@Pipo&Mammaloe
Wij hebben sinds 1988 tot 2009 met een VW T3 165000 km door Europa gereisd. Daarna van 2010 tot voorjaar 2017 met een kleine caravan gereisd. We hebben toch weer besloten om een camper te kopen omdat we dat veel fijner vinden vrijheid, , blijheid . In 2017 weer op pad met de camper en hopelijk voor nog jaren.😀
- 1988
Wij hebben gekozen voor de camping een geweldige leuke camping. Het douche en toilet gebouw is karakteristiek met onberispelijk sanitair. Heerlijk warme douche ook aan de wastafel en afwasbakken. De sleutel ophalen bij het gemeentehuis van maandag t/m vrijdag in het weekend bij de bibliotheek. €15. borg betalen die na het verblijf wordt verrekend . Er zijn geen voorzieningen voor vuilwater en Wc lozen dit geldt ook voor de camperplaats .
Prima camperplaats alle voorzieningen zijn er. Vriendelijke havenmeester die je alles uitlegt over de camperplaats. Één kleine opmerking over deze plaats is dat je, je vuilwater tank buiten het terrein moet legen en deze is niet erg handig voor grote campers. Dit zou op een andere plaats op het terrein beter bereikbaar zijn. Verder alles oké.
Wij hebben hier 28 november 2024 overnacht op de terugreis . Het is een prima cp zoals bijna alle Pass’ Étapes camperplaatsen. Een wandeling naar het dorp is goed te doen met mooie bezienswaardigheden. Bakker en vele andere winkels genoeg in het dorp. Als het veel heeft geregend moet je wel goed kijken hoe je parkeert (voorwielen op het harde gedeelte) anders kun je moeilijk wegkomen.
Prima overnachting plaats ondanks de verkeerd drukte die er in het weekend is. leuke wandeling rond en binnen de vesting. Heel veel restaurants en cafés in het oude centrum heel gezellig. Supermarkt en andere winkels genoeg alles op loopafstand.
Sitecode: 19412
Prima camping vriendelijk te woord gestaan bij de receptie. We mochten zelf een plaats uitzoeken en dat is wel zo fijn. Wij zijn hier nu voor de vierde keer , dus het bevalt goed. Het enige min punt vinden wij dat je vooruit moet zeggen hoelang je blijft en voor die periode gelijk moet betalen . Besluit je vroeger te vertrekken dan moet je maar hopen dat je je geld terug krijgt. Voorgaande jaren betaalde je achteraf.
Prima camping wij zouden er een paar dagen blijven maar het zijn er 14 dagen geworden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het sanitair is dik in orde heerlijke warme douche zonder beperkingen van tijdslimiet. Leuke uitstapjes naar Aguilas waar genoeg te zien en te doen is.
Ik ben het met de vorige schrijver eens een fijne rustige plek. De plaatsen zijn ruim genoeg en bijna vlak en een gescheiden water kraan zou het geheel helemaal afmaken nu zelf kraan desinfecteren 🧴en eigen slang er op .
Prima camperplaats om de stad te bezoeken alles aanwezig zelfs gratis stroom . Je hoort wel het verkeer maar daar bent je ook voor in een stad.
Prima camperplaats alles wat je nodig hebt is er. Wij staan hier voor één nacht op doorreis als het mooier weer was zouden zeker langer gebleven zijn nu veel regen jammer.
Helemaal eens met de vorige review alles dik in orde. Een nacht gestaan omdat we op de terugreis zijn maar we komen hier zeker nog een keer terug om de stad te bezoeken.
Prima camperplaats met heerlijk warme douche en warm water om af te wassen . Ondanks de regen was het niet erg blubberige er zijn veel plaatsen met verharding. De meeste plaatsen hebben geen satelliet 📡 ontvangst maar wij stonden bij de ingang en daar heb je wel ontvangst.
Wij hebben hier één nacht gestaan omdat het heel slecht weer was en hier sta je op asfalt . Normaal gesproken zouden wij hier niet voor kiezen maar voor één nacht is het oké ondanks het verkeerslawaai goed geslapen.
Prima camperplaats wij hebben hier ons vermaakt met fietsen en wandelen. Dorpje is de moeite waard om te bezoeken bakker en een kleine supermarkt op loopafstand.
Het is op zich en prima Cp , maar er hangt nu een brief op dat alle voorzieningen zijn afgesloten. Deze zullen in de loop van de tijd worden hersteld zodat ze ook s'winters gebruikt kunnen worden.
Het is een fijne rustige camping wij hebben een ruime plaats. Het afwassen met kou water is een min punt. De douche is prima en warm . De WiFi is gratis en goed de voorzieningen voor campers is oké.
De onderstaande review hoor bij de Cp El Campo in Jávea en niet bij deze Cp
Fijne camperplaats met elektriciteit en servicepunt. Je kunt er wandelen en fietsen (E-bike) . Het nadeel is dat je ver van de bakker en Supermarkt zit ongeveer 4km . Een ander nadeel is dat het water innemen op het servicepunt erg traag gaat.
wil hebben hier één nacht gestaan op 05-01-2024. Prima cp alles aanwezig . Vindt het geen gezellige cp meer een parkeerplaats op het asfalt. Het lijkt mij met warm en heet weer geen prettige plaats om te staan.
Wij hebben hier 6 dagen gestaan prima camperplaats. Vriendelijke ontvangst en hebben er alles aangedaan om ons een plaats te geven ondanks de drukte.Prima sanitair en heel fijn dat je op het terrein lpg kan tanken.
Dit is een prima camperplaats winkels dichtbij en servicepunt 750 meter verderop. Lpg tanken en diesel bij het zelfde servicepunt. S’nachts vrij rustig en geheel verlicht veilig gevoel.
Fijne camping wij hadden een dubbele plaats top hele dag de zon. Je kan er leuk fietsen en wandelen via de achterdeur heb je zo toegang tot het strand en de fiets en wandelpaden. Tot onze verbazing kregen we een dag voor vertrek een mooie doos met drie flessen wijn erin een hele leuke attentie. In de omgeving is zat te doen.
Sitecode: 19539
Zeer vriendelijk ontvangen op deze goede camperplaats prijs kwaliteit is dik in orde prima startpunt om Cartagena te bezoeken. Alles klopt zoals in de vorige reviews wordt beschreven . Prima camperplaats
Ik sluit mij helemaal aan bij de vorige goede reviews echt een prima cp. Hele vriendelijke en behulpzame beheerders top!!
Prima camperplaats alles wat je wil gebruiken zoals,douche,stroom,WiFi , wasmachine , droger en servicepunt is er aanwezig. Vriendelijke beheerders echt een leuke plek. Wij hadden niet gereserveerd en er werd moeite gedaan om ons toch en plaats te geven. Wij komen hier nog wel een keer terug.
Prima camperplaats alles wat je nodig hebt is er . Nu in oktober €11.99 . Het enige wat beter zou kunnen is dat er een duidelijke markering van de vakken. Nu nemen sommige mensen het hele vak in gebruik en dat is niet de bedoeling er is plaats voor twee campers op één plaats . De plaatsen aan de buitenkant heb je wel veel verkeerd lawaai als je een lichte slaper ben kan het een probleem zijn.
Mooie plaats om te staan wel wat smal maar het uitzicht is mooi. Lyons la Forêt is een mooi dorpje op loopafstand.
Het is een prachtige Cp met een mooie omgeving . het dorpje Gerberoy is echt een bezoek waard. Songeons is ook een leuke plaats.
Wij hebben hier 6 nachten gestaan en kunnen maar één conclusie trekken het is een prima cp . De vriendelijke eigenaars doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken . Wij komen hier zeker nog een keer terug.
Wij zijn nu voor de tweede keer op deze Cp . Het is een prima plek om de stad te bezoeken. Er is inderdaad verkeerslawaai als je een lichte slaper bent moet je er niet gaan staan wij hebben er geen last van.
Het is een prima camping om de stad te bezoeken. Camping is niet goedkoop €29,70 zonder stroom maar alles verder prima in orde. Nieuw servicepunt voor campers. Bij de receptie vriendelijke en behulpzaam.
Het is een mooie omgeving waar de camping ligt maar de camping heeft last van slijtage. Alles werkt wel warme douche en afwassen met warm water. Er is geen servicepunt voor campers en voor de ch moet je achterin de camping zijn daar kun hem loze maar geen water om te spoelen .
Prima camping met alle voorzieningen . Wij mochten zelf een plaats uitzoeken er word gewerkt aan een nieuwe service plaats voor campers nu moet je tijdelijk op de wasplaats je vuilwater lozen. Water en afvoer ook op camping plaats alle kranen zijn drinkwater . Het sanitair is dik inorde. Fietsen naar Almerimar is goed te doen en het is een leuk dorp met grote jachthaven. Balerma heeft een leuke boulevard maar verder valt er niet veel te beleven .
Mooie schone camperplaats met goede en schone voorzieningen. Mooie omgeving voor wandelingen. Het dorpje ligt op loopafstand met een aantal restaurants en bars. Er zijn twee kleine supermarkten. Als min puntje van deze camperplaats genoemd , is dat je met het vuil naar de overkant op het parkeerterrein van het dorp moet brengen.
Prima Cp met voorzieningen wij overnachten hier één nacht. Leuke plaats kleine wandeling naar het strand en boulevard met jachthaven. Supermarkt coöp op 500m .
Prima Cp heerlijk rustig leuke omgeving.
Een prima camping de camper kan op verharde ondergrond staan water en stroom op de plaats. Er is één klein min puntje de loos put blokkeert de in en uitgang bij gebruik dat is jammer dat kan zo voor opstopping en irritatie zorgen. Verder is alles dik in orde.
Het is een prima cp met mooie ruime plaatsen. Alles is aanwezig water , toilet en grijs water lozen en elektriciteit. Leuke stad om te bezoeken.
Het is inderdaad een prima mooie en rustige CP en zoals in de vorige review is beschreven. All in €8,90 per 24uur
Sitecode: 1932
Prima cp voor een overnachting en het dorp te bezoeken, alleen jammer dat er personenauto’s de camperplaatsen in nemen. Dan blijft er niet veel plaatsen over voor de campers zeker in het hoogseizoen.
Prima overnachting plaats erg rustig overdag en nachts . Water innemen ,grijs en zwart water loos put aanwezig. Het is op loopafstand van het historisch dorp.
Sluit mijn volledig aan bij de vorige review . Wat een rust en ruime plaatsen .
Een leuke cp maar,wel jammer dat het water innemen niet om aan te zien is laat staan dat je het aanraakt brrr . Als je hier gaat staan zorg er dan voor dat je genoeg water bij je hebt. Mooie omgeving wandelen en fietsen er mooi.
Prima cp water innemen , loze vuilwater en ch . Mooie omgeving en een heel leuk stadje . Top
Vriendelijke ontvangst met uitleg , het is een leuke camping met aparte camperplaatsen alleen geen loos plaats voor de camper verder alles aanwezig. Mooie omgeving om te fietsen en dichtbij Veere en Middelburg en het Veerse meer. wij komen hier zeker terug .
Prima CP water innemen vuilwater lozen en ch toilet stortplaats. In de bar betalen €3 en als je erom vraagt krijg je de code voor de poort als je vroeger dan 9.00uur wilt vertrekken. Goede en rustige omgeving.
Wij kwamen hier voor een gesloten camping officieel zou hij tot 29 oktober open zijn , maar vandaag op 15-10-2021 gesloten jammer voor niets er naar toe gereden dus geen beoordeling.
In 2019 waren we hier ook en erg tevreden over de Cp nu twee jaar later staan we weer op deze CP wat ons opviel was dat er niet of nauwelijks schoon gemaakt wordt en dat er dingen kapot zijn zoals sluitingen van de douche deuren en ophang haakjes en de afstelling van de verlichting sta je in het donker tijdens het douchen . Jammer is dat zo gaat de boel wel achteruit . Het blijft wel een fijne CP voor een bezoek aan Trento of als tussenstop .
Fijne locatie wij staan op de verharde CP met uitzicht op de jachthaven alle voorzieningen zijn aanwezig douche betaald €0,50 voor vier minuten tarief per dag €12,40 plus €1,00 afval heffing. Joure is een leuke plaats met leuke terrasjes en restaurants. mooie omgeving voor wandelen en fietsen wij komen hier zeker terug.
Wij hebben hier twee dagen gestaan het is een prima camping ook voor langer verblijf. Leuke en mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Camping biedt heeft alle faciliteiten die men nodig heeft WiFi is inderdaad traag maar dat was voor ons geen probleem. Wij komen hier zeker nog een keer terug voor een langer verblijf.
Zeer vriendelijk ontvangst en behulpzaam eigenaren. leuke kleine camping met water en elektra op de ruime staanplaatsen . Wij hebben er een fantastische week gehad heerlijk fietsen over het eiland en het leuke gezellige dorp Den Burg op 1,5km wij komen zeker terug.
Prima CP vriendelijke ontvangst alles wat je nodig hebt is aanwezig en een mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Wij komen hier zeker terug naar deze CP.
Sitecode: 20723
Mooie camping grote plaatsen vriendelijke ontvangst prima sanitair en een leuke omgeving voor fietsen , wandelen en paardrijden bij Manege van Loon waar ze ook mountainbikes verhuren .
leuke locatie stroom voorzieningen moet nog wel wat verbeteren maar dat gaat zeker wel gebeuren. Water innemen ,loze en ch prima in orde vriendelijke ontvangst mensen zijn nog druk met verbouwing van de horeca en aanleg cp. Mooie fiets en wandel omgeving komen zeker hier terug.
We zijn deze herfst weer op de spekdonken geweest het blijft een super plek !
prima camperplaat alles aanwezig ook sanitair voor wie het nodig heeft , vriendelijke ontvangst mooie omgeving wandelen en fietsen volop mogelijkheden aanwezig en heerlijk rustig een aanrader.
Mooie terrassen camping voorzien van water en afvoer op je eigen plaats prima sanitair en vriendelijke receptie kleine kampwinkel met broodjes service en een frietkraam en prima restaurant . Mooie fiets en wandel omgeving
Mooie CP vriendelijk ontvangst ruime plaatsen voor €15,00 all-in prima prijs voor het gebodene. Mooie fiets en wandel omgeving Baarlo is een leuk dorpje met supermarkt en bakker en diverse andere winkels.
Prima CP alles wat je nodig hebt is aanwezig water,stroom en lozen van grijs water/ Ch en afval container. Heerlijk rustig fijn wandel en fiets gebied erg mooie omgeving echt een aanrader.
Vriendelijke ontvangst met uitleg mooie grote rechte plaatsen , heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. Wat een leuke service is, dat er bij warm weer ijsjes bij de camperplaats worden aangeboden. Net zoals zaterdags de patat met stoofvlees. Superplek komen zeker hier nog terug .
Sitecode: 92079
Super leuke plek op het gras een vriendelijke ontvangst met uitleg zelf een plaats uitzoeken en doorgeven welk nr je gaat staan . Alles is er water tappunten,douch,toilet, Ch en stroom deze is €2,50 per dag. Volop fietsen en wandelen in de omgeving restaurant op 200 m.
Mooie locatie dichtbij de natuur volop wandelen , fietsen en paardrijden bij Manege van loon en mountainbiken deze worden daar ook verhuurd . Wij hebben op de Camperplaats nummer 3 gestaan dan heb je voldoende ruimte de andere twee plaatsen zijn wat kleiner . Prima en schoon sanitair water innemen en lozen en Ch wc losplaats alles dik in orde en heel vriendelijke ontvangst . Komen hier zeker weer
Wij zijn hier 5 dagen geweest. Boven, achterin, prima plek om te staan, weinig problemen om er te komen. Sanitair is boven goed. In 2017 zijn we hier ook geweest, op de zelfde plek. Wij vinden Pietra Ligure een leuke plaats en de omgeving is ook mooi. Het strand is wel even een km lopen, het treinstation 2km
Wij hebben hier een nacht gestaan onvriendelijke receptie medewerker wij wilden hier een paar dagjes staan op de camping met de ACSI card zou €26,50 zijn met tax en milieu tax moesten we nog €5 per dag bij betalen omdat er in het dorp zuip en worst feestjes waren . Als je het niet bevalt kun je ook weggaan . Kom hier nooit meer op deze camping en CP
Ik sluit mij aan bij de voorgaande beoordelingen. Alles is hier dik in orde. Twee nachten hier gestaan.
Goede cp een nacht op doorreis gestaan alles dik in orde .
Prima cp voor op doorreis of wat langer verblijf om te fietsen en wandelen.
Wij hebben hier twee nachten gestaan. Mooie ruime plaatsen met groenstrook er tussen. Vriendelijk ontvangst. Krijg gelijk uitleg en hoe je naar Trento kan fietsen, incl. plattegrond (kaartje). Fijne douche, van toilet geen gebruik gemaakt. Wij gebruiken ons eigen toilet.
Prima cp, alles voorzieningen aanwezig. Wij staan achterin tegen over honden veldje en kinderspeelplaats. Vriendelijk ontvangst. Echt een super plek
Inderdaad heel hartelijk ontvangst met koffie en informatie over de omgeving gratis fietsroutes te leen mooi Lux sanitair . Maar wel overlast van vliegtuigen s nachts heerlijk rustig en men hanteert wel een eigen tarief betreffende ACSI tarief geen €20 per nacht maar €23 plus milieuheffing en toeristenbelasting €7,50 en verbruik boven 5 khw per dag in ons geval €1,50 extra bij betalen dus €26 p.n
Prima plaats van alle gemakken voorzien super aardige havenmeester .
25-08-2018 Wij zijn hier weer geweest op de heen en terugreis het is nog steeds een leuke camping voor en tussenstop.
wij zijn hier eerder geweest 2016 prima camping voor buiten het seizoen 17€ ACSI het strand is op loopafstand fijne fiets omgeving brood op de camping supermarkt in het dorp 3,5 km
Leuke camping 15€ ACSI mooie fiets omgeving. Sanitair is oké ruime plaatsen en heerlijk rustig. Inkoop mogelijkheid in het dorp 1,5 km op de fiets wij komen hier zeker terug.
Leuke camping met verhuur tenten en stacaravans voor passanten zijn de plaatsen groot genoeg een zanderige bodem maar dat is niet anders in deze omgeving . Voor het rechtzetten van de camper heb je wel blokken nodig het sanitair is in orde en water heb je op de plaats zelf er is ook een camperservice buiten de camping met overnachting mogelijkheid supermarkt en restaurant op loopafstand.
Prima Cp om de leuke stad en de omgeving te verkennen. Als werkt naar behoren, bij aankomst oprijden tot de slagboom kaart uit de automaat nemen en bij vertrek Visa of Maestro kaart plus aankomst ticket in de automaat steken en betalen let wel op bij weg rijden dat de aankomsttijd bepalend is 24 uur staan gaat in op de aankomsttijd.
Ik ben het helemaal eens met de laatste vier beoordelingen. prima camping zeer vriendelijk ontvangst.
Hebben deze op deze camping meerdere keren gestaan op doorreis maar ook voor een paar dagen . Wat de vriendelijkheid betreft van de receptie dat kan wel wat beter het is erg wisselend .Verder is het een prima plek wel met verouder sanitair maar voor het oog wel schoon. Chartres is een bezoek zeker waard en vanaf de camping kan je langs het riviertje leuk wandelen .
Wij zijn hier 29-6 t/M 1-7 een weekend geweest. Fijne camping met ruime plaatsen en goed sanitair. Vriendelijk ontvangst en uitleg. Camping ligt op loopafstand van het leuke stadje Brielle met leuke terrassen en restaurants en bezienswaardigheden mooie leuke fietsroutes over het eiland Voorne.
Weekend 6 t/m 8 juli hier geweest. Het is een geweldige mooie plek, keurig onderhoud, heel vriendelijk ontvangt. Oirschot is en leuke plaats met genoeg vertier en in de omgeving kun je vol op wandelen en fietsen echt top.
Ben het met de voorgaande beoordelingen helemaal eens, prima camping.
Wij zijn hier op 14/15 juni geweest voor twee nachten en vinden de plaatsen eigenlijk ongeschikt voor campers om de volgende reden ,hobbelige ondergrond met een beetje losse grind als verharding; voeg niets toe, geen satelliet ontvangst door de hoge bomen en daar vallen flinke dennenappels van af als deze op je zonnen panelen of aluminiumdak krijgt heb zomaar schade.
Wij hebben hier 13en14 juni gestaan; het is een prima plek om de stad en het museum te bezoeken. Alleen moet je er wel voor zorgen dat je een volle schone watertank bij je hebt en natuurlijk ook een lege vuil watertank; er is namelijk geen gelegenheid om water te tanken en te lozen, je chemische toilet kan je wel kwijt in het haven gebouw. Je kan ook een kaart kopen voor douchen en wc gebruik.
Leuke camping dicht bij de stad, brood service alleen pas om negen ophalen beetje laat, maar wel lekker brood. Je kan er heerlijk fietsen, ook in de stad. Erg leuke en bezienswaardige stad, wij zijn hier op 29-5 en 30-5 2018 geweest
Ik ben het met de vorige beoordeling eens niets aan toe te voegen 27-5 en 28-5 hier geweest
Prima camping voor een bezoek aan de stad, goede voorzieningen en super sanitair. Wij zijn hier geweest op 31-5 en 1-6 2018 met de ACSI card 20€. Prijs kwaliteit goed, verder eens met de vorige beoordelingen .
Leuke camping schoon sanitair en je moet met de gieter lopen voor drink water blijf je fit bij. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen Oisterwijk is een gezellige plaats.
Wij hebben hier 19-20-21 mei gestaan, leuke plek, vriendelijk ontvangst, mooie omgeving.
Het is een kale parkeerplaats maar voor een overnachting en Vendome te bezoeken is het een prima plaats, voor langer verblijf kun je beter op de camping gaan staan deze is oke goede voorzieningen.
Wij waren hier op doorreis voor een nacht prima Cp er is wel verkeerslawaai maar daar hadden wij niet veel last van het zijn ruimen plaatsen met goede voorzieningen supermarkt op loop/fiets afstand .