@Pierric
Zeer vriendelijke ontvangst in het Frans, zeer goed onderhouden camping, staanplaatsen goed afgebakend door heggen, moderne en zeer schone toiletten, zeer warm water in de douches en wastafels. € 26,50/nacht voor twee personen, camper en elektriciteit. Bus 27 naar Salamanca, 1 km verderop, over de weg. 's Nachts niet aan te raden vanwege het verkeer. Om terug te keren naar de Gran Vía, dient u zich te positioneren bij het bordje Cabrerizos. Beperkte internettoegang op de camping.
Helemaal eens met CH1, verouderde maar schone toiletten, warm water in de douches, € 15,40 per nacht voor 2 personen met camper en elektriciteit. Zeer vriendelijke ontvangst in het Frans, we kregen een kaartje om de trein naar Porto te nemen voor € 3,90 retour.
Ik ben het helemaal eens met Henk-Ellén over het onderhoud van de camping. De bus naar het dorp kost € 2 per persoon, de dienstregeling is flexibel op de heenreis, 30 minuten vertraging, en op de terugreis moesten we halverwege overstappen. € 32 per nacht voor 2 personen met camper en elektriciteit.
Een zeer gastvrije camping in een groene omgeving. Zeer goed onderhouden, met perfect sanitair en warm water voor douches en de afwas. De beheerders hebben een gids over de regio samengesteld, die u bij uw verblijf krijgt. € 25 per nacht voor 2 personen in een camper, inclusief 6A-elektriciteit. Een echte aanrader.
Gebied gesloten voor werkzaamheden van 9 juni tot en met 31 augustus 2025. schade
Sitecode: 19953
Snel parkeren naast het pretpark. Op zaterdag tot 21.00 uur is het wel wat rumoerig vanwege de metalen achtbaan. Overigens zeer praktisch voor een bezoek aan de stad, bus 34 is vlakbij. geen water, elektriciteit of afvoer.
camping aan het meer, duidelijk afgebakende plaatsen, eerlijke prijs € 29,60 voor 1 nacht voor 2 personen met camper en elektriciteit. goed sanitair en high-end restaurant. vriendelijk welkom.
helemaal eens met Jmlamm 890. Prijs € 26,50 voor de nacht, camper, elektriciteit 2 personen.
zeer goed gelegen op 60 m van bushalte 205 voor het stadscentrum. Water, elektriciteit aftappen. Wurbier-winkel naast de deur om bier te kopen. 12 € voor 24 uur. Perfect goedkoopste in Duitsland.
Zeer verzorgde camping, goed afgebakende ligging, nabijheid van de snelweg veroorzaakt geen geluidsoverlast. Registratie per automaat als de receptie gesloten is. € 31,50 per nacht voor 2 personen met camper, maar geen mogelijkheid tot elektriciteit???? zeer schoon sanitair, afvoer en watervulling inbegrepen.
Ruime parkeergelegenheid, maar zonder diensten moet u zelfstandig zijn. Wij betaalden zonder begrip €8,- voor 24 uur, wellicht vanwege de 2 hardrockconcerten die in het stadion plaatsvonden en voor veel overlast zorgden. Goed voor één nacht.
Groene ligging, dichtbij bus en tram 17 naar centrum. Schoon maar vervallen sanitair, hoge prijs €82 voor 2 nachten met stroom, voor 2 personen. Receptie vaak gesloten, bel bij de ingang, ouder personeel, gebrekkig Engels.
Standplaats voor 4 campers bij een privéwoning. Rustige ligging, bel aan het ijzeren hek, elektriciteit, water, maar geen afvoer. Sanitair wat verouderd door achterstallig onderhoud. Vriendelijk welkom. Prijs een beetje hoog gezien de diensten. 350 PLN voor 3 nachten voor 2 personen. Bushalte op 50 meter afstand, n•214 of 254 en vervolgens tram 8 naar het stadscentrum. Reis van 30 minuten.
mooie camping, schaduwrijk, schoon sanitair, vriendelijke ontvangst, 100PLN voor 1 nacht voor 2 personen, elektriciteit inbegrepen bij camperplaats.
servicegebied altijd gesloten. gratis open parkeerplaats voor de nacht.