@PieterGijzen

Mooie gratis plaats. Op de fiets in 12 min in het oude centrum. Alleen jammer dat sommige Oosterburen zo asociaal parkeren! Neemt gewoon drie plaatsen in beslag. Terwijl de rest netjes geparkeerd staat. Zie foto
Mooi aangelegde camperplaats met service. En alles gratis! Deze moet je koesteren!!
Goede, rustige overnachting gehad. En de volgende ochtend heerlijke broodjes gehaald bij de bakkerij Lutz.
Lekker gegeten bij de Gilpin Bridge. we mochten achter op het parkeerplaats staan. Je hoort de weg er achter wel maar in de avond wordt het rustiger.
Wij hebben hier 21 mei gestaan, gewoon toegankelijk. Netjes aangelegd. Kan een rondje om het meer lopen om de benen te strekken. Leuk park er om heen aangelegd.
Het gras langs het muurtje was drassig. We hebben langs het water gestaan. Heerlijk rustig. Bij de Foodtruck pizza’s gehaald, heel lekker! En de bakker was open! zelfs op Hemelvaartsdag
Wat een teleurstelling deze camperplaats! Het is mooi aangelegd maar het is alsof je naast een racebaan sta. Ook in de nacht. Van de WiFi geen spoor te bekennen. En als je lopend over de brug ga rijden ze de vouwen uit je broek.
Wat een mooi aangelegde camperplaats! En alles gratis! Dat is zeker een vrijwillige bijdrage waard. Er is een super schone, verwarmde openbare toilet als je naar boven loopt bij het parkeerplaats.

Heel vriendelijk ontvangen. We zijn eerst langs een service punt gereden om te lozen. De tip voor de Silkeruten van Birgit was heel goed. Wij hebben hem op de fiets gedaan. Leuke afwisselende route!
Prima overnachting gehad. Het is het parkeerplaats van het zwembad. Die sluit om 19:00u. Daarna stil en verlaten.Twee aangegeven plaatsen met een bordje.

Prima overnachting gehad. Het is een parkeerplaats naast een jeu de boules baan. Er staat geen speciaal camperbord, maar ruimte zat
Er is hier niets te vinden wat op een camperplaats lijkt. Doorgereden naar parking Bouquetot 1km. verder
Je sta langs een doorgaande weg. In de nacht was het wel stil. Er gaat een wandelroute naar de hoge brug. Om even je benen te strekken. Er is een bakker vlakbij in het dorpje
Mooie plaatsen met groen strookje zodat je buiten kan zitten. Goede overnachting gehad, heel stil. Servicepunt is ook goed geregeld. Alleen die bakker hebben wij niet gezien.
Er staat niets aangegeven met borden. Het is een groot veld. Je kan er prima overnachten. Het is prima te doen om met de fiets naar Hasselt te gaan. Het fietspad door het water is vlakbij.
Mooie plaats om te overnachten. Lekker even zwemmen in het meer voor 3 euro p.p. Alleen een beetje jammer dat de Duitse luitjes zover uit elkaar gaan staan met de luifel uit zodat er geen vijf campers kunnen staan!
Goeie overnachting plaats. De bakker zit om de hoek.

Heerlijk rustig geslapen. Er zit een bakker en een ijsboer om de hoek.
Prima overnachtingsplek! En een bakker op 300 m.😋 En het geluid van het verkeer smorgens nemen wij voor lief. Het is mooi dat er nog van deze gratis plaatsen zijn👍🏻
Heel vriendelijk ontvangen. Gemoedelijke sfeer. Wij stonden heerlijk aan het meer. Lekker zwemsteiger zodat je zo het water in kan plonsen. Wel cash betalen!
Deze plaatsen moet je koesteren! Prima gratis plek voor een overnachting. Tegen betaling zijn de faciliteiten aanwezig
Parkeerplaats van het restaurant. Achter een slagboom. Rondom beveiligd met camera’s en verlichting. Toiletten aanwezig op het parkeerplaats. Heerlijk gegeten! De volgende ochtend een uitrijkaart gekregen.

Camperplaats bij een watersport centrum. Wij stonden 2 nachten op het veld met stroom en uitzicht op een stuw. De 1e avond ging de stuw om 19:00u tot in de ochtend open. Dat maakt best veel lawaai! 2e nacht was het rustig. Sanitair is net nieuw. Wij stonden hier voor €18,50 per nacht.
Het is een prima plek om te overnachten als je Praag wilt bezoeken. Wij zijn er op de mountainbike heen gefietst, goed te doen. De Lidl zit op loopafstand voor de verse broodjes ‘s morgens. Het is een terrein waar bussen en vrachtwagens staan, dus dat geeft in de morgen wel wat lawaai.

Wij hebben het als een fijne camper plaats ervaren. Veilig achter een hek. Alles goed geregeld. Je bent zo in het centrum. Het enige is dat er een weg achterlangs loopt en dat hoor je. Maar in de nacht is het rustig.

Prima overnachtingens plaats. Heerlijk gegeten voor nog geen 25 euro met 2 personen!
Het is een uitdaging om naar beneden en weer boven te komen. Veel diepe kuilen. Ga eerst even lopend naar benden om te controleren of het je gaat lukken. Inderdaad is er veel afval achtergelaten. Wij hebben er heerlijk gezwommen en overnacht.
We waren hier 7-8-20 maar er was niemand te bekennen! Slagboom stond wel open maar verder geen activiteiten.
Parkeerplaats is opgeheven! Slagbomen zijn dichten het huisje van de bewaking is weggehaald.
Wij stonden hier één nachtje voor 51 pln. Mooi oud centrum. Voor de vleeseters, restaurant whisky in the jar!
Heel vriendelijk ontvangen. Super stil, je kom helemaal tot rust! Alleen cash betalen ook met euro’s
Prima plek voor een overnachting. Strand op loopafstand.
Prima plek voor 1 nacht. Geen speciale camperplaatsen aangegeven. Ticket voor campers 5,00 / 24 uur Mooi marktplein waar je heerlijk kan eten. Lekkere broodjes gekocht bij de bakker in de straat naar het marktplein. Je kon daar alleen maar met cash geld betalen!
Prima plek om te overnachten. Op zondagochtend verse broodjes gehaald bij Bakker Soetebier op de marktstraat tegenover kerk.

Mooie, rustige CP. Prachtige zonsondergang! Lekker in het zonnetje aan de picknick tafel ontbeten.
Bestaat niet meer, staan nu huizen.