@Pieter2011
- 2021
Wij hebben hier 1 nacht gestaan, fijne lokatie,splinternieuw sanitair van alle gemakken voorzien. Heerlijk fietsen naar omliggende dorpen. Rustig gelegen tegen het dorp aan, en je bent zo weer op de snelweg. Fijne eigenaar,no nonsens, die hard werkt voor zijn aannemersbedrijf en campertuin. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de theetuin De Brinkhoeve in Wier, altijd leuk. Voor ons een dikke 👍
Fantastisch mooie minicamping, de eigenaresse legt alles uit en geeft tips voor de omgeving. Leuke fietsomgeving en natuurlijk de kampeerhal in Roden op 4 km afstand. Sanitair is pico bello voor elkaar, modern en superschoon. Mooi grasveld waar men ver van zich af kan kijken. Al met al een superlokatie waar het goed toeven is.
Fijne knusse camperplaats, direct aan de rand van Enschede. Sanitair is fantastisch, één minpuntje om handen te wassen is het fonteintje in het toilet wel erg klein. Ook missen wij aparte wastafels om je tanden te poetsen en je te wassen, dit moet gebeuren aan het aanrecht waar men ook staat af te wassen. Maar verder niets dan lof, de vriendelijke oma gaf alle uitleg. Wij verbaasden ons over de fijne fiets mogelijkheden, met parken en bossen.
Prima camping voor overnachting, rustig en aan het water. Zelf plaats uitzoeken, €22,00 met ACSI, all inn. Zit gunstig aan de snelweg. Sanitair schoon maar gedateerd. Restaurant wordt veel bezocht door locals.
Fijne camping, uitstekend sanitair. wij stonden vooraan op de camping op een open veld. Zelf een plekje zoeken,geen afgebakende plaatsen alles staat kriskras door elkaar, wat een speels effect geeft. Leuk dorp in de buurt. Prijs camper en 2 personen zonder el. €38,00. per nacht (17 juni 2025)
CamperPlaats midden in de stad, je staat bovenop een afgekeurde parkeergarage.Douches en toiletten aanwezig en worden elke dag schoongemaakt, Je moet je wel snel douchen want je hebt maar 3 minuten voor €1,-. Terrein wordt dag en nacht bewaakt.Fietsen is via fietspaden goed te doen,maar kom hier niet buiten want dan wordt het een uitdaging,zeer drukke stad met heel druk verkeer en slechte wegen. Redelijke prijs €32,- zonder el.2p.+camper
Fijne camping, prima sanitair, mooi zwembad verplicht badmuts. Beperkt aantal staanplaatsen voor ACSI pas houders. Prijs wordt opgedreven met €4 pp.per dag voor milieu belasting. En daarnaast ook nog toeristenbelasting. Strandbedje huren in zwembad €18,- zelf meenemen is niet toegestaan. Al met al zeer commercieel.
Wij zijn hier één nacht geweest, tegen het middaguur was het al goed vol, we konden nog maar uit een paar krappe plaatsjes kiezen, het is allemaal passen en meten onder de dennenbomen. Sanitair is matig, de toiletten zijn zo krap dat je naast de toiletpot moest staan om de deur te openen. Loopafstand naar het strand is goed te doen, over vlonders. Restaurant en zwembad geen gebruik van gemaakt.
Fijne eenvoudige camping, alle voorzieningen aanwezig. Eigenaar spreekt goed duits, en is zeer vriendelijk. Verkoopt ook eigen verbouwde wijn en eigengemaakte geitenkaas, tegen een redelijke prijs.Je fietst zo naar het strand en naar de omliggende dorpjes met voldoende eetgelegenheden.
Fijne rustige camperplaats met goede voorzieningen. Leuk fietsen naar Drachten en Surhuisterveen. Er is nog het één en ander te verbeteren, maar dat is logisch als je pas geopend bent. Wij vonden het aangenaam om hier een paar dagen te zijn.
Mooie groot opgezette camping, sinds 2023 in bedrijf. Alles nog in opbouw, toiletgebouw met 4 badkamers incl. wastafel, toilet en douche. Zeer ruime plaatsen met stroom en prima WIFI. We kijken TV via de wifi, zonder bufferen. Dichtbij Kolding, met de fiets binnendoor goed te bereiken.
Wij zijn hier een paar dagen geweest, fantastische plaatsen en dito sanitair. Zeer vriendelijke eigenaar. Alles is aanwezig en goed onderhouden. Prima fietsen in de omgeving. Plaatsen Doetinchem, Hummelo leuk om naar toe te fietsen.
Fijne nieuwe camperplaats vlakbij Havelte. Ruime plaatsen op een ietwat glooiend terrein. Prachtig sanitair, twee badkamers, twee aparte toiletten en afwasplaatsen. Super sterke WIFI. Terrein nog in opbouw maar nu al een fijne plek, met veel wandel en fietsplezier. Vriendelijke eigenaren die altijd voor je klaarstaan.
Mooi camperplaats met nieuwe sanitaire voorzieningen. Ook heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant, pluim voor de kok. Ook een prima fietsomgeving met tips van de eigenaresse. Prijs is wel aan de hoge kant maar voor het gebodene kan het net.
Prima camperplaats in rustige omgeving. Goed bewaakt en met de fiets binnen een kwartier in hartje Benidorm. Nederlandse beheerders zeer vriendelijk en geven uitleg van de omgeving. Per 1-6 gereduceerd tarief € 12,50. Alle voorzieningen aanwezig. Winkelcentra om de hoek.
Fijne camping , prachtig en schoon sanitair. Heel veel prachtige fiets routes. Aanrader, wij komen zeker terug.
fijne CP om een paar dagen te verblijven. Eigenaars maken graag een praatje met de gasten, prima sanitair en wifi.
Fijne plek om te vertoeven. Bolsward en Sneek op fietsafstand. Eigenaresse zeer enthousiast en geeft tips van de omgeving. Sanitair super schoon. Jumbo,afhaalchinees en cafetaria om de hoek, ook horeca voldoende in in het dorp. Een plek om weer te komen
Wij zijn hier een paar dagen geweest, fantastische lokatie met mooi zwembad, s’ nachts roept de moorse nachtzwaluw zijn lokroep. Hollandse snack avond is een aanrader, heerlijke snacks die bij je camper afgeleverd wordt door Marcel. Mooie omgeving met wijds uitzicht. Als het donker is wordt je beloond met een indrukwekkende sterrenhemel. Al met al was het hier goed toeven. P&S Deventer
erg rustig gelegen cp sanitair voldoende één keer per dag schoongemaakt. mooi strand bij Chipiona. één min puntje ze hebben geen WiFi.
Zijn vandaag aangekomen zeer vriendelijke ontvangst alles keurig netjes uitgelegd. Mooie cp plaatsen.
Fijne lokatie, prima sanitair en mooie plaatsen. Erg gezellig en gemoedelijk. Veel fietsroutes, mooie omgeving .Wij waren hier van 21 tot 24 april 2022, we komen zeker terug. Siepie en Piet Smit Deventer