@Pipipipi
Mooie plek met zicht op de haven en op loopafstand van supermarkt en stad. We hebben hier rustig gestaan tijdens oud en nieuw. Geen water, wel vuilwater lozen en toilet legen op afspraak bij de Eemhaven (als er iemand is). De afvalbak zat helemaal vol helaas. Betalen was lastig: er staat dat je via de Camper contact app kunt betalen, maar dat lukte ons geen van beiden. Uiteindelijk hebben we de Camper Pay app geïnstalleerd.
Erg vriendelijke ontvangst. Ruim en rustig terrein. Plaatsen lopen nogal schuin, maar met oprijblokken gaat het vast beter. Mooi en warm toiletgebouw. Recreatieruimte met veel tijdschriften, boeken en folders. Ik vond het erg leuk om 's ochtends vroeg tussen de koeien door naar de wasmachine te lopen. Dichtbij supermarkten en snelweg. Ik kom heel graag nog een keer terug als het licht is.
Heerlijk rustig plekje zonder voorzieningen. Fantastisch dat je gratis bij dit bedrijf mag overnachten. Hartelijk dank Niesmann+Bischoff!
Supervriendelijke eigenaren. Reserveren snel en eenvoudig Schoon en prima sanitair. Ondanks dat er veel kampeerders kunnen zijn is het toiletgebouw groot genoeg. De camperplaatsen zijn wat goedkoper en ruim genoeg. De camping ligt midden in een nieuw ontwikkeld natuurgebied met heel veel vogels. Je kunt er prachtig wandelen en fietsen en het is heerlijk rustig.
Sitecode: 19599
Superaardige eigenaar. Ik moest voor mijn werk om 05:30 vertrekken en kwam om 22:00 pas thuis. Ik kreeg een prachtige plek buiten het veld, zodat niemand last van mij had. Keurig sanitair, alleen vergat ik steeds toiletpapier mee te nemen. Heerlijk rustig en een mooi uitzicht over het veld. Ik kom heel graag weer terug, maar dan wat langer dan twee keer korte nachten.
Ik voelde me niet welkom. Ik had vantevoren aangegeven hoe laat ik aan zou komen, maar er was geen tijd voor uitleg of een praatje, omdat de eigenaresse aan het koken was. Even later reden ze weg. Ik heb een paar rondjes gelopen op zoek naar een kraan, maar niets gevonden. Ik stond er ook helemaal alleen (in mei)
Rustige plek, vlakke ondergrond. Mijn buscamper paste precies in het vak. Supermarkt op loopafstand. Prima vertrekpunt voor een wandeling door het dorp of een fietstocht. Ik ben (zonder motor) naar Terneuzen, Axel, Hulst en het Verdronken Land van Saeftinghe gefietst.