@Pirke123
- 2022
Sitecode: 162083
Overdag (8:00-20:00) betaald parkeren, 's nachts gratis. 24 uurs ticket voor 88 kronen. Op loopafstand van het centrum.
Tip: bij de rotonde niet het kleine zandpaadje meteen rechts pakken maar de grotere inrit ernaast :) De genoemde GPS coördinaten zitten er een beetje naast, wij stonden uiteindelijk op 49.186188, 2.468409
Op het terrein van een voormalige camping, erg veel ruimte (100-200m2 per camper), ook in het hoogseizoen genoeg plek, veel hoge bomen voor fijne schaduw, zwemmeer met strand en lifeguards (gratis voor camperplaats bezoekers), gratis stroom en water, grote speeltuin tegenover de ingang, ideale plek voor jong en oud en dat voor minder dan 14 euro per nacht. Supermarkt, bakker, Decathlon en andere winkels op 5 min fietsen.
Naast de AdBlue pomp
Heerlijk rustig, mooie zonsondergangen over het meer.
Duur voor een stoffige parkeerplaats zonder stroom en maar 1 wc. Geen mogelijkheid tot lozen cassette toilet. De fabriek ernaast maakt 24/7 herrie. Deze plaats is zeker geen aanrader. Het enige pluspunt is dat de zee letterlijk aan de andere kant vd duin zit.