@PietUitslag
Lid van Campercontact sinds 2020
2021
Bestaat niet meer, aan de overkant van de straat wel mogelijkheid om te staan
We hebben hier 4 nachten tot volle tevredenheid gestaan. Restaurant sluit om 21.00 uur en geen last gehad van etensluchten, lawaai etcetera. Idd 4 krappe plekken maar sta je op plek 4 dan heb je een flinke ruimte (grasveld) tot je beschikking. Meestal stonden we hier alleen. Gezellig dorp met supermarkt op loopafstand door een prachtig park (naast de CP). Kabelbanen (zeer aan te bevelen) ook op loopafstand. €10 inclusief stroom, water en lozen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

In de natuur op een oude hobbelige mixparking. op achtergrond verkeer maar totaal niet storend. Achter de parking riviertje met stuw. Mogelijkheid om te wandelen en te fietsen. Afvalbak aanwezig.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Goed voor bezoek aan de stad maar verder waardeloos, grote grind/stenenbak met kuilen en gaten. Mannetje bij ingang onbetrouwbaar, praat alle kanten op. Advies: Gelijk aangeven dat je 24 uur wilt staan anders betaal je veel meer. Wij moesten na lang praten pln 120 betalen! 1e foto bij overzicht geeft verkeerde indruk, is er nooit gemaakt.
Op de camping is niets aan te merken maar van de prijzen in de aanhef klopt helemaal niets. Er staat €5,60 wat in werkelijkheid ruim €25,00 is.
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

15-7-2020 Mooie CP in een schitterende omgeving, met prachtige wandelroutes!
Prima voor een overnachting