@Pioen55
Juli 2026
2022
wat een mooie camper camping. super sanitair, maar helaas weinig gasten, plaatsen super groot van 150 vierkanten meter, 21.00, maar wij hebben camper van 7.5 meter. ook kleinere plaatsen die kosten 12.00 euro. restaurant en zwembad aanwezig. Echt super
wat hebben wij hier heerlijk gestaan, klein maar heel schoon sanitair. Echt om terug te komen
Sitecode: 11920
Hier 1 nacht gestaan, sanitair gebouw verouderd, wc pot bruin aan de binnenkant, douche heel erg verouderd met veel kalk aan de muur en op de grond. En dat voor 26.00 euro in het voor seizoen. Dan hadden wij wel iets beters verwacht. Dus eens maar nooit meer. En wij vinden de eigenaar een popi jopie figuur.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
super camping ,actie deze maand september 2019, voor nog 18.50 euro per dag. Sanitair super schoon grote plaatsen, strand vlakbij supermarkt etc etc echt een topper is echt zijn vier sterren waard.
Een kleine gemoedelijke camping, veel Franse vaste plekken,maar wij raakte vast met onze camper in het gras en meteen liep de hele camping leeg om ons te helpen. Fantastisch,twee rubberen matten eronder en vrij waren wij. Sanitair geven wij een 9 die hebben wij bijna niet gezien zo schoon. Wij betaalde 18 euro en voor WiFi 5,00 dat is duur. Camperplekken redelijk groot.
een grote camping ruime plaatsen. Goed sanitair echt alles aanwezig vriendelijk personeel. Met de fiets richting stad via de boulevard mooi fietspad. in deze tijd heel veel plek om te staan eind mei begin juni. met ascikaart 18.50 plus stroom echt aan te bevelen.
wat een super camping, ruime plaatsen,sanitair schoon heerlijke douches. goed om te verblijven met de fiets via strand naar het plaatsje.
2018
Leuke kleine camping, super mooi en schoon sanitair, echt een dikke pluim waard.