@PingHamburg

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een erg fijne camping, met vrije keuze uit staanplaatsen op het licht glooiende terrein. Mogelijk heb je daarom een langere stroomkabel nodig. Supervriendelijke beheerder. Prachtig uitzicht op Gaustatoppen en een waterval. Het onderste toiletgebouw is gloednieuw. De prijs, waar sommige mensen over klagen, is gemiddeld.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prachtig uitzicht op het meer. Prijs nu NOK 200,00 per nacht

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We hebben een nacht doorgebracht op het veld op weg naar Denemarken en zijn erg blij met de gastvrijheid en het heerlijke eten. Ondanks onze aankomst kort voordat de keuken dichtging, hadden we geen problemen met soep, salade, hoofdgerechten en als grote afsluiter het nieuwe dessert van de maand. Bedankt, we komen zeker terug!!!

Sitecode: 19056

ideale stadscamping - dus ook niet goedkoop. Maar alles is inbegrepen. Nieuw sanitair!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Echt een oase! Een grote boomgaard met stroom en wifi. Rustig en schoon. Zeer vriendelijke telefoniste. Bedankt, we komen graag terug. Ingang tegenover de kerk, een bruine poort. Het telefoonnummer op de website is actueel.

Sitecode: 20774

kleine familiecamping direct aan de Elbe. Onverkavelde weide met oude bomen voor de dijk. Er is een bijgebouw. achter de dijk appelbomenweide met scharrelkippen. Modern sanitair, kiosk met de meest essentiële spullen, zelfgemaakt gebak in het weekend. Een van onze favoriete plekken