@PietOnings
- 2015
Sitecode: 52050
Hele fijne camping in een schitterende omgeving. Fietsen met een e-bike goed te doen. Vanaf half negen het heerlijkste brood. In de bar gezellig eens in de week pizza eten met elkaar. Marijke en John doen hun uiterste best om het de gasten naar hun zin te maken. Zeker een aanrader om daar eens langs te gaan.
Fantastisch. Het is een heerlijke kleinschalige camping. Dicht bij het dorpje waar alle voorzieningen zijn zoals bakker, slager en supermarkt. Het sanitair mag wat verouderd zijn maar keurig schoon. Het oudere echtpaar dat de camping runt is heel aardig en zorgt de hele dag dat iedereen het goed heeft. Het is een echte aanrader.
Wat een heerlijke camping is dit. Niet groot maar hier klopt alles. Hele vriendelijke bediening, schoon sanitair en een heel mooi zwembad er naast. Wanneer we weer een keer in de buurt zijn gaan we beslist langs.

Ik ben het helemaal eens met de vorige schrijver.
Fijne naar mijn mening stadscamping. vriendelijke ontvangst door jonge mensen die wat moois willen maken. De weg oversteken en na 100 meter sta je op het strand. Sanitair niet het nieuwste maar schoon Voor een paar nachten, prima.
Een heerlijke camping met erg mooi sanitair. We hebben heerlijk gefietst langs het water door de fruitbomen op een perfect fietspad.
Wij hebben daar in juni 2023 gestaan. Vriendelijke mensen met goede voorzieningen Dichtbij een hartstikke leuk stadje. Kortom een aanrader.
Een heerlijke fijne kleine camping. Waar alles klopt, met schitterend sanitair, gastvrij, ruime plaatsen, fietsen stalling en dicht bij de stad. Wat moet een mens nog meer.
Heerlijke kleine camping dicht bij het leuke stadje. Sanitair hartstikke goed en schoon. Broodjes service. En fijne personen. Wat moet je nog meer?
De plaatsen zijn aan de krappe kant. Toen we er kwamen was de eigenaar ook op vakantie zodat het gras erg hoog stond. Het heeft naar onze mening niets met een SVR camping te maken.
Een heerlijk kleine camping. Hele vriendelijke eigenaren. Top sanitair en brandschoon. Heerlijke omgeving om te fietsen. Als het zwembad open was geweest had ik een 10 gegeven
Wat een heerlijke camping is dit. Heel hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Een top onderhouden camping met prima sanitair. Schitterende omgeving om te fietsen of buiten te zijn. Wij komen er zeker een keer terug

Een hele fijne camping. We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een geweldige plaats, al was dat voor twee dagen want de plek was daarna gereserveerd. Erg schoon en goed sanitair, er lagen doekjes op de wastafels die door iedereen werd gebruikt, dus super schoon. Gratis wasmachines, nog nooit eerder meegemaakt. Broodjes kunnen voor de volgende dag worden besteld.
Hier gestaan voor de Giro die hier voorbij kwam. Een rustige camping in een verschrikkelijk mooi gebied. Hele vriendelijke eigenaren en top sanitair.
Ik ben het de vorige schrijver eens. Wij staan hier nu en je hebt het gevoel dat je op visite bent. Alles zo vriendelijk en duidelijk.
Hier op doorreis gestaan. Hele vriendelijke receptie met alles behulpzaam. Inderdaad grote plaatsen en prima sanitair.
Wij staan hier nu na een schitterende rit door de Jurienpass op een top locatie. Schitterend uitzicht over het meer met sanitair dat ik nog nooit heb gezien op een camping, zo mooi en schoon.
Wij hebben hier in september gestaan. Uiterst gemoedelijke verwelkoming, ik denk echt op z'n Brabants. Heel makkelijk naar het gezellige Breda te fietsen. Sanitair prima. Wij komen er zeker terug.
Ook wij verbleven er 1 nacht onderweg naar Italië. Zulke plekken kom je niet snel tegen. Het is een plek om niet te vergeten.
Al meer dan 10 jaar op weg naar Italië overnacht. Vriendelijke ontvangst, goed eten, goed sanitair en niet te duur. Wij hebben geen last gehad van de snelweg die vlakbij ligt. De volgende dag zo weer op weg.
Fijne camping direct aan de Moezel. Dit jaar twee keer een paar dagen gestaan op doorreis. Familiebedrijf van Hollandse eigenaren. We komen hier zeker terug.