toen we gister aankwamen stond er 1 camper op het grasveld en 1 op de verharding tussen de loodsen. Nu staan we alleen en de rust is enorm.
super mooie plaats, komen hier zeker terug. schoon en netjes. prachtige fiets en wandelroutes
Mooie en schone camperrplaats. In tegenstelling staat dat je moet betalen voor water en elektra is dit allemaal inclusief. de prijs is 9Euro. je staat dicht bij het stadje en het is er lekker rustig. gewoon een top locatie
mooie camping en schoon sanitair, douche en warmwater voor 50 eurocent muntstuk. De 15 Euro is exclusief de 1,50 Euro pp per dag toeristenbelasting. dus de 15 Euro op campercontact komt met 2 personen uit op 18 Euro per dag.
mooie grote parkeerplaats met 4 camperplastsen. dat zijn er te weinig. Jammer je kijkt uit over een grote lege parkeerplaats, maar blijven staan is een flink risico op een prent van 90 Euro.
Mooi plek met schitterend uitzicht op stadsmuren en avond op verlichte kathedraal. vlakbij verschillende fietsroutes. 7€ incl stroom is prima.
toegang met bankcard alles is aanwezig stroom en vers water, ook de loospunten. Stadje Langres zeker de moeite waard voor een bezoek.
Mooie plek 10,40 2 pers incl stroom. Leuk plaatsje en direct aan de Saône. Winkels op loopafstand en in omgeving leuke fietsroutes, kaartje ophalen bij de VVV.
Sitecode: 2059
mooie plek aan het water, voormalige camping en er zijn nog enkele vaste bewoners. dicht bij het dorp. aardig vertoeven. gedateerd sanitair maar wel schoon.
mooie rustige CP alles wat je nodig hebt is aanwezig. vriendelijke beheerder dicht bij plaatsje Montignac. ook vlakbij de grotten. kortom een prima plek om paar dagen te verblijven.
Mooie rustige camperplaats, vanuit hier leuke tochten langs de Loire. Stroom, elektra en water. Meer heb je niet nodig.
Aardige camping, prima fiets mogelijkheden. Naast Loire al is deze niet te zien door bebossing. Schoon sanitair. Goede mogelijkheden lozen afvalwater en toilet, veel watersporten. Prima plek om aantal dagen te verblijven
Aardige camping wij stonden in juli daar en betaalde voor camper 2pers incl elektra 27,50 per nacht. dat is excl WIFI dat kost ook nog 5,00 1 pers per dag. voor dat bedrag had ik wel wat meer verwacht.
Mooie plek om te staan, wij stonden er alleen. Klein parkje en dicht bij het dorpje wat niet veel voorsteld. Na telefonisch aanmelden kwam de beheerder het stageld op halen. Direct aan de A34.
Plaats op algemene parkeerplaats. Geen voorzieningen maar ook geen kosten. Mooie plaats om te staan voor bezoek aan het mooie stadje en om met de fiets een mooie tocht te maken Vreeswijk en fort Hunswijk en fort Everdingen liggen aken binnen bereik. Wij komen hier zeker terug.
Prijs kwaliteit verhouding een dikke tien. alles wat je nodig hebt is aanwezig. Diervriendelijk eigenaren. Voor beleving moet je naar Hengelo +/- 4 kilometer. snelweg soms te horen maar niet hinderlijk.
Sitecode: 92079
Mooie camperplek, ruime plaatsen op gras wat goed onderhouden is. Toen wij er waren werd er nog gewerkt aan de elektra aansluitingen, ze zijn er wel maar vol sommige plekken erg ver weg, hier komt dus verandering in. De omgeving is mooi om te fietsen of wandelen. Beekse bergen op enkele kilometer afstand. door corona waren de sanitaire voorzieningen gesloten, daar dus geen oordeel over.
Weer een keer op deze camperplaats gestaan, naar volle tevredenheid. Aardige beheerders en supermooie omgeving.
camperplek op afgesloten deel v/d camping. door corona toiletten en douches afgesloten, ziet er verder wel piekfijn uit.elektra met automaat 10 euro is 24 uur stroom. Direct aan knooppunten route en ook mooi om te fietsen, Doesburg binnen 10 min. Jammer dat dit gedeelte van de camping niet open was.
Sitecode: 42050
Mooie camperlocatie mooi gemaaid grasveld. Geweldige omgeving met legio wandel en fietsmogelijkheden. Door corona zijn toiletten en douches gesloten alsook het restaurant. Nu in coronatijd wel 3x per week mogelijkheid voor een afhaalmenu en dagelijks een frietje met overige snacks natuurlijk ook afhalen.
leuke plaats met uitzicht op de Rijn.
Mooie schone plaats aardige beheerders en prima sanitair. Mooie omgeving voor diverse fietstochten. komen hier zeker terug.
goed om stad te bezoeken. verder niks bijzonder.plek wordt slecht aangegeven, staan geen borden
mooie plek een heel aardige beheerders. zeker de moeite waard en prachtige omgeving.
super plek. aardige eigenaar/beheerder heel net en schoon sanitair echt een fantastische plek
heel mooie plek. water, elektra en afval water direct aan camper. voor toiletten en douches krijg je een sleutel. Restaurant is op verzoek open waar je heerlijk kunt eten voor een nette prijs, dit geldt ook voor het ontbijt. Heerlijk fietsen in de omgeving, maakt dit een fantastische plek. Iris en Hanneke wij hebben genoten van jullie plekje.
schitterende plek voor een tussenstop. Alle plekken voorzien van stroom.
mooie camping direct aan zee. heerlijk restaurant met super aardige mensen die zeer behulpzaam zijn. om er te komen is wel wat geduld en rijvaardigheid nodig, zeer smalle wegen.
mooie camping vriendelijk personeel. Sommige plaatsen staan we erg schuin, maar daar hebben we de wiggen voor. sanitair netjes en schoon. prima plek om te verblijven
leuke camping hele aardige goed duitssprekend echtpaar. mooi en schoon sanitair. een aanrader voor bezoek aan Sarajevo. de eigenaar is zelfs bereid om je weg te brengen en op te halen, natuurlijk tegen een gereduceerd taxi tarief. de eigenaar is nog bezig met de opbouw van een mooie kantine / restaurant.
mooie nette plek, volop schaduw onder de bomen en toch goed bereik met schotel. toiletten en douches schoon, kom je wat later hen je kans warm water op is. het restaurant kun je prima eten wat voor Nederlandse maatstaven goedkoop is.
dit lijkt meer op een camping dan camperplaats, er staan meer tentjes en caravans dan campers, niks mis mee hoor. prachtig toilet/douche gebouw alleen jammer als je wat later op de avond komt het warm water op is en je dus van een koude kermis thuis komt. voor het grote aantal mensen dat hier staan, zijn 3 douches aan de krappe kant. Voor de prijs mag je wat meer verwachten. het restaurant is supe
heel aardige beheerders. Alles netjes en schoon zeker de moeite om een terug te gaan
Prima plaats,. zeker aan te bevelen. alles wat je nodig hebt is er.
Sitecode: 20141
mooie camperplaats jammer dat het toilet en douchegebouw ver weg is. Ook kun je hier met een gewone fiets niet veel uitrichten. verder prima.
Aardige plaats voor het bezoek aan Kassel als de camperplaats daar volstaat. Wij hebben hier 3 nachten heerlijk rustig gestaan. Met de fiets is Kassel heel goed te bereiken in 7 km.
Hebben hier 2 nachten gestaan. Aardige plek vriendelijke mensen. Ruim sanitair wel gedateerd maar heel schoon wordt bijgehouden door het personeel van het hotel. Bij aanmelding krijg je één sleutel die toegang geeft tot de dames toilet of douche en heren toilet of douche. Hier geen uitzicht op de moezel. s-avonds kun je in het hotel tegen een klein bedrag mee eten aan het buffet voor de gasten.
Wij hebben hier van 17-8 tot 20-8 gestaan. Leuke mooie camperplaats met net sanitair en WIFI. Beheerders zijn een heel aardig stel. In de omgeving is voldoende te beleven en zeker met de app "vrienden van Limburg" kun je dankzij de wifi alles netjes plannen. Wij komen hier zeker terug.
Super nette plaats. Aardige en behulpzame mensen, dichtbij het leuke centrum en vele mooie fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. We komen hier zeker terug!