@Piet-Koole
- 1995
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Camping? Lijkt meer op een camperplek. Zeker een mooi uitzicht, voor de rest is er niet veel behalve een oud WC gebouwtje. Je moet via de Campio-app of een ter plaatse buiten hangende tablet betalen. Wel 22 NOK hiervoor aan servicekosten. En de prijs voor de plaats is gebaseerd op 1 persoon zonder stroom. De tweede persoon kost 40 NOK meer. Een beetje geldklopperij.
April 2026
In de winter gesloten. Waarschijnlijk vanaf 1 mei open
61°28'32.6"N 7°15'33.3"O 61,4757160, 7,2592550
We staan als enige. De eigenaar 250 m verderop is zeer vriendelijk. Sanitair heeft een make-over gehad. Prijs klopt niet. We moesten 370 NOK ex elektra afrekenen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

24 april 470 nok betaald incl elektra en douches. Kijk voor de werkelijke prijzen op de site. Zijn volgens mij prijzen zonder elektra. Voor de rest een mooie camping. Er zijn rechts achter genoeg plekken voor de camper. De camperplaatsen links van de receptie hebben veel geluidshinder van de weg.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Het is lastig om een wat minder review te schrijven omdat de eigenaresse er alles aan doen om je tevreden te stellen. Vandaar 2 sterren. De foto's zijn waarschijnlijk allemaal genomen door de eigenaar want zo mooi ziet het er niet uit. Gelegen tussen twee provinciale wegen heeft het aardig wat verkeerslawaai. Daarnaast staan er overwegend huisjes. De plekken op de foto's zijn de positieve uitzonderingen. Tip vraag naar plaats 1 tm 6 of overkant
Alles wat hieronder staat klopt. Mooie, nette camping met Nederlandse eigenaars EN bijna allemaal Nederlandse kampeerders. 🙂 Wat wel jammer is, is dat er zo veel autobewegingen zijn, oa ook van het personeel. Volgende keer maar aan het einde van staan. Dat zijn sowieso de plaatsen met de minste schaduw. Dat kan in het voorjaar en voordeel zijn.