@Piet81
- Mercedes Dudo 409
- 1980
- Mercedes
- Buscamper
helemaal top op de terugweg van Italie hier gestopt voor een overnachting, super schoon sanitair, verse broodjes sβmorgens en heerlijk stil , kom zeker weer terug π
altijd leuk om terug te komen , betalen voor douchen is onzin je kan dag en nacht douchen en toiletten gebruiken en kost niets. lekker gezellig druk en alles in de buurt.
prima plek , kom hier ieder jaar dicht bij het meer en gezellig druk , alle voorzieningen die je nodig heb zijn er ook iedere dag verse broodjes bij het receptie winkeltje ππ
leuke plek er staan picknick tafels van rotsblokken , door het snelstromende water hoor je de weg niet . heerlijk
heerlijk plekje mooie vijver , weinig maar goed en schoon sanitair, vriendelijk eigenaar . kom zeker is terug .
Sitecode: 101967
heerlijke plek veel natuur we betaalde 27,50 pond met Electra, echte aanrader
top plek en aardige eigenaar , op loop afstand van het dorp ,heerlijke fish en chips . toiletgebouw is gedateerd maar schoon en fijne douche. zeker voor herhaling vatbaar.
leuk , vriendelijke eigenaar en top locatie,simpel maar brandschoon .
top super locatie, alles is netjes schoon . alleen de eigenaar heeft wat problemen om uit te leggen welke plekken er vrij zijn
mooie locatie, datbis het eigelijk wel . zeer verouderde douche en toiletten,en alles is hier geloof ik toegestaan kampvuren enz je wordt je camper uitgerookt. zeker niet voor herhaling vatbaar.
top plek in voormalig luister station,staat een groot hek omheen maar dat is ook het enige min puntje , leuke eigenaar en alles netjes verzorgd, prachtig strand we hebben zelfs zeehonden gezien .
met de vraag , staat u kooktoestel vast in de camper anders mag u hier niet staan . in Friesland zeggen we dan nie best , op naar de volgende
30 pond per nacht , vriendelijke eigenaar en mooi opgezet , SUPER
60 pond voor een nacht ,schandalig
absoluut top , vriendelijke eigenaar,dit is in een woord de camper plaats waar je een goed gevoel bij krijgt
goedkoop en goed, mooie locatie,mooi douche en toilet gebouw . vriendelijk ontvangen wat wil je nog meer Bella π
kom hier ieder jaar wel een keer , geheel volgepropt met italianen maar altijd gezellig en relaxed.
mooie locatie maar de camper plaats is volgens mij officieel gesloten alles dicht nog wel stoom en water stonden helemaal alleen heerlijk
nieuwe plek de eigenaar is een vriendelijke sloveen , de infra,stroom , water op de plek ,vuil water en toilet lozen. geen douche wel toiletten maar de douche komt de man is pas 6 weken eigenaar , de prijs heel schappelijk 25 euro per camper heb zelf een gezin van 3 personen en 2 honden en de prijs is voor allen 25 euro . direct aan zee restaurant om de hoek zo ook de bakker , enige nadeel er zit een hostel naast met kinderactiviteiten .
84 euro per nacht en bij elkaar op de lip .
top plaats , lekker park erbij en mooie vijver , schoon sanitair, er komt af en toe een vliegtuig over maar die is zo voorbij . we zijn op doorreis naar slovenie en komen hier zeker nog eens terug .
wat een herrie en overal vuil , nachtje stapen en snel weer weg .
we zijn hier al eerder geweest en het is een top locatie en mooie camper plaats ππ
heerlijk rustige plek , geen voorziening maar ja kan heerlijk wandelen en er is een uitkijktoren zeker de moeite waard
top locatie en mooi en schoon sanitair ππ
Heerlijk plekje dicht bij de stad en toch rustig , vriendelijke eigenaar die direct het grasterras uitrolde
Geweldige plek, op de terugweg van Zwitserland en Frankrijk een overnachting gedaan, heerlijk, rustig, schone voorzieningen, gewoon top
Altijd top beetje duur en heeeeel druk maar locatie is super
Top plek was lekker rustig toen wij er waren , nette douches en toiletten
Mooie plek maar alleen stroom toiletten dicht!!!