@Pieter-O

- 2024
- Integraal
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Leuke kleinschalige camping met geweldig mooi- en modern sanitair. Op fietsafstand van Epe en verder heel veel leuke fietsroutes in de buurt. Campingeigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben een fijn verblijf gehad hier !
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Fijne kleinschalige camping met mooie grote plekken. Schoon en goed onderhouden sanitair. Leuke fietsroutes in de buurt door de Betuwe. De plek om afvalwater te lozen vraagt wel wat manoeuvreerwerk voor een grotere camper. Erg vriendelijke eigenaren en wij hebben verder een heerlijk verblijf gehad hier.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Ondanks dat we hier niet een echt geweldige plek hadden (platz am Tor) was dit tóch een fijne camping. Goed sanitair, fijn restaurant en gunstig gelegen om de mooie oude stad Münster op de fiets te bezoeken. Verder leuke afwisselende fietsroutes in de buurt dus we hebben ons prima vermaakt hier !
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Fijne camping achter de duinen en vlakbij het centrum van Søndervig. Eerst 2 nachten gestaan op de camping en daarna 1 nacht nog op de camperplaats vooraan. Leuke fietsroutes in de buurt en ideaal voor een dagje strand vanuit het stadje zélf. Wij hebben een erg fijn verblijf gehad hier.
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Voor ons een perfecte 1ste nachtcamping toen we met de boot uit Noorwegen aankwamen. Slechts 15 mins rijden vanaf de haven. Mooie grote plekken met stroom, modern sanitairgebouw en zelfs een campingwinkel is er aanwezig.
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Parkeerplaats geschikt voor campers, gratis tussen 17.00-8.00 en daarbuiten moet je per 2 uur betalen; op zondag gratis. Superdichtbij het centrum (wandeling via begraafplaats) , verder geen voorzieningen aanwezig. Hier naartoe gegaan omdat de camperplek in de stad overvol was.
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Mooie camperplek aan het water en direct bij het stadje Kragerø. Verder geen voorzieningen aanwezig. Betalen gaat automatisch via EasyPark mbv camera’s die registreren wanneer je komt en gaat. We hebben hier 2 nachten gestaan en ons prima vermaakt in de buurt.
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Prachtige camping aan het water met érg vriendelijke eigenaar. Wij konden een paar dagen aan staan bij een plek mét eem terrasvlonder. Net & schoon sanitair bij de prijs inbegrepen. Weliswaar smalle weg er naartoe maar verder goed te doen. Leuke fiets- en wandelroutes in de buurt. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad hier.
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Grote open camperplaats met directe stroomaansluiting én mogelijkheid om water in te nemen. Redelijk dicht bij het centrum (op loopafstand) en prima om een nacht door te brengen.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie moderne mixed camping die helaas maar enkele plaatsen heeft met direct uitzicht (vooraan) op het fjord. Spar en een paar restaurants direct in de buurt samen met een paar leuke wandelingen naar watervallen. Moderne sanitairgebouwen die in álles voorzien. Wij hebben een prettig verblijf gehad hier.