@PieterBergwerff
- Knaus C Liner R09
- 2006
- Renault
- Liner
Goede plek jammer de electra was afgesloten.
Dit een prachtige camperplaats maar toch heb ik een paar aanmerkingen: het betalen is volgens mij onnodig ingewikkeld, ik vind aanwezigheid van de cameras erg ongemakkelijk, word ik bekeken? ik had plaats 4 geboekt, daar was geen stroom aanwezig, ik ben zo vrij geweest om stroom van plaats 5 te nemen. ( ik was de enige gast)
Goeie serviceplaats, alleen vragen ze nu al 4 euro!
Heerlijke plek, geen voorzieningen en erg rustig. s'avonds wat oudere wandelaars. Weinig verkeer, om half-acht s'avonds nog geen andere campers.
Dit is een prima serviceplaats. Je kunt hier niet overnachten maar wel 50 mtr verder op het parkeerterrein bij het strandje.
de plaats is onbereikbaar vanwege wegopbrekingen.
Het tarief zoals genoemd klopt niet!. Ik betaalde 20.45 euro, voor 1 persoon voor 1 nacht!
Het is nogal veranderd sinds de laatste foto. Het is nu een geasfalteerde parkeerplaats bij een soort mini voetbalveldje. s'avonds fel verlicht maar nig steeds zeer rustig. Sta hier nu met 3 campers
Hoewel er maar twee campers stonden kon ik op aanuit.net geen plaats reserveren (volgeboekt) en dus ook geen stroom krijgen. Telefoonnummers van aanuit.net (088-1707766) werken niet meer! Slordig!!
Rustige plek aan de Moezel, na regenval vandaag een beetje modderig. Vlak bij een spoorbaan waar ook afentoe een goederen trein langskomt. Geen voorzieningen.
Alles is al geschreven over deze camping. Ik vind hem top! Heb alleen de pech dat er vanavond (27-06-2024) een feest aan de gang is in het grote huis achteraan, morgen hopelijk beter.
Intussen is er een heel mooi toiletgebouwtje bij gekomen maar dat is zo amateuristisch gemaakt dat het niet lang zo mooi zal blijven
Heb in het restaurant gegeten, kip met rijst en een boeren salade. De kip was net rubber!, daarom maar drie sterren. Douche was goed en niet vies. Je kunt wel water tappen maar niks lozen.
Kleurrijke camping met kleine schaduwrijke plaatsen. Aardige familie, heb ze foto's uit 2009 laten zien, van tijdens pasen, met de paaslammeren op de BBQ. Vonden ze leuk. Sanitair is toch wrl een beetje verouderd
Ik was hier van 2 op 3 mei 2024, prijs per nacht voor 1 persoon met camper: 22 euro
Ik stond vandaag, 5 oktober 2023, voor een gesloten hek. Terwijl toch in de app en ook op park4night staat dat ze het hele jaar open zijn. Geen enkele mededeling met een reden of wat dan ook. De eigenaar doet er wel alles aan om de plaats te laten falen (€50,- per nacht, belachelijk!)
Denise en Peter, wat hebben jullie een prachtige camping. Ik was hier 16 jaar geleden en daarna niet meer. Het verschil is een wondertje. Wat een werk hebben jullie verzet!
Efficiënte camperplaats, met mooie grote plekken. Wat ik wel jammer vind dat je (ik) veel verkeersgedruis hoort.
Stond hier één nacht op de camping (parkeerplaats is voor mij geen optie). per nacht tik je 14,50 euro af. (108DKK) sanitair is oud maar schoon, zwembad zou ik nooit gebruiken (schimmel). Het restaurant is duur (364DKK voor een gebakken schol met kappertjes en een cappuccino)
De sauna is fantastisch, gemoedelijk, compact. Prima restaurant. Aardige mensen. De camperplaats daarentegen is niet bestaand, er is geen gereserveerde plaats voor een camper.
Het lijkt er op dat kort geleden nieuwe camperplaatsen zijn gerealiseerd. Er zijn drie staanplaatsen en een serviceplaats, er is een elektrazuil met waterkranen en je kunt gris en zwart water lozen.
Prachtige plek maar niet echt een camperplaats. De stroomkast doet het nog steeds niet. Hen mijn camper naast de busparkeerplaats gezet, daar sta redelijk waterpas.
Prachtige zeer stille plek. De wandeling is stevig, zeker voor een 74 jarige. Neem stokken mee. Ik heb de afdaling niet gedaan, die leek afgesloten.
Leuke plaats, jammer van de rotzooi bij de serviceplaats. Interessant museum (over een 18de eeuwse hoogoven), nog gratis ook. De plaatsen aan de rivier kunnen denk ik overstromen.
Was hier op 18 sept. schitterende plek. lekker en niet duur gegeten in de plaatselijke herberg. punt van kritiek: kon wel geld kwijt bij de serviceplaats maar de code werd niet herkend.
Pas op! Als je camper langer is dan 6 meter, niet gaan!!! Zeer smalle en steile weg en moeilijk te keren. Verder is de ontvangs aller vriendelijks, hoewel men een beetje gestressed is vanwege een natuurbrand in de buurt. Het erf is een beetje rommelig maar het is er goed toeven, zeker voor 1 nacht
Leuke plaats met levendig uitzicht. Deze dagen wel een beetje stoffig en lawaaiig ivm een puinbreker op het voormalige Key&Kramer terrein (vooral met oostenwind).
aardige locatie. s'avonds wat geluid van de naast liggende camping, verder zeer rustig. geboekt via website, maar kon niet betalen.