@Pixske
- 2018
- Ander
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Ben het nieuw sanitair hier niet tegengekomen? Misschien bedoelde u een andere camping? Wel ok voor de rest
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Zéér vuile sanitaire voorzieningen, camping niet onderhouden. Receptie onbemand, hebben de volgende morgen betaald. Niet onze soort camping
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Hele goeie plaats maar opgepast met het drinkbaar water! Er zit zeer veel residu in wat niet zo goed is voor je warm waterboiler!
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
Zeer vriendelijk ontvangen, goed zwembad, zeer proper sanitair en lekker warme douches. Hebben er ook zeer lekker gegeten. Lekkere croissantjes en chocolade broodjes om te ontbijten te bestellen.
Mei 2026
Wij komen hier al sinds 2016. Het blijft voor ons een topplaats! Bedankt lieve señora! 😘
dit is de meest vriendelijke ontvangst die wij ooit in 14 jaar gehad hebben op een camping. zij doen werkelijk alles om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. zijn zelfs met ons voor een boodschap naar het stadje gereden en ons terug komen halen. bij vertrek hebben wij nog tips gekregen voor bezienswaardigheden van de streek waar we naartoe gingen. 🥰
zeer aangename en rustige plek, alles aanwezig behalve elektra stonden met 4 campers vannacht
app werkt voor geen meter
zeer fijne cp vlak naast Mercadona en parkje met banken en tafels. wassalon vlakbij. centrum 20 minuten stappen en de moeite waard
prima voor een bezoekje aan de stad, maar wij zijn niet blijven overnachten. zeer, zeer smalle en ondiepe plekken. je krijgt je trap amper open en je deur al helemaal niet. is eigenlijk parking gemaakt voor auto’s niet voor normale campers