• Camperlocaties

Partner van

@Pille1012

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

En hij kraait en kraait en kraait... De haan is werkelijk onvermoeibaar. Verder is het een prettige plek om te overnachten. De historische achtergrond is zeker de moeite waard. Er zijn volop speelmogelijkheden voor kinderen. Bedankt voor deze gratis ruimte.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een prachtige, ruime plek, afgescheiden door heggen. Water en elektriciteit zijn zeer schoon en goed onderhouden. En dit alles is gratis; alleen water is betalend; je kunt munten kopen in de winkel voor € 2. Hartelijk dank aan de gemeente!

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

mooie parkeerplaats, grind, vlak. Achter de kerk bevindt zich een replica van de Grot van Lourdes. Een leuk, klein, goed onderhouden dorp. Bedankt voor de gratis parkeerplaats!!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

De parkeerplaats bevindt zich in een industriegebied, maar is vrij rustig. 's Avonds is er vaak het lawaai van vliegtuigen te horen, maar dat stoorde ons niet zo erg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Bedankt voor de tip: de toegang via de Mühlenstrasse werkte goed. Het verblijf op de molen was aangenaam, het nabijgelegen bos leende zich uitstekend voor een hondenwandeling.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Bovendien komen stacaravans hier alleen voor bevoorrading en afvoer, helaas besteedt niemand hier aandacht aan. En dat voor een heel lage prijs van € 7!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Het parkeertarief bedraagt nu € 10. Het centrum is gemakkelijk te voet bereikbaar en het Vietnamese restaurant kunnen wij van harte aanbevelen. We sliepen rustig. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de douche of toilet, wij hebben alles aan boord.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

super aardige ontvangst, met wijn inbegrepen. Een zeer vertrouwde sfeer, we voelden ons zeer comfortabel. Wij komen graag terug!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Rustige plek, het strand is gemakkelijk te bereiken. Plaatsen zijn gescheiden door markeringen. De hulppost zou schoner kunnen zijn. Het stadje met een bakker en restaurants ligt op ongeveer 1 km afstand. Wij komen graag terug!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Van bouwlawaai hebben we niets gemerkt en ook van de trein hebben we geen last gehad. € 5 is erg goedkoop, helaas werkte de kaartbetaling niet. Wij betaalden via de EasyPark-app, dus ook nog eens voordelig: € 5,75.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een plek met zeer ruime beuken, met afwaterings- en aanvoermogelijkheden. En dit allemaal gratis! Bedankt aan de gemeenschap!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een prachtige plek om het scheepvaartverkeer op de Rijn te bekijken. Restaurants vlakbij, supermarkt op loopafstand. Helaas geen aan- en afvoer.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Het inloggen is even wennen. De plaats is ruim en schoon. Een goedkope tussenstop voor € 8,10!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We waren heel blij toen we zagen dat er weer een stokbroodautomaat was. Maar helaas werkt het niet!!! Verder een leuke plek, de klokken stoorden ons niet.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Helaas geldt hier ook een prijsverhoging naar €15 plus €1,50 toeristenbelasting per persoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

aparte plaatsen voor campers op een gemengd parkeerterrein. Direct aan de Main en dichtbij de mooie oude binnenstad. Geen V/E, maar gratis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Rustige plek nabij sportveld en bos. Enigszins fout. Het restaurant in de stad is een echte aanrader, best vooraf reserveren!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Leuke plek direct aan de Moezel, helaas geen restaurants of winkels in de stad. De stokbroodautomaat is verwijderd, vervangen door een pizzaautomaat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Zeer rustige plek, de plaatsen zijn een beetje kort voor 8m, dankzij de gemeenschap voor deze gratis overnachting!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Eenvoudige plek zonder VE/elektriciteit, maar rustig. Spar supermarkt op loopafstand. Met dank aan de gemeente!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

zeer goed onderhouden faciliteit, dankzij de stad!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

zeer rustige plek met een heel bijzonder karakter, douche en toilet aanwezig, eigenaar vriendelijk en zeer behulpzaam

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Sitecode: 11941

Stoelen zijn een beetje krap maar gratis. Mooi meer in de buurt en een heel goed Chinees restaurant. Wij raden aan!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Plaats is mooi, met uitzicht op een meer. De formaliteiten zijn een beetje ingewikkeld.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

vriendelijke ontvangst, mooie, brede stoelen met uitzicht op zee. Toegang tot de zee via trappen. Restaurant met heerlijke gerechten. Zeker een aanrader!

Sitecode: 21950

zeer verzorgd complex, de oprit is toegestaan tot maximaal 8m. voor 7m al behoorlijk krap. anders alles op zijn best. Winkelcentra op 500 m. In de buurt van een in onbruik geraakte route, ideaal voor fietstochten en wandelingen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Rustige plek naast de begraafplaats. Cassette en grijs water kunnen gratis geleegd worden. Je hebt jetons nodig voor vers water, wat jammer! De ligging nabij de snelweg is ideaal. Met dank aan het gemeentebestuur!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

De locatie van de plaats is oké. Wij vonden het een beetje raar dat er achter het gebouw een douche is voor camperaars, de douches binnen zijn alleen voor de "anderen"? Voor een prijs van € 18 per nacht konden we deze 2-klassenbehandeling niet begrijpen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Super leuke plek direct aan de Weser, geen verkaveling, je zoekt de plek waar je wilt. Zeer vriendelijk welkom, we komen zeker weer terug!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Zeer goed onderhouden plaats, rustige nacht. En allemaal gratis, bedankt aan de community!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Ook open in de winter! Ik ben het er alleen mee eens: ten zeerste aanbevolen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Op 13.11.18 helaas bezet door het circus!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Toegang voor grote mobiele moeilijk, exit op het moment gratis, die helaas was nergens te lezen. We zullen niet teruggaan!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Leuke, goed onderhouden plek! Eenvoudig in te voeren met een creditcard! Het was erg donker 's nachts en we hebben prima geslapen.

Sitecode: 19515

Mooie plek aan de voet van de wijngaarden. Bakkers dichtbij. En helemaal gratis! Bedankt aan de community!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prachtig aangelegde ruimte, absoluut niet duur en zeer aan te bevelen. Dank aan de gemeente!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Direct aan zee gelegen, voor camperaars extra plaatsen. Kleine winkel en een zeer goed restaurant, vriendelijk personeel! Fietspad langs de zee naar Perros-Guirrec.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Grote camping aan zee, deels met schaduw. Zeer vriendelijk personeel, brood kan besteld worden. Ook geschikt voor honden!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Goed beheerde stedelijke ruimte met extra plaatsen voor campers. Schone douches, brood kan worden besteld. Leuke wandeling met hond langs het water naar de abdijruïne. Aanbevolen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prachtige plek direct aan de Seine, bakker en mini-markt bij de veerboot. Het dorp met de vele oude huizen is helaas niet zo goed onderhouden. We hebben hier een rustige nacht doorgebracht.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Prachtig uitzicht op het kanaal, goed voor wandelen met de hond. Bakker op loopafstand en supermarkt om de hoek. En dat alles gratis!

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Zeer goed onderhoude plaats met super douche, keuken met kookgelegenheid en oven. Ondanks de nabijheid van de weg is het stil. Betaling bij de automaat enkel met kaarten en even wennen, maar bij problemen word je per telefoon snel en vriendelijk geholpen.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

Grote rustige plek, te voet zijn de stad en sluizen goed te bereiken. Staangeld in het zwembad tegenover betalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Leuke Stadje. Plaats met loosfaciliteiten, meestal rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

De plek zelf is prachtig. Helaas werden we bestolen op 2015/07/10 tijdens onze aanwezigheid in de middag. De bewoners van de andere straatkant waren zeer behulpzaam.