@PieterWetterhahn
- 2018
- Carthago E line 5.0
Augustus 2026
Het is eigenlijk geen camping, basis voorzieningen ontbreken, maar het is ruim, men is heel relaxed en gastvrij en de wijn is heerlijk!
Fantastische plek; heel rustig, ruim, groen, mooi uitzicht, prima sanitair en keuken, gastvrij ontvangen, klein terras. Aanrader!
Fijne, rustige plek! Prima sanitair. Klein restaurantje erbij. Gezellige sfeer, gastvrij ontvangen, mooie plekken.
Mooi dorpje, vriendelijke ontvangst. Maar het zijn kleine plekken, dicht op elkaar, beetje rommelig en ook niet echt schoon.
Mooi uitzicht, maar erg rustig in de zomer, vriendelijk ontvangen, sanitair prima. Lekker gegeten in Italiaans restaurant in het dorp op 2km afstand, maar wel heel steil.
Juli 2026
Zelden zo’n mooi uitzicht gehad vanuit onze camper. Gastvrij ontvangen, geholpen door een handige eigenaar met een kleine reparatie, prima sanitair, gezellig geborreld op zondagmiddag, biljart, zwembad aanwezig. mooie wandelroutes. Een plek om te onthouden en terug te komen! Echt een klein paradijsje.
Prachtige, kleine camping met mooi uitzicht, super schoon en mooi sanitair, ruime plekken, vriendelijke eigenaren. Topplek!
Echte stadscamping. Voldoende ruimte maar druk en niet echt gezellig. Met fiets naar stad is goed te doen. Paar eenvoudige eetgelegenheden in de buurt. Sanitair prima en voldoende.
Prima plek voor 1 of 2 nachten. Mooi uitzicht op kerk en bergen, ruime plekken, prima sanitair en restaurant van dezelfde eigenaar aan de overkant!