@PieterVeeter
- 2018
Mooie groene camping. Zeer vriendelijke eigenaars en erg flexibel. Prima sanitair en voorzieningen zoals broodjesservice verse eitjes en met de boot naar de kaasmarkt. 8 camperplaatsen op een verharding in het gras en een paar op asfalt. voor nood is er een plek op de parkeerplaats bij de loods. Is een keuze. gunstig gelegen voor een fietstocht naar Alkmaar of de duinen bij Egmond en Bergen. Leuke camping in de Noord Hollandse polder.
Prachtige nieuwe camping. Superieur sanitair en ruime plaatsen. Alle plaatsen voorzien van elektra, water en afvoer. Type plaats is afhankelijk van de grootte. Heel slim en duidelijk. Mooi restaurant met prima kaart. Heerlijk gegeten. Mooi natuur zwembad. Leuke omgeving voor 4 a 5 dagen. Aparte camperplaatsen tegen lager tarief als je dat belangrijk vindt.
Rustige camping op 3 km van het strand. Terug lopen is een dingetje als het warm is. Schoon sanitair. Wel wat gedateerd. Ruime plaatsen. Vriendelijke Engelssprekende eigenaar. Zwembad tegenover de camping. Hoort er we bij. In het voorseizoen is de bar vaak dicht.
Prachtige rustige camping. Zeer vriendelijke eigenaar. Prima uitvalsbasis voor wandel en fietstochten. Voor ons was het een pleisterplaats tijdens de Route des Grand Alpes. Een klein aantal mooie houten chalets en “Glamping tenten” en verder ruime plaatsen met voldoende Electrabel een waterputten. Nieuw zwembad en servicepunt voor de camper. Kleine bar met terras en pizza verkoop