@Pittencar27

Ja
1996

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

verschrikkelijk, ik kom nooit meer terug, onbeleefd, ze lieten me parkeren op een veld vol modder en ik heb de band van mijn camper lek gestoken, ze wilden niet eens de hulpdienst bellen om het wiel te vervangen en zeiden dat ze niet konden bellen, Ik vroeg om een nummer en zelfs dat niet. vreselijke douches vergeef de man die de douche binnenkomt om hem schoon te maken en jij zit erin. koud water in de douches. Ik raad het helemaal niet aan. ze kunnen voor mij sluiten

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

je kunt het water niet aftappen of vullen, ga daar niet heen

er bestaat niets

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

erg luidruchtig maar prima om te slapen, parkeren langs de weg maar gereserveerd voor campers, heel dicht bij het centrum, geen voorzieningen, maar het is tenminste voor de rijkswacht

prachtige zee met kiezelstenen, plaatsen direct aan zee, aarde/zand op plaatsen met water- en elektriciteitsaansluiting. zonder schaduw mag het aan zee zijn maar: beslist onaangenaam personeel en vervallen douches, er kwam een enorme muis uit de vloer. locatie dicht bij de stad mo supermarkten en winkels alleen restaurants

de camping zelf is erg mooi en goed verzorgd, ik raad niet aan om een vreselijke was-droogcombinatie te hebben. Zee moeilijk te bereiken, allemaal bergopwaarts, klein strand en moeilijk bereiken van het centrum. Er is een pendeldienst, maar deze kost € 1,90. met vooraf vastgestelde tijden. Ik raad het niet aan als je kinderen hebt

de parkeerplaats bestaat niet meer

heeft de vergunning geschorst en er wordt beslag op gelegd

Fantastische camping, fantastische eigenaar. overal schaduw, zeer verzorgde planten en struiken, grote plaatsen, zeer schoon sanitair en voorzieningen, direct aan zee, en wat een zee! adembenemende zonsondergang, met aperitief op het strand, bars, restaurants en markten allemaal binnen handbereik. straatverkopers met vis, brood en fruit direct op de camping. wat kan ik nog meer zeggen, ik zal terugkeren

de enige manier om er te komen is een klim vol rotsen, niet geschikt met een camper! een paar bomen, emmers op de grond gegooid en al het afval verspreid. de eigenaar leek ook behulpzaam, maar vreselijke plek! het uitzicht was ook prachtig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Heerlijke plek, plaatsen met gras, eeuwenoude bomen die voor schaduw zorgen, toegang tot het strand via een prachtige tuin, elke plaats heeft stromend water en afvoer. Barbecueplaats, bar en een restaurant ernaast. Klein maar goed verzorgd, schoon zeewater. Kortom, we zullen terugkeren. de trein passeert maar weinig en stoort je niet. zeer vriendelijke beheerders.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

comfortabele kampeerplaats met alle voorzieningen, waterafvoer en laden, badkamers met douche, was-droogcombinatie, afwasstation. echt alles! bijna kamperen! erg vriendelijk personeel. strategische positie! super aanbevolen!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prijs 8 uur €12, €18 voor 24 uur, water voor 50 cent per 90 seconden. om heel rustig te slapen, twee kolommen, één werkte niet en de manager kwam onmiddellijk om het te repareren, er zullen een handvol plaatsen zijn. schoon lossen en laden, elektriciteit voor 10 uur €4. voor een korte tussenstop, geweldige plek, ik raad het ten zeerste aan

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

er is geen sprake van laden of lossen

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

er zijn tijden om in en uit te gaan, maar deze zijn niet gemarkeerd, behalve voor de slagboom! maar schrijf het online! we belden en 18 minuten na sluitingstijd zeiden ze dat het gesloten was! ongelooflijk maar waar! niet aangeraden

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

helaas kwamen we ter plaatse en ontdekten dat het gesloten was, en niemand had het gemeld, maar het zal gezien de omstandigheden waarin het zich bevond al jaren gesloten zijn.