@Piet-en-Marjo
- 2014
September 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Nette schaduwloze camperplaats met ruime plaatsen en mooi zicht op de omgeving. Jammer dat de vrij nieuwe Sanizuil defect is: er is geen water en geen stroom. Uitsluitend lozen is mogelijk
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie plek, maar een onmogelijke toegangspad. Onze camper meet 6.80 mtr en het is manoeuvreren om op de ‘ camperplek ‘ te komen. De plekjes zijn o.i. uitsluitend voor kleine buscampers. De loosplek is elders: voorbij het havenkantoor.Lozen is gratis, maar water en elektra is betaald. Hoe betaald moet worden, mis volstrekt onduidelijk.
Juni 2026
Camperplaats is opgeheven; hier is woningbouw gepland.
Allereerst : fijn dat er een loosplaats is, want die zijn spaarzaam. MAAR geen aparte kraan voor het spoelen van de cassette en voor drinkwater. Hoe onhygiënisch wil je het hebben. Ook plezierig dat de gemeente een camperplaats aan wil bieden, maar deze plek is max. geschikt voor 1 nacht en zeker niet geschikt om te gemeente en omgeving te verkennen. Kortom: doorrijden!
Mei 2026
In de basis een prima camperplaats. In het Pinksterweekend was het helaas veel gerij met auto’s, camperplastsen die bezet zijn door kleine vrachtwagens, een vreselijke herriemuziek vanaf het caféterras op de hoek. Mogelijk een andere keer beter
Een camperplaats zoals deze moet zijn met service station en zonder toilet/ douche unit! Kapellekesfietstocht van 60 km in de omgeving en Antwerpen op 9 km afstand. Helemaal prima
Voor ons te veel lawaaiig op een zomerse dag. Overigens ook vreemd dat in de gemeente bussen en auto’s gratis parkeren en campers €10, en met de parkeerapp zelf €1,50 extra. Lozen gratis, maar de overige diensten zijn betaald
Camperplaats is ok, jammer dat je cash moet betalen, maar helaas is Duitsland nog een achtergebleven gebied ivm digitalisering. Wat we wel heel irritant vinden is dat (terecht) reservering niet mogelijk is, maar dat mensen uit de regio hier een oplossing voor hebben: zet een bordje neer met de mededeling dat je even weg bent met je kenteken, en hup je plekje is voor later gereserveerd. Wat een asociaal gedrag!!
Vanuit het Noorden aan de linkerkant van de straat. Let op : nauwe doorgang tussen muurtjes!!! Camperplaats mooi gelegen onder bomen. Inrit vanuit het zuiden bijna niet te doen, de straat is smal en je moet dan vanaf de linkerkant de inrit in
Grote grintbak, functioneel en sfeerloos . Prima voor max 2 nachten om Murcia te bezoeken; mogelijk is het zwembad ok in de zomer, maar nu voor ons te koud