@PiersEyreWalker
- 2019
Het is er redelijk rustig, afgezien van de goederentreinen die 's nachts voorbijrijden en een paar keer toeteren, en de lokale jongeren die 's avonds laat naar huis gaan. Het drinkwater is goed voor Spaanse begrippen en de lokale bevolking komt hier ook jerrycans vullen. Ik zou het alleen aanraden als tussenstop.
Overdag drukke straten, maar 's nachts relatief rustig. Een enorme supermarkt ernaast (gesloten op zondag). De oude stad is absoluut een bezoekje waard.
De luidruchtige, afval achterlatende vaste bewoners lijken vertrokken te zijn. Het is een prima plek, de gemeente is bezig met het opknappen van het gebied, dus het is momenteel een beetje een bouwplaats. Ze hebben struiken geplant om de staanplaatsen van elkaar te scheiden. De staanplaatsen zijn nog erg klein, maar zullen binnenkort hopelijk voor wat privacy zorgen. Het douche- en toiletgebouw is niet bepaald schoon.
We parkeerden te dicht bij het strand en kregen een boete van € 207, terwijl er geen borden waren die aangaven dat je 100 meter van het water af moet blijven. Anderen hebben de rest gezegd. We hebben een spectaculaire zonsondergang gezien.
Zeer rustige plek aan de rivier. Je betaalt € 11 per nacht, maar we hebben niet gevonden hoe je moet betalen. Afvoer van grijs water en gratis vers water. De plaatsen zijn vlak op een harde ondergrond met een beetje gras. Kleine speeltuin naast de camping. Slechts ~30 inwoners in het dorp en de spa wordt langzaam gerenoveerd.
Schandalig duur. We betaalden meer dan € 50 voor 2 personen, camper en kleine hond voor één nacht zonder elektriciteit! Hoewel er voldoende faciliteiten zijn voor gezinnen, is de prijs voor een overnachting onderweg buitensporig hoog.
gratis en veel ruimte, ook rustig behalve de blaffende honden die bijna de hele nacht blaften 😡
kan geen sterbeoordeling geven omdat het gesloten was. Ik heb een wijziging van de openingsdata voorgesteld. ze gaan open op 01/04. de dame was vriendelijk en verontschuldigend maar bleef onvermurwbaar
zou het hele jaar open moeten zijn, maar dat is het niet! we kwamen aan op 26/03/2023 en het was gesloten (water uit, voorzieningen afgesloten). het zal zeker ooit opengaan omdat het is bijgehouden en klaar lijkt om te openen. misschien vanaf begin april?
Rustig parkeren waar je zo te zien gratis kunt staan. Wij waren de enigen daar. Voldoende loopruimte voor de hond rondom het park naast de parkeerplaats.
treinen rijden net langszij en starten om 05:45 en er is een tijdelijk Covid-teststation op het terrein dus veel langzaam verkeer. afgezien daarvan is het een goede plek om hier te wandelen en te rijden?
Eigenlijk vrij rustig afgezien van het occasionele vliegtuig (maar ze vliegen niet 's nachts) super vriendelijk personeel en schone faciliteiten. Er is veel schaduw onder de bomen. Stad is niet ver weg en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Een goede plek om te verblijven en Keulen te verkennen