@Piraat
- 2017
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Rustige afgelegen camping voor de natuurliefhebbers. Uitbating door jong koppel. In het restaurant op de camping kan je zeer vers en heerlijk eten.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Ideale uitvalsbasis om Deventer te bezoeken. Camping met een duidelijke duurzame filosofie, zeer vriendelijke uitbater.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Voor de camperaars die graag in de natuur staan: vraag een plekje in het Zwijnenbos. Heel groene en rustige omgeving. Perfecte uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen. Voor de mtb’ers: blauwe route start aan de camping.
Camping in uitbating door de toeristische dienst. Ideale uitvalsbasis om het stadje te bezoeken. Vriendelijke medewerker aan receptie, grote plaatsen en alle faciliteiten aanwezig.
We stonden op de aangrenzende camping. Alles net en voorhanden. Zeer vriendelijke uitbaters die op de camping wonen. Ideale uitvalsbasis om het stadje te bezoeken.
Heel vriendelijke eigenaar. Ideaal voor camperaars die complete rust willen. Het sanitair hebben we niet gebruikt, maar is redelijk verouderd.
Zeer vriendelijk onthaal, mogelijkheid om lokaal biertje en lokale specialiteiten te proeven op het terras. Mogelijkheid tot bestellen van brood. Dichtbij het dorp Serres. Wie van rust houdt, temidden van de natuur, is hier aan het goede adres.
Aangename plek op de stadswallen. Ideaal als passant of om de stad te bezoeken. Alles aanwezig: water, elektriciteit en loosplaats voor toilet.
Rustige cp, ideaal voor een nacht. Hoewel de cp heel ruim is, zijn er geen 50 plaatsen, er mag namelijk niet op het gras gestaan worden. Over het hele terrein zijn er een 10tal verharde plaatsen, voorzien van kiezels. Water, elektriciteit, loosplaats: alles is aanwezig. In het dorpje zelf is niets te beleven.
Sitecode: 20227
Camperplaats 24/7 geopend. Zeer vriendelijke eigenaar. Prachtige streek om te wandelen of te fietsen.