@Pipercub
- 2022
Prima camping. Aardige ontvangst. Je maakt gebruik van de toilet- en douche gelegenheden van de naastgelegen voetbalclub. Prima verzorgd en schoon. Hele leuke omgeving. Genoeg te doen. Mousehole is een heel erg leuk vissersplaatsje met lekkere eettentjes.
Fantastische camping op een fantastische plek, als je van een beetje avontuur houdt. Vliegstrip aan de camping vast. bovenop een berg, prima faciliteiten. Ruime plekken. Deels met stroom. moeite waard. (elektrische) fietsen mee, als je niet té sportief wil gaan fietsen. (lees klimmen)
Mooie ligging, heerlijk rustig, prima ontvangst, lekkere verse broodjes bij het ontbijt en uitstekend sanitair. Aanrader.

Blijft een fantastische camping. Rust, hartelijke mensen, waar nog écht gekampeerd kan worden op hele ruime mooie plekken.
Geweldige camping/ camperplaats. Klein, zeer rustig. Zeer vriendelijke ontvangst. Prima sanitair en schoon. Uitzicht op de bergen, gelegen tussen landbouwvelden. Aanrader ! Ook chalets aanwezig. ( en nog in aan bouw.
Schitterende, heel goed verzorgde camping. Ruime plekken. Knus, zeer rustig gelegen. Prima sanitair. En een zeer hartelijke, gastvrije ontvangst.