@PietvanLaarhoven
- 2010
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Locatie perfect, direct aan Veerse Meer dus heerlijk wandelen. Het is echt jammer dat prijs erg hoog ligt, alles apart betalen. Stroom €5,75 , douche €1,20 voor 4 minuten. Water tappen €0,75 voor 60 liter. Zelfs voor afwassen betalen. Je hebt het er voor over of niet🫣
Prima verblijf gehad, goed wandelen met de hond in de omgeving. Sanitair is prima. Fijn om waterkraan en loosput te hebben op de plek. Vindt wel dat €3,- per nacht voor de hond veel is, argument is dat ze evt. hondenpoep moeten ruimen (ruim dit zelf altijd netjes op) en achter loslopende hond aan moeten? Wifi mag wel verbeterd worden.
Ligging van de camping is fijn, loop zo het bos in. Het is een rustige camping. Jammer dat er veel hondjes van vaste gasten zijn die zeer regelmatig blaffen als er iemand voorbij loopt. Sanitair matig, waterdruk is regelmatig weg. Afwasplaats heeft lauw/koud water dus beter om zelf water te koken. Het is geen goedkope camping dus dan verwacht je dat dat op orde is.
Mooi aangelegde camperplaats, weg erlangs geeft soms wat overlast maar wij stoorde ons daar niet aan, ligt ook aan de windrichting. Sanitair erg netjes. Wij vonden wel de ledverlichting langs het pad erg fel, deze gaat uiteindelijk wel uit. Philippine heeft een prima supermarkt wat goed aan te fietsen is. Frietje halen is ook goed te doen😀Ontvangst is ook prima.
Fijn verblijf gehad op deze zeer rustige camping👍 Vriendelijk ontvangst. Zo in Chaam voor een boodschap. Toch maar 4 sterren omdat de wifi niet/nauwelijks werkt en gezien de hoeveelheid campers op deze camping zou een loosput voor grijs water geen overbodige luxe zijn.
Heerlijk verblijf gehad op deze camperplaats. Alles prima op orde👌Vriendelijk ontvangst. Voldoende fietsmogelijkheden. Als je nog iets nodig hebt, de Wit zit om de hoek.
Als je tegen het kraaien van hanen kan, dag en nacht dan kun je hier prima staan. Plekken zijn ruim, sanitair voldoet. Serviceplaats prima in orde. Uitzicht is er niet, kijkt tegen een hek aan met zwart doek. Stroom niet overzichtelijk, je weet niet hoeveel je nog hebt. Gaat per 1 euro, 2 kw.
Fijne rustige camperplaats met goed sanitair en verdere voorzieningen. Mooie omgeving om te fietsen. De camperplaats ziet nu nog wat kaal maar daar wordt de komende tijd aan gewerkt. 🌳
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Paar dagen op deze camping gestaan , mooie omgeving, direct het bos in. We vinden het jammer dat als je je camping openstelt in de winter de afstelling van warm water bij het douchen niet lekker is, echt te koud. Water pakken voor de camper gaat moeizaam en vuilwater afvoerput niet gevonden. Ook opvallend is de hoeveelheid auto’s die voorbij rijden van en naar de boerderij.