@Piraat
- 2017
Rustige afgelegen camping voor de natuurliefhebbers. Uitbating door jong koppel. In het restaurant op de camping kan je zeer vers en heerlijk eten.
Ideale uitvalsbasis om Deventer te bezoeken. Camping met een duidelijke duurzame filosofie, zeer vriendelijke uitbater.
Voor de camperaars die graag in de natuur staan: vraag een plekje in het Zwijnenbos. Heel groene en rustige omgeving. Perfecte uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen. Voor de mtb’ers: blauwe route start aan de camping.
Camping in uitbating door de toeristische dienst. Ideale uitvalsbasis om het stadje te bezoeken. Vriendelijke medewerker aan receptie, grote plaatsen en alle faciliteiten aanwezig.
We stonden op de aangrenzende camping. Alles net en voorhanden. Zeer vriendelijke uitbaters die op de camping wonen. Ideale uitvalsbasis om het stadje te bezoeken.
Heel vriendelijke eigenaar. Ideaal voor camperaars die complete rust willen. Het sanitair hebben we niet gebruikt, maar is redelijk verouderd.
Zeer vriendelijk onthaal, mogelijkheid om lokaal biertje en lokale specialiteiten te proeven op het terras. Mogelijkheid tot bestellen van brood. Dichtbij het dorp Serres. Wie van rust houdt, temidden van de natuur, is hier aan het goede adres.
Aangename plek op de stadswallen. Ideaal als passant of om de stad te bezoeken. Alles aanwezig: water, elektriciteit en loosplaats voor toilet.
Rustige cp, ideaal voor een nacht. Hoewel de cp heel ruim is, zijn er geen 50 plaatsen, er mag namelijk niet op het gras gestaan worden. Over het hele terrein zijn er een 10tal verharde plaatsen, voorzien van kiezels. Water, elektriciteit, loosplaats: alles is aanwezig. In het dorpje zelf is niets te beleven.
Sitecode: 20227
Camperplaats 24/7 geopend. Zeer vriendelijke eigenaar. Prachtige streek om te wandelen of te fietsen.
Goede passagecamping met alles aanwezig. De drukke hoofdbaan is duidelijk hoorbaar vanaf de camperplaatsen.
Heel ruime plaatsen. Voldoende bomen om toch enigszins beschut te staan op warme dagen. Mooi uitzicht vanaf de camping op Gien.
Deftige camping. Plaatsen zijn afgescheiden met hagen voor de privacy. Ideaal om Épernay te bezoeken.
Mooie gratis camperplaats.
Zeer verzorgde camperplaats. Niet goedkoop (60 euro voor gezin met 2 kinderen), maar dicht bij de zee (10 minuutjes wandelen). Automatische slagboom waardoor je kunt aankomen wanneer je wil. Op loopafstand ook een zeer goede bakker (Daenen). Aanrader voor wie een weekendje aan zee wil doorbrengen.
Overnacht op de parking na aanmelden bij receptie. Zeer vriendelijke medewerkers. Hek gaat dicht, maar niet op slot. Veilige plaats om de nacht door te brengen. Museum heel erg de moeite. Neem er genoeg tijd voor (2 à 3 uur).
Sitecode: 19592
Leuke minicamping met zeer vriendelijke uitbaters. Op 2 km van het strand.
Simpele camperplaats zonder voorzieningen. Geschikt om de nacht door te brengen. Op 500m van centrum La Roche.
Mooie inspanning van Ieper om zo een camperplek te voorzien. Je staat op 20 m van Zillebeke vijver. Te voet even wandelen tot Ieper, maar met de fiets ben je op 5 minuten in het centrum.
Fijne plek pal aan het water. Iedere avond wordt het geld opgehaald. Zell is een dorpje met alle voorzieningen: horeca, winkels, ...
Schitterende plaats. Bij mooi weer wel vrij druk, maar iedereen heeft het recht om te genieten van deze streek. Je hebt de keuze: met of zonder stroom. Dorpje weinig te beleven, maar ideale uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten.
Camperplaats op de site van de mijn. Ideaal als doorreisplaats, maar ook om langer te staan om de omgeving en mijnen te verkennen. Je staat er nooit alleen.
Ruime plaatsen (niet afgebakend). Mooie omgeving. 's Avonds komt men het geld ophalen. Je kan kiezen: met of zonder stroom. Let op bij het lozen, zie dat je echt recht boven de loosput staat of het water loopt er naast.
Wie écht rust wil, is hier aan het goede adres. Ik wil er liever niet te veel reclame voor maken of het is binnenkort een drukke plek. Geen voorzieningen (maar ook niet nodig voor een weekendje) en een prachtig vergezicht. De man die het initiatief nam om er een camperplek van te maken, woont er vlak naast en is zelf een camperaar. Enkel museum in het dorpje, geen winkel (ook geen broodautomaat).
Wij stonden op de camperplaats van het vakantiepark. Er zijn ook een heleboel jaarplaatsen van mensen die er hun permanente plekje hebben. Ontvangst zeer vriendelijk, het park is heel goed onderhouden en wandelingen en fietsparcours (ook MTB) beginnen pal voor de deur. Ook een aanrader met kinderen. Er zijn 14 speelpleintjes aanwezig en in de zomer is er ook een openluchtzwembad.
Ideale camping om Amsterdam te bezoeken. Wij hadden een ruime plaats, maar heb anderen ook op krappe plaatsen zien staan. Uiteindelijk kom je om Amsterdam te bezoeken, en dan sta je hier veilig en rustig. Op 5 minuten stappen kan je de tram (lijn 3 of 14) nemen vanaf Flevopark tot het Museumplein of Dam.
Prachtige locatie midden in het groen. Alle nutsvoorzieningen aanwezig. Zeer proper sanitair gebouw (dat we niet gebruikt hebben). Vriendelijke eigenaars. Wie van rust houdt, komt hier zeker aan zijn trekken. Tip voor wie met kinderen reist: De Wielewaal ligt op 4 km van Centerparks Eemhof. Perfect met de fiets te doen op een autovrije route langs de dijk om een dagje te gaan zwemmen.
Sitecode: 20264
Gratis, maar daarmee is ook alles gezegd. 's Avonds overlast door jongeren: glazen flesjes kapotslaan, rommel achterlaten en racen. Dan betaal ik liever om veilig/rustig te staan. Volgende keer zoeken we een andere plek rond Apeldoorn.
Ideale stopplaats voor een overnachting. Heel rustig gelegen met een mooi zicht op het water. Geen voorzieningen.
Mooie locatie, maar daarmee is ook alles gezegd. Geen voorzieningen, geen onderhoud. Vriendelijke dame om bij te betalen. Vogelsang is zeker de moeite om te bezoeken, alsook het museum.
Gemakkelijk bereikbare camperplaats aan de Rursee. Gelegen vlak aan het gedeelte waar mag gezwommen worden. Er vond een huwelijksfeest plaats in de feestzaal op 50m van de camperplaats, waardoor de muziek tot een stuk in de nacht te horen was. Het lukte niet om met bankkaart te betalen, met munten wel. Nette plaats met veel groen er rond.
Wij stonden hier in het april voor enkele dagen. Toegangsbadge gekocht, opgeladen, maar bleek toch niet te werken. Even gebeld met het hoofdkantoor en voor ons op afstand geactiveerd. Nadien geen problemen meer ondervonden. Een rustige plaats en toch op loopafstand van het dorpje. Aanrader voor wie de Mont Ventoux wil beklimmen.
Rustig dorpje. Ideaal om wijn te kopen. We hebben geen gebruik gemaak van de voorzieningen. Als je het dorp omhoog gaat, kan je een mooie wandeling maken tussen de wijnvelden.
Ideaal voor wie weg van de autosnelweg toch rustig wilt overnachten op doortocht. Net dorpje en mooi kasteel.
Danny en Pascale zijn 2 hartelijke mensen. 's Avonds kan je broodjes bestellen die 's ochtends vers geleverd worden op het gevraagde uur. Met zicht op de abdij van Westvleteren sta je op een heel rustige plaats. Ideale plaats voor een stille nacht. Fiets- en wandelroutes passeren voor de deur.
Heel rustig 's nachts. Betalen aan receptie zwembad. Korting in zwembad.
Kale parking. Automaat geeft geen wisselgeld terug. Veilig gevoel en ideaal om Malmedy te ontdekken.
Heel rustig 's nachts. Politie komt regelmatig langs. Geen voorzieningen. Slechts 1 kleine vuilnisbak. Ideale locatie om de Voerstreek te voet, via knooppuntroute, te ontdekken. Meerdere eet- en drankgelegenheden op loopafstand.