@Pirroxxx
Lid van Campercontact sinds 2020
zeer goed voor wandelingen, vissen en rust. de omgeving is prachtig. dit alles aan het water geen service
Op dit moment is de waterdienst gratis Neem niet de waterdienst op de terminal Leuk, tot wanneer ??
verboden voor campers met slagbomen en borden alleen de diensten zijn operationeel
Parkeren en dat is alles, geen water en geen grijze of zwarte waterafvoer. De blauwe waterterminal is al lange tijd buiten dienst en een man van het stadhuis vertelde me dat hij zelfs de sleutels kwijt was. Het stadhuis van Colmars is niet zo mooi en het zal wat afdrijven in de natuur, het is jammer
Erg goed. Alle voorzieningen zijn dichtbij, de omgeving is vriendelijk en de kloven van Daluis zijn prachtig
Vriendelijk personeel maar geen mooie plaats. Door nadelen zeer goed restaurant 2 minuten lopen "la patanegra" 15 € per nacht is een beetje duur voor wat het is. Lawaaierig overdag kalm 's nachts
Echt een geweldige locatie. De eigenaren zijn erg vriendelijk en hebben goede informatie. Het historische centrum van het kleine stadje Albenga is prachtig met zeer goede restaurants. Ga eten bij de "Puppo" Ligurische specialiteit. Veel aandacht van mensen
Geweldige plek, geweldige ontvangst door de eigenaar die is een schilder en beeldhouwer met een goed glas witte wijn. Het doel is niet geld, maar de ontmoetingen. Een beetje leeg aan het begin van dit seizoen. Zeer aan te bevelen. Niet gezien services. 15km van Lecce.