@Pieterr
Mooie camping met speeltuinen en groot zwembad, veel schaduw plekken, aardige nederlandse eigenaar. Zoals eerder genoemd niet super strak geregeld maar dat is prima.
Mooie camping met binnenzwembad. Buiten is een waterspeeltuin. De camping ligt direct aan een kiezelstrand. Sanitair is netjes. Gezin met 3 kinderen kost €80,- per nacht.
Mooie camperplaats direct naast het zwembad. Je kunt een kaartje nemen bij de slagboom en dan het terrein oprijden. Betalen kan via de app maar kan ook bij de betaalzuil voor het toiletgebouw. Dat laatste vind ik handiger want dan kun je met je pinpas betalen. Let er bij het kiezen van een plaats op dat het lampje van je gekozen plek op de stroomzuil groen is. De Lidl is 5 minuten lopen.
Mooie rustige plek aan het Margriet kanaal en bij eigen jachthaven. het sanitair is goed schoon. Er is een eigen blauwe bessen tuin waar je in de zomer zelf mag plukken. Vraag naar een plek aan het water. Dit kost een paar euro meer maar het uitzicht op het Margriet kanaal en het meer is geweldig!