@Pipenik
- Burstner Nexxo
- 2009
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Geweldige plek, we reden op goed geluk naar boven en vonden dit pareltje. We zouden een nachtje blijven het werden er twee. Wilde even niks maar gingen toch wandelen in de buurt, de ‘Familienwanderweg’ was soms een zoekplaatje maar wel heel goed te lopen. Over de camping niks dan lof, de eigenaresse is fantastisch, de broodjessetvice ook. Aanrader!
Sitecode: 197312
Een prachtige plek, heerlijk rustig. We stonden er 2 nachten en fietsen naar Forstau, de klim terug is pittig maar met de elektrische fietsen goed te doen. Een aardige familie runt een hotel en daarbij een rijschool en stallen voor paarden. Het eten was er erg smakelijk. De aardige mensen hebben genoeg plek om een aantal campers kwijt te kunnen. Prachtige plek voor iedereen die van ongedwongen camperen houdt.
Goede plek om te staan als je onderweg bent. we waren er op een maandag begin augustus en in het dorp is dan weinig open. Alle restaurants waren gesloten. Helaas werkte de elektriciteit niet voor ons. Van de 6 aansluitingen werkten er 3. Prima plek als je op doorreis bent.
Juli 2026
Sitecode: 197053
Gewoon een hele leuke plek om als doorreisplek te gebruiken of een paar dagen te blijven. We is het een camping met veel kleine kinderen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Fijne camping, plaatsen niet al te groot maar voldoende voor 1-2 nachten. Campingpersoneel zeer behulpzaam bij oplossen losse uitlaat. we konden gelijk een nachtje extra blijven. Eerste nacht stonden we wat verder van de weg wat scheelt in het geluid van ochtend verkeer. We zouden er graag nog een staan.
Prima plek voor een nacht en met onze camper van krap 3.500 kg en voorwielaandrijving ging het wegrijden ondanks de steile uitgang redelijk gemakkelijk. Sanitair prima verzorgd, netjes en schoon. Plekken niet bijster groot. We stonden er voor €33, 2 personen en camper.
Kan geen 0 sterren geven, maar dit is echt gewoon slecht. €22 voor een nacht waarbij we wel elektriek hebben maar daarbij dan ook alles mee gezegd. Naast de ontelbare stacaravans (tegenwoordig heet dat chalet) zijn er een paar camperplekken. De WC’s zijn voor ons open gedaan, maar de douches hebben enkel koud water. Jammer maar morgen weer gauw weg van hier.
Topplek, heel vriendelijke ontvangst, prima plek, sanitair helemaal prima en het restaurant was goed. Aanrader!!