@Pieter---Liesbeth
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Helaas heb ik een fout gemaakt bij het inchecken waardoor ik 3x voor 1 nacht in rekening werd gebracht. Jammer dat de ambtenaar van de VVV de regels zo strikt toepast: helaas krijg ik het teveel betaalde bedrag niet terug!!! Ik ben erg teleurgesteld.
deze camping is niet onderhouden en smerig. wilde honden die slippers en matten kapot bijten!
Een mooie plaats met prachtig uitzicht en ruime afgebakende plekken. ziet er gezellig uit met barbecues, speeltoestellen en zitruimte op het hoogste punt.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
Dit is de derde keer dat we hier staan: deze CP voelt als thuiskomen. Naast de prachtige omgeving met veel mogelijkheden, een prachtige rustige camping met zeer goede faciliteiten en bijzonder vriendelijke ontvangst.
2016
Wij wilden op doorreis naar het zuiden 1 nacht hier blijven staan: het werden 8! Heel gezellige en ontspannen sfeer. Je hebt alle vrijheid en rust. Het is een eco-camping met als hobby kaasmakerij. Voor het lozen dient men er aan te denken dat er geen chemicaliën gestort kunnen worden!
2015
Fantastische plek om te onthaasten! Country-life, schapen, paarden en prachtige omgeving.
Alleen voor het mooie uitzicht deze beoordeling! Het is een klein weiland, pal aan een doorgaande verkeersweg. €10,-- voor geen voorzieningen is erg veel.
Een heerlijk rustige plek op loopafstand van de gezellige haven en 1,5 km van Putbus. Supermodern sanitair en zeer aardige eigenaars. Aanrader!!