@PimFrishert
- 2004
Prima camperplaats alle voorzieningen aanwezig Keurig netjes aardige eigenaar 2 jaar geleden opgestart Landelijke omgeving
Wat een fijne camping , mooie grote plaatsen . Goed sanitair nu nog broodaervice . Voor ons met de honden geweldig wandelen . TGV komt voorbij maar ervaren hier geen overlast van . Cluny wat een prachtig stadje is binnen een kilometer van de camper . Historisch gezellig en authentiek leuke terrasjes en restaurant En wij hadden prachtig weer rond de 25 Dus gewoon 5 sterren .
sluit me aan bij alle eerdere verslagen 👍
50 m van het strand , centrum leuke restaurantjes 10 minuten lopen . Top dus . Aankomst pas na 12 uur anders kun je het terrein niet op . electriciteit valt uit . maar ligging maakt het toch top .
zo hoort een camping eigenlijk te zijn . rustig aan een meertje ruime plaatsen vriendelijke ontvangst speeltuin voor de kinderen fantastisch kwaliteit van douche en toilet gebouwen . en gewoon in de natuur .
een heerlijke landelijk gelegen overnachtingsplaats . bij een boerderij met zeer sympathieke gastvrouw . Echt top met electriciteit en water 11 euro .Dicht bij de snelweg goed hoor
Leuke camping , prachtig uitzicht, net sanitair,leuk restaurant grote fijne plaatsen
Leuke camping , bij een watertje vol met forel.Uitstekend sanitair begin juli heel rustig mooie plaatsen
Prima plek om te overnachten. Schoon, ruim, harde ondergrond omheind met grasstroken. Electriciteit bij prijs overnachting inbegrepen. Voor drinkwater en toilet schoonspoelen 3,50 euro. Camping is ernaast, was tijdens ons bezoek nog niet open. Niks mis mee.
Sitecode: 20154
Zag er prima uit maar was gesloten vanaf nov tot 3 april stond op app dat hij nu open is. Hebben wel op de parkeerplaats buiten de camping rustig kunnen overnachten
Prima camping, alles aanwezig wat wenselijk is. Heel vriendelijke mensen die ook als het druk is proberen een plekje voor je te vinden.
Prima camping, heerlijk rustig, goed sanitair
Richting het zuiden rop 5 km van snelweg een uitstekende camping mooie plaatsen vriendelijk personeel zwembad en kleinschalige voorzieningen voor kinderen .In april nog heel rustig
Prima camping, rustig, ruime plaatsen
Prachtige natuur,, authentiek, pittoresk, vriendelijke mensen, camping alles wat men nodig heeft, veel te doen, grotten, abdij, watervallen, eindeloos wandelen, top!!
Sitecode: 20263
Dit was 30 jaar geleden een hele fijne camping .Nu dramatisch slecht vies sanitair personeel totaal niet service gericht grote camping maar geen bewegwijzering geen verlichting en dan 40 euro
Rustig. Camping met ruime plaatsen, sanitair goed.